香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

毅行者0764隊,0791隊及十卜組揮手約操山區(現招募後備及十卜)

關閉 [複製鏈接]

升級   68.6%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-1 01:19 發表 玩完123啦...搵笨既,又話去沙田叫雞..............粥食,結果去左海皇粥.早知慢慢行,唔駛趕係7小時內完成啦..最後用左6:28完成.

勁勁勁!跑完重可以叫雞..............粥食

長跑長友ABC 加油

升級   0%

該用戶從未簽到

1031 操麥1-3 有相睇啦!
http://picasaweb.google.com.hk/allanchan420/103113#

操山前先黎兩支甜筒,一樽水特。保証唔會老抽!

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

左手便係夕陽

登錄/註冊後可看大圖

右手便係月光

登錄/註冊後可看大圖

操完,在水浪窩來個合照

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

\

亮哥,謝謝靚相,今次張日落相影得好靚呀!我好似都有影喎..唔見既?另外,可以send晒原相俾我嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-1 16:59 發表
\

亮哥,謝謝靚相,今次張日落相影得好靚呀!我好似都有影喎..唔見既?另外,可以send晒原相俾我嗎?

可以可以,但係驚平嫂睇到扭乜你隻耳仔喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-11-1 17:02 發表

呵呵..平嫂不上長跑網的...嘻嘻

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 allanccl 於 2009-11-1 17:02 發表

我去哂張hardcopy先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-11-1 17:19 發表

我去哂張hardcopy先

亮哥,有人想攞D張去做非法用途...唔好俾佢呀~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 亞平 於 2009-11-1 17:42 發表

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-1 17:42 發表

我地都好想知佢攞D相去做d乜野非法用途,睇下有無我地份啦! 譬如大家都有餐九大餽食既,緊係比埋原相佢啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-11-1 17:58 發表

我地都好想知佢攞D相去做d乜野非法用途,睇下有無我地份啦! 譬如大家都有餐九大餽食既,緊係比埋原相佢啦!

我估佢今次一定唔會拎去掟飛標,或是去餓景橋打小人...雪榚+啤酒得嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-1 19:04 發表

我估佢今次一定唔會拎去掟飛標,或是去餓景橋打小人...雪榚+啤酒得嗎?

唔會呱! 我估.....係攞比百有(佢媽咪)睇要攞批文嘅,話毅行果日就係由呢個高大威猛嘅大隻佬保護,我諗呢個批文一定攞到!

升級   0%

該用戶從未簽到

佢攞唔到批文,果日12點前又要番屋企先,咁我地點玩呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-11-1 19:27 發表

唔會呱! 我估.....係攞比百有(佢媽咪)睇要嚟攞批文嘅,話毅行果日就係由呢個高大威猛嘅大隻佬保護,我諗呢個批文一定攞到!

咁就真係死得啦,百有一定唔批....係都搵個好樣少少既...好似你同p哥咁..似個好人,批既機會大好多架..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-11-1 19:29 發表
    佢攞唔到批文,果日12點前又要番屋企先,咁我地點玩呀?

好易啫..我地10小時內行到終點就冇問題啦...嘻嘻

升級   0%

該用戶從未簽到

亮哥,謝謝,收晒相啦...你影下了我曾經在blog文中提過的情形 :
    [在夕陽餘暉裡,我們追趕著西下的落日,追趕著每一分每一秒..]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-1 19:37 發表

好易啫..我地10小時內行到終點就冇問題啦...嘻嘻

咁就易啦,叫Parco爸渣車係北潭坳載我地去大帽山小食亭後跑去大棠,咁就10小時之內完成,掂!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-1 19:34 發表

咁就真係死得啦,百有一定唔批....係都搵個好樣少少既...好似你同p哥咁..似個好人,批既機會大好多架..

唔係喎! 百有係想搵個唔打得都嚇得嚟保護佢個女先比佢出夜街架。file:///C:/DOCUME%7E1/Allan/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-11-1 20:34 發表

唔係喎! 百有係想搵個唔打得都嚇得嘅嚟保護佢個女先比佢出夜街架。file:///C:/DOCUME%7E1/Allan/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png

亮哥,佢邊駛人保護架,佢只要碌大雙眼,便夠煞食啦....
    BTW,你出唔到張圖..因我地係去唔到你屋企部電腦度架,file:///C:/DOCUME%7E1/Allan/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-1 21:20 發表

亮哥,佢邊駛人保護架,佢只要碌大雙眼,便夠煞食啦....
    BTW,你出唔到張圖..因我地係去唔到你屋企部電腦度架,ffile:///C:/DOCUME%7E1/Allan/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png  

乜野黎架,我都無打過這些或者加圖上去。唔明係乜????
    係喎! 都未見過隊長碌大雙眼個樣,映親相都笑既。