香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-17 17:32 發表

你係咪又心郁郁呀?

應該唔會la...hohohoho.......
$8x 個扎腳踝~我都要考慮.........7xx...我要諗多1年至決定到law!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-1-17 17:36 發表

你又唔聽書" />" /> 戈條......可能我肥" />" /> ........鬆左d

你上次著果條???????唔係wor...好fit wor...
你果條係童裝size wor...我有聽書wor!
你咪找excuse la cc.....富貴如浮雲.財散人安樂既...hohohohoh

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-17 17:38 發表

應該唔會la...hohohoho.......
$8x 個扎腳踝~我都要考慮.........7xx...我要諗多1年至決定到law!!!

x2~~~7xx我直頭我唔洗考慮添
我反而對你上次護hip果d $7x有交易果d有d興趣

升級   0%

該用戶從未簽到

calling 活活...我見有ching say...吉g島...美記有電視框ar..用咩card 仲有9折tim!

升級   0%

該用戶從未簽到

丫..仲有ar..菲菲...我禽日經過鐘sir shop...佢買滿300~有7折ar!
我如果要破財..may be 係buy 過幅超la..
唔知佢d gel 係唔係都有discount 呢?????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-17 17:45 發表
丫..仲有ar..菲菲...我禽日經過鐘sir shop...佢買滿300~有7折ar!
我如果要破財..may be 係buy 過幅超la..
唔知佢d gel 係唔係都有discount 呢?????

你買幅超都唔好買咁貴呀, 你知你成日唔見架啦~~~
其實我覺得你而家果幅ok喎~~~
反而我有興趣買行山鞋, 得閒今個week去睇下先~~~

升級   17.15%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-17 15:09 發表
Weiwei..kekeke..做做下野…突然好想問下大家…" />" />
終極果1課…大家打算在a)幾時, b)冰度 c)幾長???
想起渣打仲有1個月多d..好鬼興奮!" />" /> " />" />

a. 29 Jan
b. 沙田
c. 35+

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-17 17:13 發表

我就29/1先得, 如果30/1你約其他人一齊啦.

如果星期六下午/星期日我來到!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-17 17:08 發表

未買ar...我都唔知邊款好..咪想問下你地law...
我唔去la..wed...個個運動場都係一樣姐..." />" />hjfgchdf
唔去咁遠law!

都話跑上壁屋lor..你又5睇書 ~~  
我5跑球場la.. 好悶好悶好悶 ~~~
要開始閒日跑番長小小 . 5可以再懶la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-17 17:49 發表

你買幅超都唔好買咁貴呀, 你知你成日唔見架啦~~~
其實我覺得你而家果幅ok喎~~~
反而我有興趣買行山鞋, 得閒今個week去睇下先~~~

UM..如果你買行山鞋就岩晒..有好多choice 丫..
要新年前去wor..好似promotion 做到新年咋

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-17 17:41 發表

x2~~~7xx我直頭我唔洗考慮添
我反而對你上次護hip果d $7x有交易果d有d興趣

x3 ar ~~~~~~我都一定5會諗,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-17 23:08 發表

都話跑上壁屋lor..你又5睇書 ~~  
我5跑球場la.. 好悶好悶好悶 ~~~
要開始閒日跑番長小小 . 5可以再懶la hgj091" />" />hj

活活...咁你個終極一課又如何呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-17 23:11 發表

UM..如果你買行山鞋就岩晒..有好多choice 丫.." />" />hk
要新年前去wor..好似promotion 做到新年咋

係~~我都有小小 興趣, but 要先buy左跑鞋先 .....
calling 菲菲 我去tst ar .你buy 開果間鞋店係咩位置ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2011-1-17 18:34 發表

如果星期六下午/星期日我來到!

咁比因既路線係唔係港島豪宅區ar???
仲有..你plan 跑幾長ar??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-17 23:13 發表

活活...咁你個終極一課又如何呢?" />" />

我~~今week 就係終極長課la... 預跑35-37k
下week 會減量跑回30k

升級   0%

該用戶從未簽到

VV 咁你 WED 過來 陪我上壁屋AR~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-17 23:15 發表

我~~今week 就係終極長課la... 預跑35-37k
下week 會減量跑回30k

woooow~ 35-37 la~
你要小心d ar!
今日睇ec..睇成點ar?? d tape 有無問佢點買ar??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-17 23:17 發表
VV 咁你 WED 過來 陪我上壁屋AR~~~

可唔可以齋上..行落先......我怕腳軟又pk!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-17 23:17 發表

woooow~" />" /> 35-37 la~
你要小心d ar!
今日睇ec..睇成點ar?? d tape 有無問佢點買ar??

聽日先睇EC . 我估計睇多2,3次就5C再睇LA . 自己做多D 按摩+ 拉根就OK
至於D TAPE 我明晚先問EC 點賣  . 但我問倒神佢SAY 用沙布都可以 WOR . 想試一試