香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-24 12:23 發表
Um..我會好好保護腳仔ka la..所以禽日出去shopping..睇下有咩可以呵護下腳仔law!" />" />
我今次覺得係快左ka…由其回程果時..上次回程…我懷疑有9mins/k
今次有billy 係咁ee我我~~雖然都無咩力水ka la..不過都叫 ...

你知就好啦...你知我30都唔補水架啦...重要我曬咁多口水....

升級   0%

該用戶從未簽到

係law….倒神起水泡ar..白白完之後就見佢有d “吉吉”下
有水泡都可以run 返來…又係一個活生生例子……………….>>>拖住隻爛腳都跑贏我!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-24 12:24 發表

咁你就要報答billy la....

報左啦..我地去左7仔飲暖笠笠既熱古力荳奶

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-24 12:25 發表

你知就好啦...你知我30都唔補水架啦...重要我曬咁多口水....

下次請係飲~~~川貝杏仁露la! 補番下law~

btw..我見你同人煲電話粥都唔索氣ka wor...你練左咩武功ka呢????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-24 12:30 發表

下次請係飲~~~川貝杏仁露la! 補番下law~" />" />

btw..我見你同人煲電話粥都唔索氣ka wor...你練左咩武功ka呢????" />" />

你要知道...如果對方聽到你講到索下索下氣...會好唔知點架嘛...所以一定要扮到無乜野咁........潛台詞即係 - hea 得好緊要

升級   0%

該用戶從未簽到

係ar係ar..billy 近得我多…明白補身既重要..kekekke
跑完竟然唔係冰凍既可樂……而係熱la la 既 維他x!!!!真係之陰!!

仲有..我地lunch 之後..仲去左食椰汁”登” 椰王….好潤ar!
不過..我回程坐mtr 果時......肚仔痛到爆..回家馬上要排毒!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-24 12:33 發表

你要知道...如果對方聽到你講到索下索下氣...會好唔知點架嘛...所以一定要扮到無乜野咁........潛台詞即係 - hea 得好緊要

車..等佢知難而收線都好ma!kekekke.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-24 12:27 發表
係law….倒神起水泡ar..白白完之後就見佢有d “吉吉”下" />" />
有水泡都可以run 返來…又係一個活生生例子……………….>>>拖住隻爛腳都跑贏我!!!!" />" /> " />" />

邊嬴到你 ~~
佢無拖住隻爛腳,最多拖住個水泡返來者  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-24 12:36 發表
係ar係ar..billy 近得我多…明白補身既重要..kekekke" />" />
跑完竟然唔係冰凍既可樂……而係熱la la 既 維他x!!!!真係之陰!!

仲有..我地lunch 之後..仲去左食椰汁”登” 椰王….好潤ar!" />" />
不過.. ...

好彩我無樹啫...果日我响巴士站等車等左差唔多半個鍾...如果我有同樣情況就真係大近事lu

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-24 12:36 發表
係ar係ar..billy 近得我多…明白補身既重要..kekekke

仲有..我地lunch 之後..仲去左食椰汁”登” 椰王….好潤ar!
不過.. ...

我同bat都無樹喎, 你係咪唔受得奶類or耶汁?

升級   0%

該用戶從未簽到

係ar係ar..billy 近得我多…明白補身既重要..kekekke" />" />

仲有..我地lunch 之後..仲去左食椰汁”登” 椰王….好潤ar!" />" />
不過.. ...

嘩嘩嘩~~跑完之後仲咁豐富ar .... 我跑完都係食左碗面就走人la ...
最衰打後時間都5c點操得太長. 如果5係就入來青公跑下la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-24 12:40 發表

好彩我無樹啫...果日我响巴士站等車等左差唔多半個鍾...如果我有同樣情況就真係大近事lu

等車等成半粒鍾 ~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-24 12:42 發表

嘩嘩嘩~~跑完之後仲咁豐富ar .... 我跑完都係食左碗面就走人la ..." />" />
最衰打後時間都5c點操得太長. 如果5係就入來青公跑下la" />" />

黎啦...一齊食返次啦...你可以遲d出發架嘛...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-24 12:47 發表

黎啦...一齊食返次啦...你可以遲d出發架嘛...

no la... 我又5識路 ..一陣迷路點算 .

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲..我要睇多幾次d video..至識點扎a!
不過final長課一定會try下.
你地星期3..係唔係都係斧山ka?
如果係呢..我帶出來比你地look look 先!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-24 13:03 發表

no la... 我又5識路 ..一陣迷路點算 . " />" />

點會唔識路...一條直路............我都識la..你唔識?!

升級   0%

該用戶從未簽到

我禽日睇左j2 果個馬拉虫節目...佢話要食少d肉同食多d 炭水化合物ma!
所以~今早已經開始我既特訓........................晨早食早飯!
冬天食都ok 既...係飽d law!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-24 13:46 發表
菲菲..我要睇多幾次d video..至識點扎a!

我應該都去斧山呱....
但都要靠batbat, 我都唔記得點扎
試下揾唔揾到vedio先.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-24 13:46 發表
菲菲..我要睇多幾次d video..至識點扎a!" />" />

係ar .. 星期3係斧山....你帶來look 下