香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

毅行者0764隊,0791隊及十卜組揮手約操山區(現招募後備及十卜)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 kenneth 於 2009-9-17 11:36 發表
    但...閣下只報 a 線,無話行唔行 b 線,所以.....好易令人誤會.....hgjD092" />" />hj

屈老大, 你真係快D去檢下你既視力
    A路段 : 麥徑7-10段

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥

家陣有3-4個9成9會完成A線,
    誠意請B線團友買水作支援, 因為小食亭買水比較貴

勞煩B線團友買大約8L水, 如不夠, A線隊友夾錢在小食亭買
    大家意見如何?  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-9-17 11:42 發表

敝﹗ Sorry ,真的睇錯....hgjD103" />" />hj

老大要驗眼la

升級   100%

奮鬥

由於A線有團友未決定是否會繼續9-10段
    所以我地唔預未決定的團友, 請見諒

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-9-17 14:37 發表
    由於A線有團友未決定是否會繼續9-10段
    所以我地唔預未決定的團友, 請見諒  

已經聯絡了Wong Sir 帶 1.5公升清水 x 2 .

升級   0%

該用戶從未簽到

P兄 已覆你PM
    平兄請確實..

因P兄建議打的上...B線可更改集合位置..以便補級  (因如心附近都無野買)
    (((如需為A線補水 可在荃灣MTR 恆生等...MTR上面是百佳...可補5L裝水...下面就是的士站)))

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-9-17 17:21 發表
    P兄 已覆你PM
    平兄請確實..

因P兄建議打的上...B線可更改集合位置..以便補級  (因如心附近都無野買)
    (((如需為A線補水 可在荃灣MTR 恆生等...MTR上面是百佳...可補5L裝水...下面就是的士站)))

好的..冇問題,集合時間不變 13:15 ? 今晚改post...再通知wong sir ,其他人你負責通知更改地點,

升級   0%

該用戶從未簽到

感謝B線隊友們水力支援,919我地山上見啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

毅行行山課
    日期 : 2009年9月19日 (星期六)
    A線集合時間/地點 : 08:30 荃灣翠華餐廳 (09:00出發)
    B線集合時間/地點 : 13:15 荃灣地鐵 恆生銀行 買水後打的上山.

A路段 : 麥徑7-10段  7段城門水塘至鉛礦坳6.2K,8段鉛礦坳至荃錦公路 9.7K,之後再接B線
    B路段 : 麥徑9-10段   9段荃錦公路至田夫仔6.3K,10段田夫仔至大棠15.6k+2k,
    有興趣去遊覽新終點的團友注意: 路線要多約2km, 冇補水, 支援, 亦冇抺身地方!

預計完成時間 : A線 3:15分 , B線 視當時狀態而定
    裝備 : 行山鞋/較厚底跑鞋 + 食物 + 背囊 + 2L水以上 + 少量急求用品 + 錢
    沖涼/膳食 :大棠效野公園抺身更衣後,往元朗享用晚餐

人工智能報名處:

A線
    1. Allanccl(再接9-10段)
    2. 亞平 (再接9-10段)
    3. Kenneth (只行7-8段)
    4. Alex (只行7-8段)
    5. 花Dee (如無意外再接9-10段)
    6. Feifanchun(如腳無事,會行埋B線)
    7. 零下十度(如腳無事,會行埋B線)
    8. running-sue (有新野睇, 唔去點得呀)

B線
    1. Wong Sir
    2. Parco 爸
    3. 喪Ken
    4. Patrick (今次充當導遊, 帶大家去一睹傳說中的新終點, 揭開它的神祕面紗)

升級   27.6%

該用戶從未簽到

九 月 十 九 日 ( 星 期 六 )
    風   : 微 風 2 級 。
    天 氣 : 天 晴 酷 熱 , 但 有 煙 霞 。
    氣 溫 : 28 至 33 度
    相 對 濕 度 : 百 分 之 60 至 85 。

明日小心中暑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Patrick 於 2009-9-18 12:01 發表
    九 月 十 九 日 ( 星 期 六 )
    風   : 微 風 2 級 。
    天 氣 : 天 晴 酷 熱 , 但 有 煙 霞 。
    氣 溫 : 28 至 33 度 。
    相 對 濕 度 : 百 分 之 60 至 85 。

明日小心中暑" />" />

要幫A線補級...想縮沙都唔得tim...

升級   100%

奮鬥

原帖由 Parco爸 於 2009-9-18 12:03 發表

想縮沙

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-9-18 12:03 發表

想縮沙

今早B線有位隊友通知..可能有機會來唔到...今晚才知道.

升級   5.05%

該用戶從未簽到

毅行行山課
    日期 : 2009年9月19日 (星期六)
    A線集合時間/地點 : 08:30 荃灣翠華餐廳 (09:00出發)
    B線集合時間/地點 : 13:15 荃灣地鐵 恆生銀行 買水後打的上山.

A路段 : 麥徑7-10段  7段城門水塘至鉛礦坳6.2K,8段鉛礦坳至荃錦公路 9.7K,之後再接B線
    B路段 : 麥徑9-10段   9段荃錦公路至田夫仔6.3K,10段田夫仔至大棠15.6k+2k,
    有興趣去遊覽新終點的團友注意: 路線要多約2km, 冇補水, 冇支援, 亦冇抺身地方!

預計完成時間 : A線 3:15分 , B線 視當時狀態而定
    裝備 : 行山鞋/較厚底跑鞋 + 食物 + 背囊 + 2L水以上 + 少量急求用品 + 錢
    沖涼/膳食 :大棠效野公園抺身更衣後,往元朗享用晚餐

人工智能報名處:

A線
    1. Allanccl(再接9-10段)
    2. 亞平 (再接9-10段)
    3. Kenneth (只行7-8段)
    4. Alex (只行7-8段)
    5. 花Dee (如無意外再接9-10段)
    6. Feifanchun(如腳無事,會行埋B線)
    7. 零下十度(如腳無事,會行埋B線)
    8. running-sue (有新野睇, 唔去點得呀)

B線
    1. Wong Sir
    2. Parco 爸
    3. 喪Ken
    4. Patrick (今次充當導遊, 帶大家去一睹傳說中的新終點, 揭開它的神祕面紗)百里毅行,山有多高?路有多難?日夜兼程,路有多長,人有多強!
    5.Kenny Choi (第一次同你地D高手行,到時見)
    請贊助長跑長友B毅行團隊

升級   0%

該用戶從未簽到

蔡兄..
    已PM資料給你...

1:15 荃灣地鐵恆生集合
    注:個人物品...最緊要..."水"

升級   5.05%

該用戶從未簽到

平師父:
    我所有D舊水壺,前幾日掉去堆田區,你有無幫我依個老人家買水壺呀!唔係聽日又有新聞採訪阿Sue呢~講有位老人家在行山時缺水中曙~需要緊急醫療服務協助,咁又唔好啦~靠你啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Kennychoi 於 2009-9-18 14:04 發表
    平師父:
    我所有D舊水壺,前幾日掉去堆田區,你有無幫我依個老人家買水壺呀!唔係聽日又有新聞採訪阿Sue呢~講有位老人家在行山時缺水中曙~需要緊急醫療服務協助,咁又唔好啦~靠你啦!

買左啦...水壺...另有安全袋都有啦....但聰日俾唔到你喎...要星期一晚交收...得嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Lex 於 17/9/2009 12:27 發表

老大要驗眼la

邊隻?左定右?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 18/9/2009 12:03 發表

佢哋dup到你縮呀