香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 零下十度
打印 上一主題 下一主題

香港特別行政區九龍黃大仙斧山道運動場暨官塘藍田晒草灣遊樂場緩步跑閒扯區

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   40.15%

該用戶從未簽到

好美味的一餐飛鵝BBQ,
Thanks mill mill , Lulu , 火仔 wing 嬸,會長, run run , Boloup 等ching & ctse 帶私房菜,私家裝備上山興合合
好高興見到 狗哥 英勇地飛馳上山幫大家燒野食,自己居然唔食...
仲有非比,比因,好快冇電,13 兄 ....

不過真係唔好意思,小弟食到一半就急急腳撤退(趕住番工),有所不便或不敬,請原諒

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-10-17 00:33 發表
好美味的一餐飛鵝BBQ,
Thanks mill mill , Lulu , 火仔 wing 嬸,會長, run run , Boloup 等ching & ctse 帶私房菜,私家裝備上山興合合
好高興見到 狗哥 英勇地飛馳上山幫大家燒野食,自己居然唔食...
仲 ...

卓卓你估我唔想他他調調會合大家齊齊燒焦咩... 怪只怪喉嚨痛得唔合時,賊老天

不過都同大家吹一好一輪水~ 又見到 好快無電 ching 又有小煮既烤麵包,好鬼滿足

升級   61.1%

該用戶從未簽到

夜鬼們, 晚上好!

我住得遠要早落山, 無時間多謝各位整咁多野上來俾我地食

又無幫手收拾垃圾, 請原諒

升級   61.1%

該用戶從未簽到

請PM我一個電郵地址, 讓我把今晚影的(矇查查))相傳給你們, thank you!

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-10-17 01:06 發表

卓卓你估我唔想他他調調會合大家齊齊燒焦咩... 怪只怪喉嚨痛得唔合時,賊老天

不過都同大家吹一好一輪水~ 又見到 好快無電 ching 又有小煮既烤麵包,好鬼滿足hgj088" />" />hj

狗哥,我只能說:您比雷峰更雷 (好人到無得頂,自己病了也要服侍他人 )
多休息 + 少少慢跑,出一身汗水,很快就會好番架啦 .

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 比因 於 2009-10-17 01:08 發表
    夜鬼們, 晚上好!

又無幫手收拾垃圾, 請原諒 hgjD092" />" />hj

唔緊要呀比因, 收拾垃圾lee啲野, 留番比你下次做番囉~
    下次我地攪(星期六), 咁你同卓卓都唔洗咁趕啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-10-17 01:08 發表
    夜鬼們, 晚上好!

又無幫手收拾垃圾, 請原諒 hgjD092" />" />hj

咁我咪罪無可恕
    又食又拎又無比錢又無幫手
    謝謝今晚各位照顧我呢個狗仔

升級   100%

慵懶

原帖由 w.c.w.c. 於 2009-10-16 23:47 發表

佢係女人黎咩

我唔係同你一樣咩! 都係女人喎~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-10-17 01:15 發表

狗哥,我只能說:您比雷峰更雷 (好人到無得頂,自己病了也要服侍他人 )

咁咪會比雷劈? 查實身體好正常只係喉嚨痛....呢樣都係衰自己....3幾個月就會整一劑

升級   100%

慵懶

原帖由 狗哥 於 2009-10-17 01:15 發表

咁我咪罪無可恕
    又食又拎又無比錢又無幫手hgjD115" />" />hj
    謝謝今晚各位照顧我呢個狗仔

99言重喇! 唔緊要喎,  下次你請晒我地, 我諗大家今日一定會原諒你架.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-10-17 01:25 發表

99言重喇! 唔緊要喎,  下次你請晒我地, 我諗大家今日一定會原諒你架.

升級   100%

慵懶

原帖由 狗哥 於 2009-10-17 01:29 發表

hgj" />" />D121" />" />hj

睇唔出你咁現實, 即刻講bye bye,
    99咁乖仔, 我又點捨得要你一個人請呀~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-10-17 01:36 發表

睇唔出你咁現實, " />" />即刻講bye bye,
    99咁乖仔, " />" />我又點捨得要你一個人請呀~~

下次我會更賣力(食)去補償架啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 17-10-2009 01:18 AM 發表

我唔係同你一樣咩! 都係女人喎~~

我同你調轉左嫁
    你先係男人

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-10-17 01:11 發表
    請PM我一個電郵地址, 讓我把今晚影的(矇查查))相傳給你們, thank you!

收到啦, 唔該晒比因幫我地影相

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-10-17 01:15 發表

係呀, 狗哥係絕頂好人, 快些幫佢搵返住好人家

升級   100%

慵懶

原帖由 狗哥 於 2009-10-17 01:39 發表

下次我會更賣力(食)去補償架啦

好啦! 下次你要食多啲喇~
    喉嚨痛仲唔快啲上床休息, 仲起度上網, 早啲瞓呀! 唔係喉嚨有排都唔好番架.
    Good Night~

升級   100%

慵懶

原帖由 w.c.w.c. 於 2009-10-17 01:40 發表

我同你調轉左嫁
    你先係男人

廁廁...你都要早啲瞓,  唔係唔靚仔架喇~
    good night

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-10-17 01:44 發表

好啦! 下次你要食多啲喇~
    喉嚨痛仲唔快啲上床休息," />" /> 仲起度上網, 早啲瞓呀! 唔係喉嚨有排都唔好番架.
    Good Night~

聽令mill話,家下就去訓~ 大家早抖啦~ nite~