香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 逢星期三晚 - 將軍澳上斜訓練

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 1320# 的帖子

仲好~
等會長睇下唔應承既下塲係點~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

升級   100%

慵懶

原帖由 WinggniW 於 2009-7-11 11:44 發表

一左一右一齊鏍, 成效大D o架

加埋我幫拖啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-11 12:05 發表
    仲好~
    等會長睇下唔應承既下塲係點~

唔應承就卓仔keep住扎馬,扎到會長應承為止~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-7-11 12:10 發表

加埋我幫拖啦~~

今次一定有椒鹽瀨尿蝦食嚕~(另加一碟椒鹽鮮魷!)

升級   0%

該用戶從未簽到

見大家講番衝斜, 點知唔夠兩個回合, 又變番飲食版.......
    又睇到我流晒口水

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-11 12:25 發表
    見大家講番衝斜, 點知唔夠兩個回合, 又變番飲食版.......
    又睇到我流晒口水

唔好意思呀~團長 ! 我繼續搵同學仔交功課先!

原帖由 gary1027 於 2009-7-11 01:05 發表

一句到尾:我衝到一半經已唔想衝第二次。但後都衝埋佢!

最新紀錄: http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html

請問paulsiu ching 有無衝斜呢?

多謝gary哥精簡o既上斜報告

升級   100%

慵懶

原帖由 jc8866 於 2009-7-11 12:25 發表
    又睇到我流晒口水

我怕叫左你去打邊爐, 無人幫手睇BB你太太唔知鍾唔鍾意,
    所以唔敢叫你呀JC, 下次叫埋你啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-11 11:15 發表
    我係發自內心ga~

原來,佢既假係發自內心,收到了.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-7-11 12:49 發表

今日團長帶埋"勁量"出來,
    果然真係渾身是勁,"巧勁呀".

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-7-11 14:34 發表

改咗個名叫做"腳痕", 真係人如其名"巧勁呀"。

升級   58.4%

開心
  • 簽到天數: 6 天

原帖由 WinggniW 於 2009-7-11 12:27 發表

唔好意思呀~團長 ! 我繼續搵同學仔交功課先!

最新紀錄: http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html

請問paulsiu ching ...

第一轉行上去 13''..........第二轉爬上去就13''15s
    麻煩你喇!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-7-11 14:34 發表

原帖由 WPHo 於 2009-7-11 16:02 發表
    改咗個名叫做"腳痕", 真係人如其名"巧勁呀"。

報告, 呀仔特訓完之後, 返到屋企15分鐘就跳左上床叉電  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-7-11 12:49 發表

未必既, 可能佢揹埋B女一齊黎跑呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 paulsiu 於 2009-7-11 17:03 發表

第一轉行上去 13''..........第二轉爬上去就13''15s
    麻煩你喇!!!

Date08-Jul-09
     衝斜時間
    參加名單PB1st2nd
    火仔8'07------
    -R-8'128'128'41
    runner_2568'40------
    chairman8'528'599'31
    batbat8'589'499'18
    Ah Li9'049'049'52
    bolo9'16------
    Alex9'279'279'30
    gary提督9'289'2810'15
    uncle9'3313'349'33
    Wing9'35------
    Harry9'41------
    筷子JC9'46------
    tomde9'5010'019'50
    駿駿駿9'539'5310'22
    活活10'1810'1810'30
    mill姐10'2010'2510'20
    迪迪仔10'2510'2510'38
    jonathanmok10'3911'3310'39
    駛乜理10'4010'4010'45
    山比12'30------
    sealion12'48------
    catcat12'51------
    paulsiu13'0013'0013'15
    阿mo13'30------
    auntie13'3413'3413'34
    steven ------

原帖由 gary1027 於 2009-7-11 01:05 發表

一句到尾:我衝到一半經已唔想衝第二次。但後都衝埋佢!

多謝gary哥精簡o既上斜報告, 唔該晒paulsiu ching報上時間

升級   100%

慵懶

原帖由 jc8866 於 2009-7-11 18:08 發表

未必既, 可能佢揹埋B女一齊黎跑呢

咁下次一於帶埋B女離, 等我幫你抱吓, 我抱BB好叻架~

升級   41.95%

該用戶從未簽到

星期三我可能都會過黎玩下!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-7-11 21:17 發表
    星期三我可能都會過黎玩下!

多謝13哥支持!!! 有待車ching出post時再通知13兄報名!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-7-11 22:01 發表

多謝13哥支持!!! 有待車ching出post時再通知13兄報名!!!

通知埋我
    如果就到時間ge話我都想去

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wadee 於 2009-7-11 22:16 發表

通知埋我
    如果就到時間ge話我都想去

好O野~多謝wadee哥支持, 一有報名post我就通知兩位!!!多謝支持!