香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑步團 ◎ Part 1

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

主席:
    Locker 消息一則
    泳池旁的體育館可以借locker的
    只要放下d按金

我上幾年有來將軍澳跑的

Kin in Running

升級   74.74%

該用戶從未簽到

回復 881# 的帖子

Rumors say that it will open to public at Feb wor~

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-1-22 01:57 發表

哈哈哈,小妹其實在將軍澳返工,剛好今個周六長周,所以今次可以join 埋各位ching ctse 啦

hehe 早餐團預埋我呀~~謝謝。

ps 小妹周二去跑了一轉,五十五分鐘...十四個圈...有請各位ching ctse 多多指教!

歡迎你呀 真係好呀!又多個朋友...
    你好勤力呀!我跑得唔好又成日偷懶 請多多指教

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-1-22 09:09 發表
    主席:
    Locker 消息一則
    泳池旁的體育館可以借locker的
    只要放下d按金

我上幾年有來將軍澳跑的

咦 ? 可以的嗎 ? 哈哈 ~ 我未試過添 ~~
    堅兄,咁我同你當日早少少去體育館擺野先好嗎 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

阿文 ching 今次都會黎跑呀 ~~ 唔知 ching 今次會唔會帶埋 Thomas 或者 Stefano 一齊跑呢 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-23 01:47 發表

咦 ? 可以的嗎 ? 哈哈 ~ 我未試過添 ~~
    堅兄,咁我同你當日早少少去體育館擺野先好嗎 ?

如果係咁,我都考慮下早少少擺野過去先.
    想問下,將軍澳地鐵站行過去,遠唔遠架?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 DLO 於 2009-1-23 07:32 發表

如果係咁,我都考慮下早少少擺野過去先.
    想問下,將軍澳地鐵站行過去,遠唔遠架?

不如要存物既 ching/ctse 早 d 集合一齊去擺野丫~~

升級   78.4%

該用戶從未簽到

咁熱鬧,我又黎跑,車阿文,請預埋我

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

過年前後
    時間不定
    來到一定來

升級   20.75%

該用戶從未簽到

我望過中原地圖,游池池好似係寶琳 / 坑口個邊
    都唔近ka...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-1-23 12:56 發表
    我望過中原地圖,游池池好似係寶琳 / 坑口個邊
    都唔近ka...

唔係放響泳池丫....
    應該放在室內運動場之類... 不如等一下車亞文主席既安排先啦

車亞文主席..小妹似乎未跑得... 我在家中拖完地會合大家食早餐啦...
    你地打算響邊度食丫...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

各位ching/ctse.明天會好凍.錢銀睇離唔使點帶.最緊要著多件3
    我諗住淨系帶個有$既八達通就得啦
    著住綠衣斷估"啊蛇"都唔會查身份証掛

升級   0%

該用戶從未簽到

需要擺野的 ching ctse 請留意

根據堅兄的情報, lockers 是在體育館內,而體育館和集合地點的距離的確唔近 ~~
    我今日稍後會去體育館問一問 confirm,之後會上來講番個情形 ~~

咁我安排先啦 ~

需要擺野的 ching ctse 請留意 (已確認)

集合地點:坑口地鐵站 A 出口
    集合時間:7:30 am
    擺野地方:將軍澳體育館

簡介:我地會由坑口地鐵站出發,10 min 路程到將軍澳體育館,放低野後,跑到將軍澳地鐵站集合地點,跑程約 10 分鐘。

擺野名單:

1 ) 堅兄 ( ching 一定要來呀 ~~ )
    2 )

另外,要食完早餐後,才可慢 jog / 搭車回體育館拎野,請留意。

不過小弟 12 點要到翠林打羽毛球,所以應未能陪同放 lockers 的 ching ctse 拎番d野,請見諒!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2009-1-23 14:24 發表
    各位ching/ctse.明天會好凍.錢銀睇離唔使點帶.最緊要著多件3
    我諗住淨系帶個有$既八達通就得啦
    著住綠衣斷估"啊蛇"都唔會查身份証掛

ctse.. 一唔一齊食早餐丫..一齊食就帶定少少 錢啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-23 13:06 發表

唔係放響泳池丫....
    應該放在室內運動場之類... 不如等一下車亞文主席既安排先啦

車亞文主席..小妹似乎未跑得... 我在家中拖完地會合大家食早餐啦...
    你地打算響邊度食丫...

身體要緊 ~ 我地會幫你跑埋一份!
    至於食早餐,暫未諗到 ~ 不過之前你 pm 左電話俾我,或者當日跑之前傾好左去邊度食就打俾你啦 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

請問

想問一問住在將軍澳地鐵站附近的 ching ctse,附近有冇車可以搭去翠林 ga ? 我食完早餐後要去翠林打羽毛球。THX ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-22 01:17 發表

我唔介意幫你手丫....直到你考完 AL....
    不過你都知我跑個大圈跑0左 3 次都認唔到路..又唔係 TKO 地膽...好難領軍...

嘻嘻 ~ 咁就勞煩 ee 喇 ~~
    或者聽日食早餐再講 ~~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

YI,如果八點集合,咁開跑前會唔會熱下身先ka?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-1-23 15:51 發表
    YI,如果八點集合,咁開跑前會唔會熱下身先ka?

我地通常好少熱身,所以最好之前自己熱定身先 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-23 15:17 發表
    想問一問住在將軍澳地鐵站附近的 ching ctse,附近有冇車可以搭去翠林 ga ? 我食完早餐後要去翠林打羽毛球。THX ~ " />" />

主席 : 296M 可以去到 .