香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

yeah~~~
來緊joe同catcat會跑邊呀?
我都係sat一早走青公last一次長課~~~
有興趣一齊啦~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

Well, 好在今朝上嚟睇一睇, 原本catcat未寫report~~
禽晚本來catcat話好雄心壯志咁盡地一鋪, 豪跑30k跟著um um腳等比賽, 由ssp到荃西, 再殺入深井, 都一直表現不錯, 深井充電後狀態大勇, 更要再下一城, 到青龍頭先肯回頭, 不過回程路上有點疲態, 加上有路人甲叫佢"收工啦"(笑死~~), 所以到荃西就收咗工, 埋單23k~~
Catcat都應該收貨啦, 咁耐冇跑, 第一次其實都唔適宜跑咁多~~有咁嘅表現算唔錯啦, 順便幫我留力星期日一早攀澗, 一舉兩得, 呵呵~~

升級   100%

該用戶從未簽到

ssp .....早晨.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2011-1-24 10:29 發表
Well, 好在今朝上嚟睇一睇, 原本catcat未寫report~~" />" />
禽晚本來catcat話好雄心壯志咁盡地一鋪, 豪跑30k跟著um um腳等比賽, 由ssp到荃西, 再殺入深井, 都一直表現不錯, 深井充電後狀態大勇, 更要再下 ...

一於next sat叫catcat同我一齊盡地一鋪3Xkm啦
joejoe都一齊啦, 有你呢個師傅帶住佢先有動力.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-1-24 10:19 發表

原來最有魅力.................都係joejoe你~~" />" />

cc姐, 魅力呢家嘢拍馬都唔及你啦, 你睇你睇, 上次見你跑馬鞍海傍時, 幾多ching係你後面係咁追住你嚟跑, 幾掂呀~~

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲,會唔會太盡呀

升級   0%

該用戶從未簽到

JOEJOE..都係你搞得掂隻懶貓.
咁咁咁!佢有無話會參加渣馬ar???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-24 10:43 發表
菲菲,會唔會太盡呀

你話我定cat呀? 如果我唔3x, 2x都好啦,
不過cat舊年都好似係臨尾一鋪38km, 仲要由半馬上去添, 我估佢得呱.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-24 10:37 發表

一於next sat叫catcat同我一齊盡地一鋪3Xkm啦
joejoe都一齊啦, 有你呢個師傅帶住佢先有動力.

菲菲, 放心啦, 有你地咁多街坊既熱爆大光燈照住, catcat D信心點都會返番嚟, 呢樣我好放心~~
同樣, 佢點都會跑得完今次全馬, 呢樣我都好有信心~~  
仲有, catcat點都會跑多一兩轉長課既, 係佢話架~~
我sat應該都冇問題, 不過我都係慢慢跑咋~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-24 10:43 發表
菲菲,會唔會太盡呀

傻貓係咁ka..一係唔跑.一跑跑到好金都得ka!
反正青公跑唔到..都可以上車ma!
catcat...come on la...你下星期6放假wor!

升級   0%

該用戶從未簽到

good ar~~~就星期六朝長課啦~~~
vv你跑六定日呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2011-1-24 10:54 發表

菲菲, 放心啦, 有你地咁多街坊既熱爆大光燈照住, catcat D信心點都會返番, 呢樣我好放心~~" />" />
同樣, 佢點都會跑得完今次全馬, 呢樣我都好有信心~~" />" />  
仲有, catcat點都會跑多一兩 ...

yeahyeahyeah!!!!!

joejoe~~~~咁今個sat....靠晒你la..
佢唔出門..上都要夾佢去ar!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-24 09:39 發表

活活~好似好耐無同你跑過咁既...不如今個星期過黎一齊做終極長課啦...

我ge 終極長課岩岩跑完la. 來更開始減量,
真係開心終於可以跑小d la.......

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-24 10:52 發表

你話我定cat呀? 如果我唔3x, 2x都好啦,
不過cat舊年都好似係臨尾一鋪38km, 仲要由半馬上去添, 我估佢得呱.

其實講真, catcat應該至少train多兩次, 一次廿尾k, 一次30+K~~
舊年catcat最後一次係38k, 不過我記得佢之前都有D長課, 都唔係一跑就咁長~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-24 09:47 發表

hihi, 今晚係咪照舊呢? 但我都係jog下咋....
我可以同你滙報下倒神果日壯態點, 等你再鞭下佢

當然來la......
跑咩未知wor, 今晚再諗諗

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2011-1-24 11:04 發表

其實講真, catcat應該至少train多兩次, 一次廿尾k, 一次30+K~~" />" />
舊年catcat最後一次係38k, 不過我記得佢之前都有D長課, 都唔係一跑就咁長~~

catcat 依d 靠食老本....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-24 10:50 發表
JOEJOE..都係你搞得掂隻懶貓." />" />
咁咁咁!佢有無話會參加渣馬ar???" />" />

VV, 今年catcat點都會參加既, 要忠於對自己既承諾嘛~~
下年就唔知啦, 呢D始終都係佢自己既興趣同選擇~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2011-1-24 11:13 發表

VV, 今年catcat點都會參加既, 要忠於對自己既承諾嘛~~
下年就唔知啦, 呢D始終都係佢自己既興趣同選擇~~

俾左錢就唔好side麻....呢個月keep住跑下都ok啦.
佢靠老本都應該可以順利完成
下年既事遲d先算啦, 我都未必有咁多時間train