香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   17.15%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-23 00:33 發表 cc.....都ok la..好似唔足30k ar..今日個個都好利害ar...倒神今日仲超晒標完成........... 我仲plan 緊我既final 長課幾時進行!...cc 又有咩計劃ar?

你既final長課
得番下一個星期
正常黎講全馬前最後3星期會減量
除非你覺得自己可以recover得快過正常人啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-23 00:33 發表

cc.....都ok la..好似唔足30k ar..
今日個個都好利害ar...倒神今日仲超晒標完成..........." />" />

我仲plan 緊我既final 長課幾時進行!...cc 又有咩計劃ar?

wowowow~~~~
咁勁 ..報告來聽下
倒神陪住你跑佢更係超標la
你來更都係 跑番28k 好喇 ..... 學rico say 要減量 .

升級   0%

該用戶從未簽到

倒神真係好強喎,佢自己跑架,堅持跑哂34k。

我建議左vv今個星期跑全青公來回喎,跑埋今個星期長課,之後就開始減量。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-23 13:01 發表

我建議左vv今個星期跑全青公來回喎,跑埋今個星期長課,之後就開始減量。

5是掛...倒神佢自己跑34k
佢好似...好似成個月前先跑到24k ... 一加加10k 傻左ar 佢
佢5係陪住 vv 跑咩 ????? 渣打果日佢做vv buddy 架wor .. 佢條友仔ar

而vv 佢真係要開始減量架la.. 5好再跑超過30k 以上 . 怕佢回5到 .
令願佢閒日跑2次10令K.對佢來講反而會好d  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-23 13:40 發表

5是掛...倒神佢自己跑34k
佢好似...好似成個月前先跑到24k ... 一加加10k 傻左ar 佢
佢5係陪住 vv 跑咩 ????? 渣打果日佢做vv buddy 架wor .. 佢條友仔ar

而vv 佢真係要開始減量架la.. 5好再跑超過30k 以上 . 怕佢回5到 .
令願佢閒日跑2次10令K.對佢來講反而會好d  

頭幾k倒神係同我地齊跑架, 跟住你可能比你上左身, 好似脫彊野馬咁追上去同我地距離差太約1k既菲菲度, 之後佢就同菲菲跑, 再跟住就佢自己盪失路, 自己一個人完成哂34k....

vv 而家最高只得30k(差少少), 如果唔做多課35...恐防未夠喎....跑埋今個星期, 都重有成廿日, 應該無咩問題既....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-23 14:57 發表

頭幾k倒神係同我地齊跑架, 跟住你可能比你上左身, 好似脫彊野咁追上去同我地距離差太約1k既菲菲度, 之後佢就同菲菲跑, 再跟住就佢自己盪失路, 自己一個人完成哂34k....

vv 而家最高只得30k(差少少), 如果 ...

我邊有野到ar 我都話我好純架lor
倒神5識路好心佢就5好亂跑la...
至於vv 果邊. 其實平時佢有跑開.始終有腳力ge . 都5一定要咁加上去.至怕佢會傷
vv腳底有無痛ar????

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-23 13:01 發表

活活....倒神真係好堅ka....................佢過左"機場xxx中心" 已經要爆出去咯..
好明顯佢忍左我好耐下...一支箭咁追上左菲菲la~~~
我我我......同佢點會同pacing 丫...
所以....比賽果日..佢要自己跑la~~~嗚嗚嗚.....
我都唔想擔誤佢la!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-23 17:09 發表

我邊有野到ar" />" /> 我都話我好純架lor" />" />
倒神5識路好心佢就5好亂跑la..." />" />
至於vv 果邊. 其實平時佢有跑開.始終有腳力ge . 都5一定要咁加上去.至怕佢會傷
vv腳底有無痛ar????

腳底無事! 係小腿仲好有d 痛...1開始已經痛.....可能星期4果日太累 or 拉到小小掛..
不過都唔係太大問題...我會full 冰..+ 揸x肌 + 用機按摩下!
明天又去鬆鬆腳..
應該問題不大!

升級   0%

該用戶從未簽到

今日..................本來想去buy d gel 下次試味..
行下行下..............................................
買左對salomon.....................因為太底la..$300, 咁岩只有我個size.. 好開心ar!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-1-23 18:59 發表

FINAL長課你想幾時,冰度?我.............仲諗緊..............

下星期6 / 日...我都係想跑多最後1次ar..

活活+rico.我會就住ka la...有唔c 服就上車law..hohoho 應該問題不大!
d 膠膠地...係時候發揮佢既作用ka la! ..

cc ..你又如何ar???

升級   0%

該用戶從未簽到

calling joejoe + catcat..
你地禽日點ar????
cat cat 跑成點??

升級   0%

該用戶從未簽到

早晨 ssp

係囉, 究竟catcat有無東山復出呢?

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

各位令令早晨 ~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-23 23:34 發表

下星期6 / 日...我都係想跑多最後1次ar..

活活+rico.我會就住ka la...有唔c 服就上車law..hohoho 應該問題不大!
    d 膠膠地...係時候發揮佢既作用ka la!" />" /> ..

cc ..你又如何ar???

我投票

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 cc 於 2011-1-24 09:06 發表
    ssp,早晨呀~~
    街坊們,lorlor好叻女

lorlor...弓喜晒ar!!!!!叻女wor!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-24 09:11 發表
    [quote]原帖由 cc 於 2011-1-24 09:06 發表

登錄/註冊後可看大圖

ssp,早晨呀~~
    街坊們,lorlor好叻女

lorlor...弓喜晒ar!!!!!叻女wor!" />" />

下一個 sub1hr 就係你呀...你都要勤力d啦