香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 5)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

好呀....收集多d意見星期五作實日期啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-8 12:55 發表

好呀....收集多d意見星期五作實日期啦。

圍圍...如果可以呢..我想14號...就埋我地ssp 小隊 training 個時間ma~而且bonbon 同 tartar 都好似星期2得~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

VV,

多謝妳就埋我同BonBon呀, 真係好感動ga.我只有逢星期二,四, 星期六(下午)都得. Bonbon已我所知逢星期五, 星期六要返學. 謝謝!

Tarry

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-8 12:43 發表
    圍圍:
    下次跑...13 or 14號呀.....
    快d confirm日期啦~~
    我地ssp又拉隊跟你啦~~~" />" />

Me too, 13 or 14都ok......只怕又要ot來唔到

升級   56.2%

該用戶從未簽到

今晚 bonbon,tartar & kinkin 係唔係都會到呀?

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-8 12:53 發表
    第3日la~~~~活活失左蹤咁ar~~~好擔心" />" />fgj

活活~~~你無樹ma???係咪太忙咋???

係啦,活活已經失蹤左3 日,唔知有冇樹wor...

升級   0%

該用戶從未簽到

報告各位, 啱啱食lunch時間到金鐘XXgaSport 行咗轉, 買咗條addidas 3/4 tight, $119, 都几抵hgjD115" />" />hj
    同場試咗nike, 好似啲質地軟身啲, 較舒服, 不過貴成倍, 所以買返addi

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-8 13:53 發表
    報告各位, 啱啱食lunch時間到金鐘XXgaSport 行咗轉, 買咗條addidas 3/4 tight, $119, 都几抵hgjD115" />" />" />" />" />" />hj
    同場咗nike, 好似啲質較身啲, 較舒服, 不過貴成倍, 所以買返 ...

菲菲,有冇見到男裝呀?  荃灣giga有 adi,賣緊180 + 8折...不過只有短tight...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-8 13:55 發表

菲菲,有冇見到男裝呀?" />" />nm  荃灣giga有 adi,賣緊180 + 8折...不過只有短tight...

我冇留意男裝喎, 不過女裝都有好多款, 長中短乜都有, Reebok, Addi, Nike, 都有~~~
    Nike最多款, 但貴好多
    我相信金鐘個間都會有男仔款, 佢都几大間
    話時話你几時開始有興趣做返個現代人架?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-8 13:06 發表

圍圍...如果可以呢..我想14號...就埋我地ssp 小隊 training 個時間ma~而且bonbon 同 tartar 都好似星期2得~

vv:
    星期二係13/1 唔係 14/1呀...

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-8 13:50 發表
    今晚 bonbon,tartar & kinkin 係唔係都會到呀?

我同tartar 到ka

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-8 14:00 發表

我冇留意男裝喎, 不過女裝都有好多款, 長中短乜都有, Reebok, Addi, Nike, 都有~~~
    Nike最多款, 但貴好多
    我相信金鐘個間都會有男仔款, 佢都几大間
    話時話你几時開始有興趣做返個現代人架?

做左甘耐古代人,要做番個真正既現代人 ....黎緊天氣好凍 ,小心身體好d...

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2009-1-8 14:06 發表

我同tartar 到ka

甘好,如果我真係跑唔到,我會好保安道做gym ,然後一齊食飯啦!

升級   52%

該用戶從未簽到

batbat
    但kinkin不知到吾到wor, 你pm你個 mobile來到時聯絡 la

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2009-1-8 14:25 發表
    batbat
    但kinkin不知到吾到wor, 你pm你個 mobile來到時聯絡 la

pm 左啦!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-8 14:02 發表

vv:
    星期二係13/1 唔係 14/1呀...

我記得活活話13/1由斧山跑去科大喎....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-8 13:52 發表

係啦,活活已經失蹤左3 日,唔知有冇樹wor...

活活呢...
    我昨晚call過佢,mobile去左留言...
    我估佢仲係大陸呀~~

升級   100%

該用戶從未簽到

圍圍:
    13/1多d人得....
    一於13號啦~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

最新update:

8/1(星期四) ~ 魔鬼教練主理 (batbat帶沖圈)
    集合時間: batbat會6:30pm左右到
    地點: SSP運動場

出席者:
    1. batbat(魔鬼教練)
    2.bonbon(7:30pm才到)
    3. tartar(7:30pm才到)
    4. kinkin

11/1(星期日) ~鰂魚涌遠足
    這是由我一位素食朋友搞既.....小妹會去呀
    日期:11/1 日(星期日)
    集合地點:鰂魚涌地鐵站出口
    集合時間:早上九時
    解散時間:約中午一時
    路線:1.5小時 (不包括休息時)
    難度:無難度可言
    備註:請帶備足夠糧水及禦寒衣物,穿著合適運動服及遠足鞋。

出席者:
    1. catcat

28/1 年初三行山行大運 ~由joejoe帶團
    集合地點及時間:8:30am 於鑽石山MTR巴士總站96R站等
    完結時間及地點: 約5pm在西貢市散
    難度: 1-1.5 (only hiking paths, no stream-trekking)
    路線: 北潭涌 ---> 大枕蓋 ---> 田尾山 ---> 螺地墩 ---> 大蚊山 ---> 黃石 出席者:

出席者:
    1. joejoe
    2. catcat
    3. vv
    4. 迪迪
    5. 菲菲
    6. 00
    7. batbat +圍圍(當日發財跑完左後可能join大家食飯)
    8. bonbon

22/2 行山 ~又是joejoe帶團
    詳情待定
    出席者:
    1. joejoe
    2. catcat
    3. kk
    4. fung sir
    5. 活活

請有興趣參與的ching/ ctse在此留言啦!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2009-1-8 14:25 發表
    batbat

已幫你問過kinkin,
    佢今晚會到呀~~