香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

夜探梅子林 - 上斜特訓 (第六回-告別08極速一上 Page#26 Post#504)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

忘記咗少少野,如果有人想要返張相既原始file可以pm個e-mail account比我,我一次過e-mail返比出去。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

報告:
    昨晚跑好食好睡好
    狀態一流,有番d信心去澳門

我和bonnie, terry殿後
    跑去梅子林完全不見前面的影
    上上下梅子林才見美州豹的背影
    其實開頭跑時真沒力沒氣做殿後
    後來回了氣才能出聲

很高興識到大家
    取了CD請寫1000字聽後感
    未有CD就下次追我
    要管風琴音樂會票就自己去文化中心取

To : 大隻添跑手
    沒見一排又大隻咗

Kin in Running

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-5 11:30 發表
    忘記咗少少野,如果有人想要返張相既原始file可以pm個e-mail account比我,我一次過e-mail返比出去。

圍圍:
    不如放張pic上黎啦....
    我想睇下昨晚你地既盛況..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-5 13:51 發表

圍圍:
    不如放張pic上黎啦....
    我想睇下昨晚你地既盛況.." />" />

就係知妳想睇...所以突登唔post...haha~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-5 14:01 發表

就係知妳想睇...所以突登唔post...haha~

圍圍...........你....係邊樹學埋d甘既衰野架......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-5 14:14 發表

圍圍...........你....係邊樹學埋d甘既衰野架......" />" />" />" />fhjfrt

唔post梗係有d原因啦,下次見到先比部電話妳睇返d相啦!
    係wor...妳地今晚係咪決定跑來大圍?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-5 14:18 發表

唔post梗係有d原因啦,下次見到先比部電話妳睇返d相啦!
    係wor...妳地今晚係咪決定跑來大圍?

咩原因唧.....
    係唔係.....亞圍圍你個look太sexy,怕羞唔敢post呀.............

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-5 11:00 發表
    下星期三 我報名先 ...

下星期三要反夜......又要食自己....rtr07rytr

升級   0%

該用戶從未簽到

我下午會試跑梅子林一趟...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-6 01:23 發表
    我下午會試跑梅子林一趟..." />" />

今日跑完..真係幾好跑...
    我平時跑開油塘至藍田果條路... 比梅子林斜...但係側邊車路空氣無咁好..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-6 21:46 發表

今日跑完..真係幾好跑...
    我平時跑開油塘至藍田果條路... 比梅子林斜...但係側邊車路空氣無咁好..

ee ctse勁呀,原來跑慣斜跑,妳今日日頭跑有冇跑埋欄作面果段呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-6 21:55 發表

ee ctse勁呀,原來跑慣斜跑,妳今日日頭跑有冇跑埋欄作面果段呀?" />" />

>.< 我唔係跑慣斜...上梅子果陣個心想緊幾時完... , 我要練多 d 上斜先得啦...

無入去丫..入0左去...怕出唔番0黎...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-6 22:06 發表

>.< 我唔係跑慣斜...上梅子果陣個心想緊幾時完... , 我要練多 d 上斜先得啦...

無入去丫..入0左去...怕出唔番0黎...

ctse又玩緊山, 梅子林對妳來講濕濕碎啦...點會出唔返來呀?
    咁ctse下星期三晚會唔會來呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-6 22:14 發表

ctse又玩緊山, 梅子林對妳來講濕濕碎啦...點會出唔返來呀?
    咁ctse下星期三晚會唔會來呀?" />" />

其實我想緊我行上斜係未快過跑... hmmm....
    我想問... 過0左閘... 有無盡頭...

我星期一再 confirm 你丫..我好想到..再練下.. 我要 ko 15k chanllege 同埋 一報mizuno hm 之仇....

公司 tester 未出timetable... 如果我個 schedule 在星期三晚上..就0黎唔到..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-6 22:22 發表

其實我想緊我行上斜係未快過跑... hmmm....
    我想問... 過0左閘... 有無盡頭...

我星期一再 confirm 你丫..我好想到..再練下.. 我要 ko 15k chanllege 同埋 一報mizuno hm 之仇....

公司 tester ...

過咗閘...跑多1K多少少就到盡頭,加埋車路果2K度,已經有3K上斜已經好甘。
    妳下星期三晚如果來到就來啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-6 22:38 發表

過咗閘...跑多1K多少少就到盡頭,加埋車路果2K度,已經有3K上斜已經好甘。g" />" />jhlkj
    妳下星期三晚如果來到就來啦~" />" />

早知就跑埋佢..但同行者上完車路好似想殺0左我咁....
    但朋友話果條路係出西貢...

我下下星期六再試吧..同行朋友推介我跑去火炭... "穗禾苑 (?!)" 都係比較斜既地方... ching 你跑過未

來到..一定來

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-6 23:06 發表

早知就跑埋佢..但同行者上完車路好似想殺0左我咁....
    但朋友話果條路係出西貢...

我下下星期六再試吧..同行朋友推介我跑去火炭... "穗禾苑 (?!)" 都係比較斜既地方... ching 你跑過未

來到..一 ...

穂禾苑未跑過呀,不過未跑步之前每星期都會去果度踢波,果度有條長命樓梯,馮係有咩跑樓梯比賽既話,會有好多人係果度練習,ee ctse妳都可以諗諗佢。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 貓仔欣 於 2008-12-7 12:18 發表

你在車路盡頭時向左手邊過橋就是了, 是條引水道來的, 不斜的, 怛就可以見到d城門河景及山景, 如圖所示
    如果車路盡頭直上就是梅子林村, 再辦上去過埋馬鞍山郊野公園落大水井到西貢是好快的
    穗禾路上華翠園果條 ...

貓仔欣ctse,妳上次話跑去西貢原來就係由果度跑,上次pre-trip完樂善盃覺得跑山都好玩,遲d有時間一於跑去西貢玩吓先。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 貓仔欣 於 2008-12-7 12:40 發表

原來你下午來沙田跑啦, 我黃昏跑, 夜了所以無跑上去
    不過在馬場附近過左個慢跑的男人後, 竟然比佢貼身追住來跑
    追到我氣咳, 跑左成公里先放甩佢
    乞鬼人憎, 下次搵人尋佢仇先得~

嘩....下次我係城門河跑見到d ctse既話,都係唔好跟咁貼,原來有危險o架。