香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

OK AR~明晚MA~
你地上BIG 屋 定在場 KA??" />" /> 我我我.........由渣馬果日之後...已經完全無郁動!

係WOR..係咪只有你地幾個..仲有無人來???
CAT~~~~~來唔來???你份AR...快過期KA LA 下!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-3-8 10:39 發表

OK AR~明晚MA~
你地上BIG 屋 定在場 KA??" />" />" />" /> 我我我.........由渣馬果日之後...已經完全無郁動!

係WOR..係咪只有你地幾個..仲有無人來???
CAT~~~~~來唔來???你份AR...快過期KA LA 下!" />" />

明天8:30pm開飯啦, 要傾埋個trip d 野, 應該唔上big屋...
如果你地上就早d開跑啦~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-3-8 10:49 發表

明天8:30pm開飯啦, 要傾埋個trip d 野, 應該唔上big屋...
如果你地上就早d開跑啦~~~

梗唔上la...kekekek....
好ar..8:30 開飯! yeah!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-3-8 10:50 發表

其實係游繩個段有d辛苦,我之前同d朋友行,佢地's體能係一般嘎咋~~
無明顯ge懸崖..........整段路係有d辛苦,唔係行一般石屎路,但風景我覺得好靚~~

good ar....kekeke...春田花花...正!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-3-8 10:50 發表

其實係游繩個段有d辛苦,我之前同d朋友行,佢地's體能係一般嘎咋~~
無明顯ge懸崖..........整段路係有d辛苦,唔係行一般石屎路,但風景我覺得好靚~~

cc講到好好玩呢~~~但去唔到

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 billy_yau 於 2011-3-8 09:47 發表

靚 mill 好耐無入黎呀? vv俾人炒左尤魚啦

BILLY哥, 我上星期六,日無入離咋! (平時我星期6日唔洗返工, 比較少上網的)你地D POST又去得快, 我好少睇晒的.
    吓.....真的假比人炒左, 可能係VV炒人啫?

升級   0%

該用戶從未簽到

btw, 我報告下昨晚開始上游水堂, catcat最後無報到
    但miss Janice教得好好呀, 每個人都會睇住, 仲教到超晒時....個半鐘的class最後2個鐘先走, 同學仔話有次教到3個鐘先走添, miss見大家好學, 又會教耐d.
    d 水就有少少凍, 响訓練池多人d, 但都叫做游到~~~
    諗住學游水都可以考慮join呢.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-3-8 10:56 發表

BILLY哥, 我上星期六,日無入離咋! (平時我星期6日唔洗返工, 比較少上網的)你地D POST又去得快, 我好少睇晒的.
    吓.....真的假比人炒左, 可能係VV炒人啫?

millmill, 今次真係vv炒人架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-3-8 11:01 發表
    " />" /> btw, 我報告下昨晚開始上游水堂, catcat最後無報到
    但miss Janice教得好好呀, 每個人都會睇住, 仲教到超晒時....個半鐘的class最後2個鐘先走, 同學仔話有次教到3個鐘先走添, miss見大家好學, 又會教耐d. ...

嘩~~~你同bat 泳姿一定大有進步
    學完出來教下我游

升級   100%

慵懶

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-3-8 11:02 發表

millmill, 今次真係vv炒人架" />" />

我都係咁諗啦...
    菲菲, 你地今日有無得放早呀, 我今日放半Day呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-3-8 11:12 發表

嘩~~~你同bat 泳姿一定大有進步
    學完出來教下我游" />" />" />" />" />jhk

我怕我唔識教呀~~~我教batbat都好似無乜進展
    不過可以講你聽佢叫我地做d練習係點.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-3-8 11:14 發表

我都係咁諗啦...
    菲菲, 你地今日有無得放早呀, 我今日放半Day呀!

我無呀, millmill你公司咁好既~~~咩公司來架?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-3-8 11:17 發表

" />" /> 我怕我唔識教呀~~~我教batbat都好似無乜進展
    不過可以講你聽佢叫我地做d練習係點.j" />" />jk

今年想操好d 自由式. 如果再玩3趺就可以游快d la  

升級   100%

慵懶

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-3-8 11:18 發表

" />" /> 我無呀, millmill你公司咁好既~~~咩公司來架?

中資公司...因為大陸都放, 所以我地又有得放, 真好, 連續夜左4年了.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-3-8 11:27 發表

今年想操好d 自由式. 如果再玩3趺就可以游快d la  

活你舊年都swim得快過我啦
    我今年都想玩下ITU, 都要操好少少自由式.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-3-8 11:32 發表

中資公司...因為大陸都放, 所以我地又有得放, 真好, 連續夜左4年了.

而家中資公司福利真好,
    我係鬼佬公司~~~好多假期前夕都無得早放.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-3-8 11:45 發表

活你舊年都swim得快過我啦" />" />
    我今年都想玩下ITU, 都要操好少少自由式." />" />

我水線取得好者, 都5係好快 .
    等天氣熱d就會操多d水.練心肺.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-3-8 11:46 發表

而家中資公司福利真好,
    我係鬼佬公司~~~好多假期前夕都無得早放." />" />

我依間係半唐番盡衰 ~~咩都無 .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-3-8 11:46 發表

而家中資公司福利真好,
    我係鬼佬公司~~~好多假期前夕都無得早放." />" />

wow...mill mill 真幸福!
    港資果d..都係咩都無la!