香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2011-1-19 11:16 發表

你地講緊咩?我唔明既?

KEKEK..大師忍左好耐,見我地講左佢成朝….忍無可忍..終於用手機都要上來留個言!..

升級   0%

該用戶從未簽到

各位午安~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-19 12:14 發表
各位午安~~~

菲菲你做完個長課之後, 係咪証實左隻腳仔無樹啦?

升級   0%

該用戶從未簽到

哎呀..我想問..幾時有得拎選手包包ka 呢???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-19 12:20 發表
哎呀..我想問..幾時有得拎選手包包ka 呢???

乜唔係封信有講既咩...不過我都唔清楚..諗住到時一定有人提我...

升級   0%

該用戶從未簽到

我都無信..唔知係咪寄失定係我掉左!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-19 12:16 發表

菲菲你做完個長課之後, 係咪証實左隻腳仔無樹啦?

果日跑到尾几km, knee好似有feeling, 但之後跑跑下又無乜樹喎~~~
今個week再証實下先得

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-19 12:23 發表
我都無信..唔知係咪寄失定係我掉左!" />" />

D) 領 取 跑 手 包
1.我 何 時 及 在 哪 兒 領 取 跑 手 包 ?
您 可 連 同 「 接 納 通 知 書 」正 本 於 指 定 時 間 內 , 親 身 或 授 權 他 人 到 香 港 銅 鑼 灣 維 多 利 亞 公 園 馬 拉 松 嘉 年 華 會 領 取 跑 手 包 。
日 期開 放 時 間 地 點
本 地 參 賽 者2011 212
(星 期 六 及 星 期 日)
上 午 9 時 30 分至 下 午 7 時 正香 港 銅 鑼 灣
維 多 利 亞 公 園
( 中 央 草 坪 )
海 外 參 賽 者20112 18
及 19

( 星 期 五 及 星 期 六)
上 午 10 時 正 至 下 午 5 時 正

2.我 是 否 可 授 權 他 人 代 領 跑 手 包 ?
您 可 以 填 寫 隨 「 接 納 通 知 書 」 附 上 的 " 代 領 授 權 書 " 授 權 他 人 代 領 跑 手 包 。 受 權 人 仕 須 出 示 「 接 納 通 知 書 」 之 正 本 及 您 的 身 份 證 明 / 護 照 文 件 副 本 , 在 安 排 領 取 時 間 內 到 馬 拉 松 嘉 年 華 領 取 跑 手 包。
3.我 是 否 可 以 用 郵 寄 方 式 領 取 跑 手 包 ?
否 。 為 避 免 郵 遞 錯 誤 或 任 何 遺 失 , 跑 手 包 不 可 以 郵 寄 方 式 寄 發 。
4.我 是 否 可 以 更 換 T 恤 的 尺 碼 ?
否 。 大 會 根 據 各 參 賽 者 報 名 前 所 填 選 尺 碼 而 向 供 應 商 訂 購 有 關 的 T 恤,故 不 能 更 改 尺 碼。
5.如 我 遺 失 了「接 納 通 知 書」,可 以 怎 辦 ?
你 可 於 領 取 選 手 包 當 日 攜 帶 身 份 證 / 護 照 到 維 多 利 亞 公 園 馬 拉 松 嘉 年 華 的 詢 問 處,屆 時 大 會 工 作 人 員 會 代 為 跟 進。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-19 12:26 發表

果日跑到尾几km, knee好似有feeling, 但之後跑跑下又無乜樹喎~~~
今個week再証實下先得

要留意住呀, 臨門一腳先至撻q就傷心c囉....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-19 12:28 發表

要留意住呀, 臨門一腳先至撻q就傷心c囉....

我會小心d啦, 而家weekdays通常都hea跑only

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-19 12:39 發表

我今晚點都要出去跑一跑先得...無郁咁多日...周身緊哂

升級   100%

該用戶從未簽到

你地sat係咪會長課唧??

升級   0%

該用戶從未簽到

CAT 決定左做唔做戰地記者未jack??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2011-1-19 13:00 發表
你地sat係咪會長課唧??

係ar..你又來????

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-19 12:47 發表 我今晚點都要出去跑一跑先得...無郁咁多日...周身緊哂

點都要跑下啦,今曰咁好天~
聽曰又開始得返11度~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-19 12:39 發表

菲菲+billy+活活.......
我有d心事想講...............
我上次28一役之後....唔係膝側痛~係膝頭前..即係菠羅蓋下方...有d feeling.
都已經咁多日..其他位都無樹..只係果度..仲有dd..feeling!
係唔係有事ar其實????????
um...今晚要同你地研下先!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-19 13:05 發表

菲菲+billy+活活.......
我有d心事想講...............
我上次28一役之後....唔係膝側痛~係膝頭前..即係菠羅蓋下方...有d feeling.hgj" />" />ghj
都已經咁多日..其他位都無樹..只係果度..仲有dd..feeling!
係 ...

你無 full 冰呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2011-1-19 13:03 發表

點都要跑下啦,今曰咁好天~
聽曰又開始得返11度~

係囉...尋晚好想跑架...奈何周身無力....