香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 零下十度
打印 上一主題 下一主題

香港特別行政區九龍黃大仙斧山道運動場暨官塘藍田晒草灣遊樂場緩步跑閒扯區

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 WinggniW 於 2009-9-21 09:39 發表

SUE姐早晨~~~

晒斧各位元老早晨

sue姐次次講完早晨就走左,
    你同佢講左早晨佢都唔知架~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-9-21 09:37 發表

早D上去晒草跑番20個圈喎~

乜唔係話打算由晒草跑一轉入將軍澳咩?

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-9-21 09:38 發表

X 2 , 仲有lulu姐個份, 卓仔請準備3份家用俾媽咪!

小弟從此以後多了 3 份 母愛,實在太幸福鳥
    但係.....一個人要咩起 4 頭家,睇黎要再谷大隻d同埋搵多兩份part time 先可能咩得起....  
    否則小弟會毫無疑問地會變成 "骨仙卓"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2009-9-21 10:41 發表

烚下烚下點可以少左肥脾

好野~比比都黎烚烚,咁你趕唔趕得切o黎跑呀???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-9-21 21:36 發表

sue姐次次講完早晨就走左,
    你同佢講左早晨佢都唔知架~

SUE姐第2朝會睇到o架o麻~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-9-21 22:45 發表

乜唔係話打算由晒草跑一轉入將軍澳咩?

跑番入TKO都好喎, 跑到去邊先? 晒草去到澳景頂3.5K左右, 來回得7K,夠唔夠呀? 唔夠可以番晒草跑圈

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-9-21 22:53 發表

小弟從此以後多了 3 份 母愛,實在太幸福鳥
    但係.....一個人要咩起 4 頭家,睇黎要再谷大隻d同埋搵多兩份part time 先可能咩得起....  
    否則小弟會毫無疑問地會變成 "骨仙卓"

D生果金靠你啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-9-21 23:08 發表

跑番入TKO都好喎, 跑到去邊先? 晒草去到澳景頂3.5K左右, 來回得7K,夠唔夠呀? 唔夠可以番晒草跑圈

如果想絕d,可以去到晒草頂之後繼續跑埋落去,去到山腳先再回頭,
    咁就應該有10公里.

其實呢......我會睇睇星期六逍遙跑會跑幾多,先再決定星期五會跑幾多.
    上星期五晚青公加埋星期六逍遙跑,十幾個鐘內我估起碼跑左27K,都幾甘架......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-9-21 23:20 發表

如果想絕d,可以去到晒草頂之後繼續跑埋落去,去到山腳先再回頭,
    咁就應該有10公里.

其實呢......我會睇睇星期六逍遙跑會跑幾多,先再決定星期五會跑幾多.
    上星期五晚青公加埋星期六逍遙跑,十幾個鐘內我估起碼 ...

嘩~正喎,好多上落斜! 不過晒草頂到底都係1K, 番匯景之後落到底再上頂都係1.5K, 7+1.5=8.5K....仲有1.5K係咪跑多轉斜先?

逍遙跑邊呢???你打完邊爐第2日仲起到身都成問題喎

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-9-21 23:01 發表

好野~比比都黎烚烚,咁你趕唔趕得切o黎跑呀???

Wingwing, 我跑呀, 但係你唔好放火wor, 燒死我啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-9-21 23:37 發表

嘩~正喎,好多上落斜! 不過晒草頂到底都係1K, 番匯景之後落到底再上頂都係1.5K, 7+1.5=8.5K....仲有1.5K係咪跑多轉斜先?

上星期六咪起左身跑左2個鐘囉.

當然啦,今個星期六我會留下力了......

升級   65.55%

該用戶從未簽到

靚靚mill媽, 因為H1N1關係, 我個義工活動取消左啦, 所以我都可以一齊跑, 等我報定名先

9月27日(星期日) 支持堅堅/cfchan"13兄"(三項鐵人賽)
    習合地點 : 沙田運動場
    習合時間 : 早上 (待定)
    路線       : 單程由沙田運動場起跑-->科學園 全程約10K
    活動內容 : 沙田運動場起跑-->科學園-->終點支持是次比賽-->食早餐吹水

出席名單 :
    1. mill
    2.LULU
    3.
    4.
    5.
    6.
    7. 肥脾
    8.
    9. 狗哥

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2009-9-21 23:42 發表

Wingwing, 我跑呀, 但係你唔好放火wor, 燒死我啦

比比~~~~你忘記左青公最後2K我俾你帶快左+追到我索晒氣

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-9-21 23:46 發表

比比~~~~你忘記左青公最後2K我俾你帶快左+追到我索晒氣hgjD092" />" />hj

我係跟住你跑, 未到碼頭就斷左氣

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-9-21 23:44 發表

上星期六咪起左身跑左2個鐘囉.

當然啦,今個星期六我會留下力了......

咦~即係13K+ 14.5K...甘甘喎!如果你再跑埋星期日朝15.2K大清就禾味啦!

今個星期六未知跑邊喎...你留力927有比賽?

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-9-21 23:20 發表

咁就應該有10公里.

上星期五晚青公加埋星期六逍遙跑,十幾個鐘內我估起碼 ...

迪迪仔, 星期四仲跑唔跑青公

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-9-21 23:37 發表

我寫錯左,我係想話"由澳景頂到底再回頭",咁應該有10K掛.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2009-9-21 23:46 發表
    靚靚mill媽, 因為H1N1關係, 我個義工活動取消左啦, 所以我都可以一齊跑, 等我報定名先

9月27日(星期日) 支持堅堅/cfchan"13兄"(三項鐵人賽)
    習合地點 : 沙田運動場
    習合時間 : 早上 (待定)
    路線   ...

想問下大家打算點樣安置D行李?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2009-9-21 23:49 發表

我係跟住你跑, 未到碼頭就斷左氣

你蝦我老人家... 我諗住尾2K cool down o架o麻