香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

billy咁我想問埋呢…你話我係唔係來回2次穩陣d ar???我of course一定知7仔在哪…來回一定sure 有28 ma! 又如果想只係折返1次..在邊個位是14k ar???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-12 09:49 發表

我...邊度約到佢呀...佢既跑姿簡直係神話黎架....

我尋晚返公司check左啦, 我今個星期係放星期四同星期五, 不如聽晚出黎ssp一齊跑丫

係唔係星期4?OK KA…到月尾都應該係日日OK!

SSP 有咩地方跑AR???真係上大埔道AR?? 大塵D WOR..
仲有無人有INTEREST AR??
誇區都得KA WOR..只要早出聲..我執好包包就可以!
不過..如果RAIN 我就唔RUN LA…好易病KA!...所以rain 我就去cali!

升級   0%

該用戶從未簽到

cc ..你同菲菲佢地約早餐la..我唔join 你地la..
我長課前都係食個飯滿足d!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-12 11:06 發表
billy咁我想問埋呢…你話我係唔係來回2次穩陣d ar???我of course一定知7仔在哪…來回一定sure 有28 ma! 又如果想只係折返1次..在邊個位是14k ar???

14k...好吊腳喎..又未到黃金...同埋呢...如果你走兩轉...我有七成把握你第一次返到荃西, 就回收工.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 街坊鄭 於 2011-1-12 09:47 發表
ssp  早晨  vv  琴晚咁凍...唔好怪cat cat 喇.我都冇落街跑呀.

唉.... 街坊鄭..你有所不知~果隻懶貓..今年連一次上20k 既課都未上過~
凍又嫌凍~熱又嫌熱~早又縑要早起~遠d又嫌遠~運動場又嫌悶...
我真係無氣!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-12 11:14 發表

14k...好吊腳喎..又未到黃金...同埋呢...如果你走兩轉...我有七成把握你第一次返到荃西, 就回收工.....

e~~~係wor..好主意!
咁點ar???  30k..一來我又好似太長...2來............................等死佢地wor!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-12 11:08 發表

係唔係星期4?我OK KA…到月尾都應該係日日OK!j" />" />jk

但SSP 有咩地方跑AR???真係上大埔道AR?? 大塵D WOR..
仲有無人有INTEREST AR??
誇區都得KA WOR..只要早出聲..我執好包包就可以!
不過..如果 ...

七 天 天 氣 預 報

13/1
(星期四)

寒 冷 。 大 致 多 雲 。

東 至 東 北 風 4 級 , 離 岸 5 級

應該無雨喎

我想睇你數圈喎聽日....睇下你d均速如何嘛, 不過如果懶貓開始發奮既話, 佢要跑街都無問題既.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-12 11:17 發表

e~~~係wor..好主意!" />" />" />" />
咁點ar???  30k..一來我又好似太長...2來............................等死佢地wor!

你個廿八...真係有d難攪...又無人鞭撻住你

我諗諗下...7仔跑兩次都未夠28喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-12 11:23 發表

七 天 天 氣 預 報

13/1
(星期四)

寒 冷 。 大 致 多 雲 。

東 至 東 北 風 4 級 , 離 岸 5 級 。

應該無雨喎

我想睇你數圈喎聽日....睇下你d均速如何嘛, 不過如果懶貓開始發奮既話, 佢要 ...

我無計圈算ka wor..只係計跑幾耐ka 咋...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-12 11:29 發表

你個廿八...真係有d難攪...又無人鞭撻住你

我諗諗下...7仔跑兩次都未夠28喎

7仔唔係7k 咩???
去到有個"機場x貨區"5k ma....7x4~咪28law!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-12 11:53 發表

7仔唔係7k 咩???
去到有個"機場x貨區"5k ma....7x4~咪28law!

6k幾...未係好夠喎...你由邊開始起步先?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-12 11:49 發表

" />" />" />" />我無計圈算ka wor..只係計跑幾耐ka 咋...

所以咪想跟你走下圈囉, 你有你跑, 我幫你計時....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-12 11:53 發表

7仔唔係7k 咩???

你講果度...响東涌黎架喎....嘩卡卡

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-1-12 12:16 發表

vv,戈度係機場核心計劃xx呀" />" />

都中左2個字丫!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-12 12:17 發表

" />" /> 都中左2個字丫!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-12 12:08 發表

6k幾...未係好夠喎...你由邊開始起步先?

UM... 平時更衣室門口...咪有d....1支支d 柱既....果度law..
丫...今次係唔係都係要去上次漏左我件披肩果個更衣室ar???

升級   0%

該用戶從未簽到

話時話~~~我好想buy 番之前行山跌左果幅超...
型好多ar!!!! 我帶e+e幅..真係有d失明人士feel 呢!

升級   0%

該用戶從未簽到

<----咩wor! 咁真係中左"機場"2字ma~ yeah!