香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   17.15%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-1-12 14:18 發表

你邊有可能見到vv? 莫非...........你又要陪vv跑?

渣打陪唔到喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-1-12 14:14 發表
要夾VV跑,當佢想慢個時走埋佢隔離鵝下佢佢就會跑快DD GA LA
同埋我諗佢宜家見到我地3個都唔敢隨便行

….等我分析下4位陪跑員la….
活活….唔洗多講…….霸氣同殺氣都好大下……kekek…當我想同佢撒下嬌~佢多數都係丙我!
倒神……鳴鳴鳴….我都估唔到佢~咁鬼惡ka wor…人地話..可唔可以休一休之嘛..但見佢~~登大對眼dar!!!!!”

升級   0%

該用戶從未簽到

billy…….已經係最善良果個~~又無叫我食蕉..我問佢可唔可以休一休..佢都係話”最好唔好la” ….即係仲有d商量餘地…仲有佢set 比我d target…比較平易近人d…
到rico…..我發覺~佢成日用杯水引我行….咁查實我又唔係好口渴…但佢話跑埋e度有得drink..又好似好著數咁wor…不過…我間唔時都可以偷雞休下wor…但佢有舖介人引law….成日叫我介人!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

家下叫你唐伯虎點秋香咩....一係就我地四個一齊陪你囉....

升級   0%

該用戶從未簽到

不過咩style 都好la…無左你地4個呢….我1定無咁好成績既~~~
(其實我已經覺得自己好叻ka la…至少次次都有1ddd 進步ma)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-12 14:31 發表
家下叫你唐伯虎點秋香咩....一係就我地四個一齊陪你囉....

我同你地差咁遠......如果有朝1日...可以大家都係差唔多時間
.........................................................................你就大劑law...hohoho

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-1-12 14:35 發表

vv果然係紅牌一姐..........有咁多陪跑.................~~

原因係........我跑得慢又要跑姐...hohoh

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-12 14:35 發表

我同你地差咁遠......如果有朝1日...可以大家都係差唔多時間
.........................................................................你就大劑law...hohoho" />" />" />" />fhjfrt " />" />" />" />fhjfrt

其實我地都係慢腳黎之嘛, 你一定有一日可以同我地差唔多架....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-12 14:37 發表

其實我地都係慢腳黎之嘛, 你一定有一日可以同我地差唔多架....

都幾難la...我最怕辛苦....kekek

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-12 14:34 發表
不過咩style 都好la…無左你地4個呢….我1定無咁好成績既~~~" />" />
(其實我已經覺得自己好叻ka la…至少次次都有1ddd 進步ma)

一於比我地陪你啦, 唔會扯爆你架, 第一次全馬好緊要架.

升級   0%

該用戶從未簽到

rico 咁你明晚來唔來ka...我要留定d so 根ka wor!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-12 14:45 發表

都幾難la...我最怕辛苦....kekek" />" />

你睇我地邊度辛苦啫, 我地都係慢跑之嘛

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-12 14:45 發表

一於比我地陪你啦, 唔會扯爆你架, 第一次全馬好緊要架.

今年唔可以太快....咁我下年至有得pb~~~kekekekkekek

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 billy_yau 於 2011-1-12 14:45 發表

你睇我地邊度辛苦

你叫慢........我以為用左自己最高速同你地run ka la wor!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-12 14:46 發表

" />" />fgj 今年唔可以太快....咁我下年至有得pb~~~kekekekkekek

我由頭到尾都無要求過你做乜時間喎, 得一個條件之嘛....

升級   0%

該用戶從未簽到

唔停會好辛苦ka..我21k 都想休休..42wor...我諗唔到全跑會點!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-12 14:50 發表
唔停會好辛苦ka..我21k 都想休休..42wor...我諗唔到全跑會點!" />" />

嗱...真係經驗之談...過左30之后...如果我比你停...真係害左你...我上年30之后行...一想起步跑就左右腳輪住黎抽, 抽完大腿抽小腿....如果唔停慢慢咁跑, 會比停低休息更易完成個全馬.