香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 亞平
打印 上一主題 下一主題

[平平無奇] --- 用心跑、隨意寫跑步日記

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ivy 於 2010-9-16 10:26 發表

為左催谷收看率, 無所不用其技咁爆野

昨晚青公你既收視率..就真係爆晒燈了~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-9-16 10:31 發表
平平, 你今次篇文好感性啊...
仲有, 最重要的重點你都寫齊了..." />" />

尋晚跑完青公整晚訓唔著, 鬼咁精神, 應該有點是太開心的緣故~~" />" />

係值得開心既事..估唔到未跑過荃西-青龍頭..就可以提早完成跑入屯門的心願...
咁樣跑番自己屋企,感覺係唔係好特別?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-9-16 00:07 發表
平西, thx for your phone

同提提你今晚的新朋友路易士, 他是屬於57公斤級別的拳王來. 你應如此介紹他的

拳王路易士..嘩..好勁呀...下次入 TKO 搵佢做保鑣

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-9-16 10:31 發表
平平, 你今次篇文好感性啊...
仲有, 最重要的重點你都寫齊了..." />" />

尋晚跑完青公整晚訓唔著, 鬼咁精神, 應該有點是太開心的緣故~~" />" />

其實佢今年寫得比較平實的, 真確性提高了不少 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 228華 於 2010-9-16 10:44 發表
小師妹,平平寫都咁你都話他寫得感性?!?!我想你成晚訓唔着是心中有了記掛的人了~~~-_-|| -_-|| -_-||

小師妹...乜係因為對二舊番茄念念不忘..所以先會訓唔著囉...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-9-16 10:56 發表

拳王路易士..嘩..好勁呀...下次入 TKO 搵佢做保鑣

反而你不好開罪TKO的, 因為他們太多奇人異士了

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-9-16 11:07 發表

其實佢今年寫得比較平實的, 真確性提高了不少 !!

要寫感性的東西..先要觸動自己..後才能感動別人..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-9-16 10:52 AM 發表

我們相遇之後, 你自己跑先, 跟住有一段小插曲.
我, 小c妹, 晶哥一齊跑, 馬路上有位哥哥踩住單車講: 加油呀C姐. 完全當晶哥係透明. 唔知晶哥有無衝動跑上去同佢講 : XZ#$&Y!DJF….

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ivy 於 2010-9-16 11:18 發表

我, 小c妹, 晶哥一齊跑, 馬路上有位哥哥踩住單車講: 加油呀C姐. 完全當晶哥係透明. 唔知晶哥有無衝動跑上去同佢講 : XZ#$&Y!DJF….

佢係7兄..711MF..後來佢係小欖見到我..問我點解唔陪你地跑...我都唔好意思講是被晶哥趕走的..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-9-16 11:59 發表

佢係7兄..711MF..後來佢係小欖見到我..問我點解唔陪你地跑...我都唔好意思講是被晶哥趕走的..

青公成日都咁多事發生...都係果句,好睇過TVB D 電視劇~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-9-16 12:01 發表
平平今次呢篇. 可信性的確係較高" />" />

不過呢. 都係避重就輕囉. 都無交代佢同小師妹拍住跑既情節.
反而落左去晶哥啦. IVY啦咁. " />" />

因為晶哥成晚霸住小師妹囉...我想入都入唔到..就算入左都被佢踢出來......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-9-16 12:03 發表

青公成日都咁多事發生...都係果句,好睇過TVB D 電視劇~~

佢第一次係青龍頭有叫過我地..不過佢車速太快...等我地知道有人叫果時..只見到有個著單車衫人的背影..認唔到係邊個..
花子來埋...套電視劇一定更緊湊..更精彩

升級   56.95%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-9-16 12:01 發表 平平今次呢篇. 可信性的確係較高 不過呢. 都係避重就輕囉. 都無交代佢同小師妹拍住跑既情節.反而落左去晶哥啦. IVY啦咁.
係呀盟主小師妹和平西王雖然分開出發,但途中小師妹突然放慢,靜静地等待她想見之人,當時平平正在後面慢跑中........
仲有昨晚晚餐平兄好似知道小師妹喜愛吃番茄,還叫我從宛中把番茄送向小師妹的碟上,單純的我又一次上了平西王之計算了>_<囧>_<

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-9-16 10:55 發表

係值得開心既事..估唔到未跑過荃西-青龍頭..就可以提早完成跑入屯門的心願...
咁樣跑番自己屋企,感覺係唔係好特別?

係啊, 真係好特別, 以前覺得冇可能既野, 而家竟然做到了!!!
很開心, 可以摼番一程巴士$$$~~

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-9-16 10:52 發表

如果有得post ivy 張相, 收視仲爆燈呀!!!

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-9-16 11:07 發表

小師妹...乜係因為對二舊番茄念念不忘..所以先會訓唔著囉...

係對雙q奶心卦卦, 所以訓唔著~~

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 ivy 於 2010-9-16 11:18 發表

呵呵, 個ching 當晶哥透明啊~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-9-16 01:18 PM 發表

如果有得post ivy 張相, 收視仲爆燈呀!!!" />" />

爆到d人以為青公有"鬼"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-9-16 13:51 發表

25華. 唔好叫我盟主啦. 我邊有資格. 受唔起囉. 25!!hgjD088" />" />hj

同埋. 你同我講無用的. 事實就係事實. 番茄由你碗中去了小師妹碗中. 這已成事實了!!" />" />

哈哈 , 哈哈哈 !!  路易士兄, 有時間 post 返張番茄相上來. 等其他人知曉華哥如何左右逢源 !!