香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙團 - 27.06.2009 將軍約跑(8:am; tko 運動場)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟剩係認得一位外國跑手 nicola,只要有跑就有得拎獎

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-5-6 00:16 發表

小弟剩係認得一位外國跑手 nicola,只要有跑就有得拎獎

所以女跑手真係唔好睇少, 特別係外國個d
上星期六 先比個13歲既鬼妹放左成一百米
人地既目標係 將來能夠參加奧運
咁細個目光就放到咁遠, 真係難得

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-5-6 00:22 發表

上星期六 先比個13歲既鬼妹放左成一百米" />" />

有好多女跑手付出左好多心機去練跑,當然會有回報 ~~

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-5-6 00:22 發表

上星期六 先比個13歲既鬼妹放左成一百米" />" />
人地既目標係 將來能夠參加奧運
咁細個目光就放到咁遠, 真係難得

ching當日我都在場,不過我遲到.....自己跑

之後有去大食會嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-5-6 00:51 發表

ching當日我都在場,不過我遲到.....自己跑

之後有去大食會嗎?

runner_256師兄~你係咪discuss forum果位呢?上星期六跑完之後有去嘉年華"特訓"呀, 不過finewong好似齋"特訓"無跑逍遙跑o架喎

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-5-6 07:28 發表

runner_256師兄~你係咪discuss forum果位呢?上星期六跑完之後有去嘉年華"特訓"呀, 不過finewong好似齋"特訓"無跑逍遙跑o架喎" />" />

runner_256師兄應該係指 1/5 跑步舍個會慶
跑完之後 有個大食會
我照舊一貫作風 齊食唔跑
個日食buffet 都相當滿足丫

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-5-6 07:40 發表

runner_256師兄應該係指 1/5 跑步舍個會慶
跑完之後 有個大食會
我照舊一貫作風 齊食唔跑
個日食buffet 都相當滿足丫" />" />

你都係跑步舍o既???runner_256師兄又係跑步舍??? 我都係喎..不過停左幾個月無番跑馬地,你地番邊o架?

升級   100%

該用戶從未簽到

有D好奇問問:517比賽,咁515邪神個到,516消遙跑,你地會唔會去嫁?

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-5-6 07:58 發表

你都係跑步舍o既???runner_256師兄又係跑步舍??? 我都係喎..不過停左幾個月無番跑馬地,你地番邊o架?

我都係去開跑馬地
平時跑星期六

次次星期五去完邪神度, 加埋星期六跑步舍, 之後都無命剩
今次教練唔係度, 可以走下堂, 黎逍遙跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-5-6 10:32 發表

我都係去開跑馬地
平時跑星期六

次次星期五去完邪神度, 加埋星期六跑步舍, 之後都無命剩
今次教練唔係度, 可以走下堂, 黎逍遙跑

咦~我番二/四o架(去年4月-9月o既事嚕),唔怪得果陣未見過你啦,星期六想番不過跑馬地次次都爆晒locker,唯有番TKO跑!

星期六番5-7pm之o麻,你應該星期五番完邪神,星期六朝逍遙跑,再番跑步舍

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-5-6 09:16 發表
有D好奇問問:517比賽,咁515邪神個到,516消遙跑,你地會唔會去嫁?" />" />

如無意外, 邪神班會轉係5.17 攪

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-5-6 10:55 發表

咦~我番二/四o架(去年4月-9月o既事嚕),唔怪得果陣未見過你啦,星期六想番不過跑馬地次次都爆晒locker,唯有番TKO跑!

星期六番5-7pm之o麻,你應該星期五番完邪神,星期六朝逍遙跑,再番跑步舍" />" />" />" />

你梗係未見過我呢d新手啦
我上年年尾先開始返跑步

前排都試過 星期五晚一課加星期六兩課
但係跑到好厭同抽哂筋 
下次都係咪攪

唔知而家係咪多左locker
星期六如果自己帶掛鎖 應該有locker用ga

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-5-6 12:27 發表

你梗係未見過我呢d新手啦
我上年年尾先開始返跑步

前排都試過 星期五晚一課加星期六兩課
但係跑到好厭同抽哂筋 
下次都係咪攪

唔知而家多左locker
星期六如果自己帶掛鎖 應該有locker用ga

下...你真係試過2日番3堂 後生仔真係犀利!

星期六番到逍遙都唔會番埋跑步舍...太甘啦!遲下或者番番二/四跑馬地o既

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 肥哥哥KC 於 2009-5-6 12:16 發表

如無意外, 邪神班會轉係5.17 攪

以後都係星期日嗎? 會大約幾點左右呢?

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-5-6 12:30 發表

下...你真係試過2日番3堂 後生仔真係犀利!

星期六番到逍遙都唔會番埋跑步舍...太甘啦!遲下或者番番二/四跑馬地o既

連續跑兩日高強度 始終都唔係咁好

月中開始 邪神個面改星期日, 我應該都會就一就 跑二四跑馬地
一來 夠時間復原 冇咁傷
二來 星期二四 多d勁人 氣氛好d

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-5-6 12:51 發表

連續跑兩日高強度 始終都唔係咁好

月中開始 邪神個面改星期日, 我應該都會就一就 跑二四跑馬地
一來 夠時間復原 冇咁傷
二來 星期二四 多d勁人 氣氛好d

你知唔知邪神改星期日邊個時段??

未番過星期六唔知氣氛如何,不過二/四班師兄師姐真係好勁,特別係衝最尾1圈 仲咁鬼有氣有力!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 =chairman= 於 5-5-2009 22:56 發表
    呀!!!我醒番起喇!!!

我真係好大矇呀!

上次逍遙跑我冇黎啦,而據你地講,上次逍遙跑咪有位花花 ctse 跑得好勁好快既 ~~~

之前我諗極都冇乜頭緒,但我岩岩醒番起呢位 ctse 係邊個喇 ~~ ( 有90 ...
    點只阿,遲 d 仲有車阿文 ching 呢,後生可畏丫馬. hehe

升級   20.75%

該用戶從未簽到

今個星期六會去邊度逍遙呀?

肥哥哥, 講多少少周日邪神班會幾點同係邊區舉行呀∼∼∼

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-5-6 13:27 發表
    " />" /> 今個星期六會去邊度逍遙呀?" />" />

肥哥哥, 講多少少周日邪神班會幾點同係邊區舉行呀∼∼∼

淨係知因為邪神呢兩個月都要上教練班而唔會係星期五攪, 之前話應該係星期日朝早, 但確實時間地點都未知

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-5-6 09:16 發表
    有D好奇問問:517比賽,咁515邪神個到,516消遙跑,你地會唔會去嫁?" />" />

邪神會517