香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(終極吹水加碳特訓) 27/2/2010 星期六

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

多謝 駛乜理兄同JC團長。

升級   0%

該用戶從未簽到

Edwin ching, 隨時歡迎你啊  ^^

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

霖巴free同大家講早晨呀

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-11-15 18:49 發表 我冇pb喎........ 不過漏左sam兄, 恭喜sam兄pb

比賽前一日都跑28k,咁都唔算係pb

升級   78.4%

該用戶從未簽到

早晨各位
    恭喜CAT ctse,Sam 同 Harry 成功PB
    其實JC都算PB咗啦,跑完成28K都有唔錯既成績,下次跑渣打一定冇問題。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 哈利330 於 2009-11-15 14:02 發表
    多謝大家鼓勵! 其實我只係PB 左幾秒,後尾跟到Running sue、曲奇等等o個幾件綠衫先PB到。

完來我又做佐你target, 哈哈, 恭喜哂呀

升級   20.75%

該用戶從未簽到

昨日係天水圍見到好多tko 朋友呀,雖然睇住jc (同行又有兩位ching)/ sam /哈利 / ee 同駿3界到我成身花晒,但真係,好開心見到大家呀~~~

報報成績先
    我隻錶的時間係58'24" 比3月城門河時快了約5分鐘

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-11-16 09:27 發表
    完來我又做佐你target, 哈哈, 恭喜哂呀

sue兄, 尋日俾你界左一下之後, 見到你左片右片, 我對筷子又唔爭氣, 想揾你個target都有心無力 @@"

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-11-16 12:03 發表
    昨日係天水圍見到好多tko 朋友呀,雖然睇住jc (同行又有兩位ching)/ sam /哈利 / ee 同駿3界到我成身花晒,但真係,好開心見到大家呀~~~

報報成績先
    我隻錶的時間係58'24" 比3月城門河時快了約5分鐘hghface17gyh ...

真好... 我見唔到大家, 我又遲到, 又跑得慢嗚....
    恭喜山比快左5分鐘! 勁呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

報報成績先
    我隻錶的時間係58'24" 比3月城門河時快了約5分鐘hghface17gyh ...

pb 5分鐘, 好好成績啊 ~
    山比努力..... keep住上呀, fighting ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 e.c. 於 2009-11-16 12:07 發表

真好... 我見唔到大家, 我又遲到, 又跑得慢嗚....
    恭喜山比快左5分鐘! 勁呀!

emma, 你尋日係咪箸黑色衫?
    我好似見到你  ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

各位隊友,
    今個星期六, 如果不入大草原及醫院後山,
    只跑大圈三轉, 主要練路程長度, 約28K,
    大家有冇意見, 請早提出, 今晚出 post 喇  ^^

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-11-16 12:12 發表

emma, 你尋日係咪箸黑色衫?
    我好似見到你  ^^

係呀, 黑衫黑褲
    可惜我見唔到你 因為我實在太慢啦, 一路包尾, 今次都唔敢望過去大伙兒果邊, 怕望望下我好快氣餒.
    聽到跑友叫我加油, 俾著之前我會好開心跟住無氣, 今次我冷靜左, 無因為週圍影響到而影響左節奏, 最終跑得完我已經好安慰
    仲有, 因為跑得慢, 所以見到葉伯, 見佢腳步浮浮, 不過都堅持, 自己後生遙遙都真係唔應該咁懶, 繼續跑繼續跑...跑到老....努力!

升級   78.4%

該用戶從未簽到

報報成績先

山比加油呀,你跑得好好呀。嚟緊UNICEF keep住呢個速度去跑就得啦。

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-11-16 12:21 發表
    各位隊友,
    今個星期六, 如果不入大草原及醫院後山,
    只跑大圈三轉, 主要練路程長度, 約28K,
    大家有冇意見, 請早提出, 今晚出 post 喇  ^^

一齊跑,平路ok woo!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 囧山比 於 16-11-2009 12:03 發表

報報成績先
    恭喜山比進步咗咁多,繼續努力,UNICEF 加油阿。

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 e.c. 於 2009-11-16 12:28 發表

係呀, 黑衫黑褲
    可惜我見唔到你" />" /> 因為我實在太慢啦, 一路包尾, 今次都唔敢望過去大伙兒果邊, 怕望望下我好快氣餒.
    聽到跑友叫我加油, 俾著之前我會好開心跟住無氣, 今次我冷靜左, 無因為週圍影響到而 ...

完成全程已經好好啦,emma 加油!

升級   0%

該用戶從未簽到

弓喜曬所有完成賽事的 ching/ctse ~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

AH LI 個傷好 番D 未AR ~~~
    我要吾該 亞根 / AH LI 陪住我跑尾果14K ... 吾是你地陪我諗我一早放氣 返家Zzzzz喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-11-16 14:00 發表
    完成全程已經好好啦,emma 加油!

無錯, 最大既敵人唔係時間, 而係志意, 你win左架喇