香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

5好buy la ~~ 型果1次之後又5見左 . buy 來晒$ la ......

升級   0%

該用戶從未簽到

活活...
我見果d...係類似e d 野...你話有無用呢???

升級   0%

該用戶從未簽到

有d 物料....薄d..無咁厚...
有d又厚到潛水料咁滯!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-18 11:44 發表

5好buy la ~~ 型果1次之後又5見左 . buy 來晒$ la ......

5~~~~~~咁我渣馬又好似盲俠咁!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-18 11:51 發表
活活...

呢d野唔係受左傷先要用既咩?

升級   100%

該用戶從未簽到

樓上個d咩來架?
扎"總"呀

升級   100%

該用戶從未簽到

轉馬無聲氣呀~
轉唔到我就唔跑啦,今年d火因為天氣太凍,熄晒....
我諗,都係hea跑岩我多d...hoooo

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-18 11:51 發表
活活...

依d 5係好岩著住來跑wor~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2011-1-18 12:54 發表
轉馬無聲氣呀~
轉唔到我就唔跑啦,今年d火因為天氣太凍,熄晒....
我諗,都係hea跑岩我多d...hoooo

轉唔到咪照落場跑下囉, 跑到幾多得幾多, 再唔係學下人帶埋DC仔去百萬行, 到時到候就上巴士.

又或者你自己跑半馬, 起碼返到維園可以拎到個包包同埋果個完成牌丫嘛.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-18 13:10 發表

轉唔到咪照落場跑下囉, 跑到幾多得幾多, 再唔係學下人帶埋DC仔去百萬行, 到時到候就上巴士.

又或者你自己跑半馬, 起碼返到維園可以拎到個包包同埋果個完成牌丫嘛.....

又係wor ~~~有d位可以u-turn ka .....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-18 13:04 發表

依d 5係好岩著住來跑wor~~~

UM..佢說明書寫..係運動中預防勞損ka wor!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-18 13:10 發表

X2~CAT..照來la....跑到唔想跑咪停law..
仲可以同我地影相...上年龍龍傷左都有來同我地一齊跑左段同影下相..都好開心ar!

你要記住...你比左$$$$ ka...唔可以sit 比佢ka~至少都drink 2包sport drink 至走...仲住埋佢d 巴士...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-18 13:38 發表

UM..佢說明書寫..係運動中預防勞損ka wor!" />" />

你又未buy ~~~但睇過look 又5似著住 跑wor

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-18 13:42 發表

X2~CAT..照來la....跑到唔想跑咪停law..
仲可以同我地影相...上年龍龍傷左都有來同我地一齊跑左段同影下相..都好開心ar!" />" />

你要記住...你比左$$$$ ka...唔可以sit 比佢ka~至少都drink 2包sport dr ...

仲有 banana 同埋d 朱古力ar

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

SSP Good afternoon !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-18 13:42 發表

你又未buy ~~~但睇過look 又5似著住 跑wor

UM..未buy ar..
    唔知你地d tape 好唔好d 呢?
    你果d..係唔係一條野..有痴力.....拉緊d 位..而唔係好似紗布咁包ka????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-18 13:49 發表

UM..未buy ar..
    唔知你地d tape 好唔好d 呢?
    你果d..係唔係一條野..有痴力.....拉緊d 位..而唔係好似紗布咁包ka????" />" />

d tape 係拉緊d 架 . but 倒神話紗布都應該ok .. 我諗住明晚叫佢扎. 再試跑睇下o5okay

升級   0%

該用戶從未簽到

佢好似紗有咁用ka???
    我見有時比賽..見到d人小腿, 大腿會"痴" 一條條d tape ka..你係咪果d ar???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-18 13:55 發表
    佢好似紗有咁用ka???
    我見有時比賽..見到d人小腿, 大腿會"痴" 一條條d tape ka..你係咪果d ar???

yes . 全中la......

升級   0%

該用戶從未簽到

剛才去到大家x lunch…我見有人客剛走..咪叫丫姐執執台law….
    點知丫姐同我講 “ e度執唔到ka!” 仲2話不說想走人
    我咪問姐姐………..”點解執唔到ar???”
    佢諗左一諗..無答我..只係執好張台….
    我都係唔明..點解佢會答我.."執唔到”????