香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

毅行者0764隊,0791隊及十卜組揮手約操山區(現招募後備及十卜)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-8-7 23:35 發表

吓....又有神秘人.....

咁夜都上來,唔駛訓呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-8-7 23:37 發表

小弟寧夜卜來,都唔想晨早上來。 都差不多瞓了。

早抖啦老大,聽日至傾....神秘人成日係鄧記自己跑幾仟個圈果位..

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-8-7 23:43 發表

嗰個?咁我知了。小弟都要休息了,明天仲要打醒十二分精神,以免被閣下唔覺意推落山的。

你小心唔好被人扯爆好過啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-8-7 23:40 發表

早抖啦老大,聽日至傾....神秘人成日係鄧記自己跑幾仟個圈果位..

神秘人係咪奥兄?
今日爆梗...... 我係荃錦坳閃得5得?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

全部操完~攰死晒??

升級   0%

該用戶從未簽到

大家攰到沒人出report~~

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝Parco爸及豆豆媽的support~

終於見過Parco&豆豆~

升級   0%

該用戶從未簽到

步兵隊歷盡跟辛..好野...
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5805&extra=page%3D1

升級   0%

該用戶從未簽到

尋日行下行下唔見晒d人, 最咚7:21行d大棠保良局, 好攰!

升級   0%

該用戶從未簽到

真係攰死晒! 昨日實在太熱了,心想堅持落斜及平路跑,跑到頭昏眼花,去到大欖涌水塘分岔路時,只有平兄、SUE兄同我,唔見其他人,都唔知佢地響前面定後面,等左一陣,揀直行,行左十幾分鐘都唔見佢地,又唔見有標距柱,心知不妙,立即叫停,做番二級山藝既3個S,取出地圖,set map,搵自己位置,知道行錯路,立即跑回分岔路,浪費左23分23秒,收拾心情重回正路,Ken兄來電話話會係三岔路口等,過左幾個三岔路口都唔見人喎,到最後一個三岔路口,就係麥十果個,有一班人(有西人及唐人)和我們打招呼,之後就睇路牌,揀左去麥十下山那個方向跑,這個錯誤既決定,令我地無法享受Parco爸為我們預備的冰凍飲品同埋冰凍紅豆沙,不過都好,由開始已經諗住d冰凍紅豆沙,形成一種極強既推動力,雖然到而家都唔知有無冰凍紅豆沙,但係響今次認識到"祈望" + "幻想" 係可以令人提高志氣捱埋落去的。

升級   0%

該用戶從未簽到

查實..冰個話有紅豆冰嫁...

若然紅豆冰能令你們動力十足...
    下回作大D...椰汁燉官燕....

升級   100%

該用戶從未簽到

記住你哋係1 TEAM 人, 包括十卜 TEAM, 如果8個就更像軍團, 隊長要詹前顧後, 隊員要互相幫助, 大家要檢討吓, 下次可能更長更長問題.

升級   0%

該用戶從未簽到

0764 & 0791 隊,盟友們,琴日咁熱係正中午呢段操山真係好辛苦,吸取今次既經驗,大家只會越來越強,大家繼續努力。

升級   27.6%

該用戶從未簽到

多謝豆豆, Parco, 豆豆媽 及 Parco爸 的support!
    辛苦晒!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-8-9 11:39 發表
    記住你哋係1 TEAM 人, 包括十卜 TEAM, 如果8個就更像軍團, 隊長要詹前顧後, 隊員要互相幫助, 大家要檢討吓, 下次可能更長更長問題.

壞人隊長,琴日我地已經即時檢討過啦,呢d咁既情況下次一定唔會再發生架喇,最主要原因都係體力問題,唔係個個人都可以奉行上斜行,落斜同平路跑呢個原則。越操多d山,越發現d問題,咁先可以形成一種默契。
    琴日都係我既錯,我本來想由頭到尾都係殿後,點知到將近大欖涌水塘前有好多落斜,咁就引到我係咁jog,就係咁樣出事喇! 唉! 以後唔敢啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-8-9 11:40 發表
    0764 & 0791 隊,盟友們,琴日咁熱係正中午呢段操山真係好辛苦,吸取今次既經驗,大家只會越來越強,大家繼續努力。

X2

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-8-9 11:22 發表
    查實..冰個話有紅豆冰嫁...

若然紅豆冰能令你們動力十足...
    下回作大D...椰汁燉官燕....

都好喎! 但係一定要加多兩個字.....冰凍