香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 8)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-3-3 13:06 發表
我就最中意圍圍啦~
佢個升盆大口爛面LOOK出自我手筆~~

圍圍果個簡直係經典.....catcat你個look都好掂呀, 鍾意個超級smokey eyes

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 batigoal 於 2009-3-2 14:01 發表

瘀mud 呀!每個人都有佢自己個強項同弱項啦,唔緊要既!

多謝魔鬼教練鼓勵鼓勵, 尋晚同BonBon傾開, 話俾佢知我架單車無迫力Y, 原來佢果架都無Y

升級   100%

該用戶從未簽到

哈, 你哋鋪鬼樣又真係好得喎, 下次加埋D帽呀, 袍呀, 假牙呀, 刀叉呀咁, 個效果肯定仲堅~~

動感相阿男子組跳得好統一, 連動作同凌空嘅高度都差唔多, 個個好似就嚟識飛咁(尤其係華華~~)

女子組就動作多多, 緊係平時擺慣pose, 菲菲個勢好強喎, 一嘢震起晒成隊ctse團, 呢招其實就係咪周星馳"功夫"裡面嗰招"獅吼功", 直程想畫埋D氣勁係幅相上面~~~

升級   100%

奮鬥

原帖由 快活人 於 2009-3-2 14:09 發表

X2 ....TARTAR 你又吾係吾識踏.不過果日人多.導至到你不能發揮 者.......

hehe 活活, 多謝鼓勵呀

升級   100%

奮鬥

原帖由 hhkbonnie 於 2009-3-2 14:33 發表
    HAHA∼∼有冇發覺呢位 TELL TELL CHING 都幾鬼馬下

x 2 hehe

升級   100%

該用戶從未簽到

WoWooo~~幅花相好溫馨呀~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

wowowo...lunch 回來就睇到D 噴飯靚相~~~正AR~
    圍圍~你禽日咪問...邊個HIGH 到要自隊既~你睇番張相...睇下邊個塊面..畫到無位再加色咪知LAW...HOHOHO

CATCAT 個粗眉(?)LOOK...反晒眼咁.都好正AR...

跳起果2張...效果都真係幾好..猶是係菲菲...個馬步,無得頂~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-3-3 13:27 發表
    wowowo...lunch 回來就睇到D 噴飯靚相~~~正AR~
    圍圍~你禽日咪問...邊個HIGH 到要自隊既~你睇番張相...睇下邊個塊面..畫到無位再加色咪知LAW...HOHOHO
    跳起果2張...效果都真係幾好..猶是係菲菲...個馬 ...

我都想知我究竟是跳早咗定係預備起跳呢~~~齋睇個馬睇唔出

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲...人地起飛..你就 LAND 咯~~所以個馬步咁剛勁有力LAW...HOHOHOH

BONBON 同 APPLE..你2個MODEL AR...吞POP 唔跳..有相為證AR 下~

升級   52%

該用戶從未簽到

圍圍~~~ 個裝真係冇得頂~~尤其係條孖潤腸

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-3-3 13:02 發表

活活, 我覺得我同你最難認......真係最佳做型呀ghjygu" />" />h

吾知係未我地知邊個打邊個. 所以覺得好易認呢 ~~~hehe~~~
    菲菲到你ge做型我好鍾意呀入晒格.....  .....

升級   0%

該用戶從未簽到

活活..你個都唔弱AR...最後都比菲菲加多2 PAT 血漿上去....填到密晒~

升級   0%

該用戶從未簽到

不如選個最佳做型出來lo...kakakaka

升級   100%

奮鬥

原帖由 kandis 於 2009-3-3 11:37 發表
    早晨呀~~~我都upload哂喇~~

本來應該昨晚upload0既~~~但屋企人唔俾我用先~~~我咪諗住等下law~~點知等唔夠5秒,就訓左,超累(訓醒先知,仲要冇除con, 死啦~~唔敢除~會唔會盲架!?)

其實我係想黎多謝咁多位團友架!!! ...

X2, DiDi 仲要多謝upload相既團友Y, 你哋都好辛苦wor,俾 D掌聲自己啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-3-3 13:41 發表
    活活..你個都唔弱AR...最後都比菲菲加多2 PAT 血漿上去....填到密晒~

嗚嗚嗚 ~~~~~ 我是全班人之中最無"固" 果位 呀.......  
    明明人家win 左架ma....

升級   0%

該用戶從未簽到

我同活活初時都擔心..大家會唔會頂唔順...唔肯比人畫...你知LA..有好多人又事先聲自己眼濺 OR 唔玩得~~~
    最後~原來大家都不知幾ENJOY幾投入AR~猶是TELTEL..我地叫佢企埋牆..佢即時入晒戲~~~笑鬼死我....
    HAHA ....早知我地就照玩番個終極大懲罰LA~~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-3-3 13:46 發表

嗚嗚嗚 ~~~~~ 我是全班人之中最無"固" 果位 呀.......  
    明明人家win 左架ma....

都冇話win 左唔使畫.....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-3-3 13:47 發表
    我同活活初時都擔心..大家會唔會頂唔順...唔肯比人畫...你知LA..有好多人又事先聲自己眼濺 OR 唔玩得~~~
    最後~原來大家都不知幾ENJOY幾投入AR~猶是TELTEL..我地叫佢企埋牆..佢即時入晒戲~~~笑鬼死我....
    HAHAhgjD1 ...

大家都瞓晒啦!不過係唔係可以後補?

升級   100%

奮鬥

原帖由 vhtober 於 2009-3-3 13:47 發表
    HAHAhgjD1 ...

haha, 好彩唔洗終極大懲罰wor, 走得快