香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

VV 你 sat 跑左幾多 k ar ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-24 11:16 發表

俾左錢就唔好side麻....呢個月keep住跑下都ok啦.
佢靠老本都應該可以順利完成
下年既事遲d先算啦, 我都未必有咁多時間train

菲菲聽聞你星期6果課跑得幾好WOR ~~~一枝箭咁標左係前面 .. 勁AR

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-24 11:18 發表

菲菲聽聞你星期6果課跑得幾好WOR ~~~一枝箭咁標左係前面 .. 勁AR

no ar, 我開頭都唔快架, 一開跑頭几km knee外側又有反應, 好在跑多陣轉下跑姿細步d又好返d
但小腿近腳踭位置好酸軟呀~~~
不過今次尾段仲有力加快, 都好满意啦.
均速都keep到同跑30km一樣.

升級   0%

該用戶從未簽到

仲有倒神過左我之後一直都响我前面, 佢好明顯係跑慢d等我....
後來小欖橋底果陣佢走左去對面馬路, 佢望住我, 又唔跟來, 我以為佢提早上車走路添, 點知原來佢唔識路走錯左, 又懶得返轉頭 ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-24 11:22 發表

no ar, 我開頭都唔快架, 一開跑頭几km knee外側又有反應, 好在跑多陣轉下跑姿細步d又好返d
但小腿近腳踭位置好酸軟呀~~~
不過今次尾段仲有力加快, 都好满意啦.
均速都keep到同跑30km一樣.

good ~~尾段仍有力跑是一件好事 , 不過又5好刻意加快lor. 等肌肉有依個記憶

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-24 11:25 發表
仲有倒神過左我之後一直都响我前面, 佢好明顯係跑慢d等我....
後來小欖橋底果陣佢走左去對面馬路, 佢望住我, 又唔跟來, 我以為佢提早上車走路添, 點知原來佢唔識路走錯左, 又懶得返轉頭 ~~~

係 ???
我估依佢平時作風更係想搵short cut 多d lor .....
我都未訪問佢對腳有無事, 成個月前先跑得24k, 再操長課就加成9k ... 佢都傻架 .
晏d問條友仔今晚來不來先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-24 11:16 發表
VV 你 sat 跑左幾多 k ar ~~

活活..我跑左30k 左右..billy + 菲菲話唔足ka..keke.. 不過小腿回程真係好痛又好似想抽根又抽唔成咁!!!!所以明知唔足都無再加ar!

..ar..我禽日去x ..buy 左果d tape ar..我見唔係好貴咋..36個大洋
d tape 唔怪之咁熟la…應該係粗版既 climbing tape..
仲有唔同闊度ka…d可以包手指都可以..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2011-1-24 11:13 發表

VV, 今年catcat點都會參加既, 要忠於對自己既承諾嘛~~" />" />
下年就唔知啦, 呢D始終都係佢自己既興趣同選擇~~

唉..下年wor..下年我都未必參加la..
完成今年全馬.. 我打算要退休 la! hohohohoh

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-24 11:00 發表
good ar~~~就星期六朝長課啦~~~
vv你跑六定日呢?

菲菲..我未confirm 到ar....星期6可能要陪媽媽買年花ar!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-24 11:47 發表

活活..我跑左30k 左右..billy + 菲菲話唔足ka..keke.." />" /> 不過小腿回程真係好痛…又好似想抽根又抽唔成咁!!!!所以明知唔足都無再加ar!

丫..係ar..我禽日去x 城..buy 左果d tape ar..我見唔係好貴 ...

36 元 ~~~  , 但聽聞依d要係d 賣醫料ge地方先有得 買架wor ,就算物理冶料師自己 買都無咁平 ,你有無買錯ar

5夠30k 5更要... 你再諗下今week 跑幾多先la... 依架一定要保住對腳仔架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-24 12:07 發表

36 元 ~~~  , 但聽聞依d要係d 賣醫料ge地方先有得 買架wor ,就算物理冶料師自己 買都無咁平 ,你有無買錯ar

5夠30k 5更要... 你再諗下今week 跑幾多先la... 依架一定要保住對腳仔架

我上次用過個d..仲有留底ar!
個樣同用法都係一樣..
may be 係短d la..e 個又唔清楚ar~
佢有圖教點扎ka..不過係扎手only..因為果d真係climbing tape ma
佢係40大元ka..不過x城有9ma..36 law!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-24 11:43 發表

係 ???
我估依佢平時作風更係想搵short cut 多d lor .....
我都未訪問佢對腳有無事, 成個月前先跑得24k, 再操長課就加成9k ... 佢都傻架 .
晏d問條友仔今晚來不來先

諗諗下又似係喎~~~
佢話腳趾尾有水泡呀, 唔知有冇其他嘢.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-24 11:49 發表

唉..下年wor..下年我都未必參加la..
完成今年全馬.. 我打算要退休 la! hohohohoh" />" />

退你個頭

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-24 12:17 發表

個樣同用法都係一樣..
佢有圖教點扎ka..不過係扎手only..因為果d真係climbing tape ma
佢係40大元ka..不過x城有9折ma..咪36 law!

好在我有得 cliam , 5係
我今晚叫亞bat 幫我扎你果個方法睇下係未好d .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-24 12:17 發表

個樣同用法都係一樣..
佢係40大元ka..不過x城有9折ma..咪36 law!

你有冇用過來扎腳呀? 係咪感覺差唔多?
如果差唔多就梗係$40算啦, 都可以買一圈試下.

升級   0%

該用戶從未簽到

如果你地係星期六做終極長課...咁我唯有今個星期搵日休息自己去跑lu

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-24 12:19 發表

ghu" />" />jg 諗諗下又似係喎~~~
佢話腳趾尾有水泡呀, 唔知有冇其他嘢.

起水泡 ??? 係未對鞋5岩ar, 叫左佢換鞋跑架la...

升級   0%

該用戶從未簽到

Um..我會好好保護腳仔ka la..所以禽日出去shopping..睇下有咩可以呵護下腳仔law!
我今次覺得係快左ka…由其回程果時..上次回程…我懷疑有9mins/k
今次有billy 係咁ee我我~~雖然都無咩力水ka la..不過都叫無話慢得太過份law!..kekek..真係難為佢~全程”鵝”我…..應該口水都乾埋..kekkekeke

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-24 12:22 發表

起水泡 ??? 係未對鞋5岩ar, 叫左佢換鞋跑架la...

佢既演繹唔係喎, 佢只係話因為跑得太長咋喎....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-24 12:23 發表
Um..我會好好保護腳仔ka la..所以禽日出去shopping..睇下有咩可以呵護下腳仔law!" />" />
我今次覺得係快左ka…由其回程果時..上次回程…我懷疑有9mins/k
今次有billy 係咁ee我我~~雖然都無咩力水ka la..不過都叫 ...

咁你就要報答billy la....