香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 逢星期三晚 - 將軍澳上斜訓練

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-23 00:45 發表
今日完全不在狀態, 運動場熱身又慢, 跑去澳景路又慢, 衝斜仲慢, 完全上唔到力~
頭段上斜已經好辛苦,仲要俾"勁ctse"全程緊迫, 令我壓力大增, 中段已經想停, 但係又死要面唔想輸俾"勁ctse",
唯有死頂, 點知去到尾段終於失手, 俾"勁ctse"狠狠地界左一野, 仲過埋終點

第一轉:  9'33"
第二轉:  心灰意冷, 所以無跑

頭段辛苦你仲講到咁多o野!你似逍遙跑多過衝斜呀!
第二轉唔係心灰意冷, 你係為左追K

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-7-23 00:12 發表
會學火哥講慢慢一次又一次戰勝呢條邪路...

係呀, 哩條路真係一次比一次好玩架  

升級   0%

該用戶從未簽到

今日完全不在狀態, 運動場熱身又慢, 跑去澳景路又慢, 衝斜仲慢, 完全上唔到力~
頭段上斜已經好辛苦,仲要俾"勁ctse"全程緊迫, 令我壓力大增, 中段已經想停, 但係又死要面唔想輸俾"勁ctse",
唯有死頂, 點知去到尾段 ...

依.... 上次256話隻錶壞左所以先咁快, 今次你完全不在狀態都跑9'33...... 等我下次再唸唸計先  

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

恭喜所有PB既師兄師姐,仲有恭喜Wing姐PB,同提早榮登Queen of the road既寶座。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-23 08:14 發表 依.... 上次256話隻錶壞左所以先咁快, 今次你完全不在狀態都跑9'33...... 等我下次再唸唸計先

今次隻錶正常返, 所以跑返正常既時間~

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜Wing姐PB,提早榮登Queen of the road寶座

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-23 00:10 發表
    唔怪得之唔肯坐我架9min/K既車啦 ~~

唔好意思呀校長, 原本腳痛架, 不過跑果陣又唔痛, 所以踩左少少油gei  ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-23 08:44 發表
    今次隻錶正常返, 所以跑返正常既時間~

下次我又整壞隻錶, 之前一晚通頂唔瞓, 衝斜前再先跑廿K, 咁應該可以再pb喇..... yeah~  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-7-23 08:22 發表
    恭喜所有PB既師兄師姐,仲有恭喜Wing姐PB,同提早榮登Queen of the road既寶座。

O Queen of the Road 好嘢~

升級   0%

該用戶從未簽到

唯有死頂, 點知去到尾段終於失手, 俾"勁ctse"狠狠地界左一野, 仲過埋終點" />" />

第一轉:  9'33"
    第二轉:  心灰意冷, 所以無跑" />" />

火仔,
    9'33" ~~ 5系化
    or 8'33" ar??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-23 08:49 發表
    恭喜Wing姐PB,提早榮登Queen of the road寶座

O Queen of the road , 9'32"  

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

今晚又識到唔同既ching/ctse,有kin督督/256/JC/sealion,真係幸會。
    256同R都好快,我連佢地尾燈都係未見到住
    kin督督又唔肯露2下風神腿比小弟睇
    同睇住sealion一到步即上山,抖都無點抖,佩服 ...

我有踢腿呀
    不過只是回到場之後踢了3式

下次有時間找你一齊踢

Kin in Running

升級   80%

該用戶從未簽到

我是新來的,仲有位可以參加嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

等我都做番個後記先~(其實係copy自己個blog)

722晚去運動場慢跑4圈+跑去澳景路衝斜, 跑完4圈400之後脛骨有D痛, 情況好似元旦盃一樣, 跑完即刻按摩一下,去到澳景山腳又痛,又揼幾下鬆一鬆小腿, 抖左一陣就叫~"慢腳起跑" (PS:我係慢腳!)

722人少少最o岩我靜靜雞去跑斜路! 上斜跟左737慢車司機跑上山頂, 頭段過馬路快左, 而且仲有力上斜, 但係跑左大半程都唔見<60> 路牌,對腳開始攰, 去到3條燈柱時,737司機叫我爆番終點, 時間00:09:32, 比7月4日快左3秒~HEEHEE 我贏左原隻鮑魚啦~~~~~~~~~~~~~~

PS: 原來我又搞錯左...係無<60>路牌o既

截至7月22日: 7月份共跑142.04K

多謝各位~我會竭盡所能,繼續宣傳TKO逍遙跑+澳景上斜訓練

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 雪山 於 2009-7-23 09:34 發表
    我是新來的,仲有位可以參加嗎?

歡迎ching/ctse參加! 澳景上斜訓練逢星期三晚7:30pm將軍澳運動場集合! 我地最遲會o向星期一post報名名單, 到時再通知ching/ctse報名呀

約跑詳情請留意page 1 #1 , #2 :

集合時間:7 : 30 pm
    集合地點:將軍澳運動場主場

人數上限:25人
    運動場設施:設有 lockers 及沖身設備 ( 借 lockers 請到 G24 填 form )
    預計完成時間:9 : 30 pm 前,跑完沖完身之後拉大隊去開餐

另外,我地仲有將軍澳逍遙團 - 25.07.2009 TKO運動場內操練, 有興趣都可以報名o架!

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&extra=page%3D1

升級   56%

該用戶從未簽到

小弟都比上次快左丁點 但都跑到
    會學火哥講慢慢一次又一次戰勝呢條邪路

大家操左排澳景, 越跑越有力呀~

狗哥  星期一見你係斧山跑得幾好, 跑澳景應該未至於要

升級   21.4%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-23 08:53 發表

唔好意思呀校長, 原本腳痛架, 不過跑果陣又唔痛, 所以踩左少少油gei  ^^

JC: 你咁叫踩左少少油...我跑第2轉時,仲有幾步到終點的時候,我聽到有強勁的腳步聲 從後趕上,我都無時間回頭看是誰  ,就加速直跑到終點!仲唔糸你....

我都覺得好好玩

升級   0%

該用戶從未簽到

O King of the Road最新紀錄: http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html

今次大家都好乖交齊功課 !

升級   94.3%

該用戶從未簽到

我諗好明顯係同 O Queen of the Road 拍住拖上

原帖由 Alex 於 2009-7-23 09:27 發表

火仔,
    9'33" ~~ 5系化
    or 8'33" ar??