香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(終極吹水加碳特訓) 27/2/2010 星期六

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

活活, 咁你病好未呀?
下次如果食左葯就休息下, 好返再跑過都未遲啦  ^^

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 jc8866 於 2009-11-16 12:06 發表

sue兄, 尋日俾你界左一下之後, 見到你左片右片, 我對筷子又唔爭氣, 想搵你個target都有心無力 @@"

遲佐上線, 唯有左片右片, 好在, 都片到個好時間返黎

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 jc8866 於 2009-11-16 08:26 發表

Edwin ching, 隨時歡迎你啊  ^^

係呀JC, edwin返離都會來同你地一齊跑呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-11-16 14:27 發表

遲佐上線, 唯有左片右片, 好在, 都片到個好時間返黎

你特登既,咁你就可以片個不亦樂乎

升級   100%

該用戶從未簽到

入冬首次寒冷警告之下,今晚有無人會跑步嫁?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-11-16 17:15 發表
    入冬首次寒冷警告之下,今晚有無人會跑步嫁?

今晚唔落雨應該都會去跑下不過就唔係TKO區跑(應該仲凍d)

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 狗哥 於 2009-11-16 17:02 發表

你特登既,咁你就可以片個不亦樂乎

冇....冇咁既事, 你想屈我

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-11-16 17:18 發表 今晚唔落雨應該都會去跑下不過就唔係TKO區跑(應該仲凍d)

我好想跑,又好怕凍。想睇下多唔多ching/ctse 會跑,大家比個精神寄托,互相比個支持

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-11-16 16:50 發表
    係呀JC, edwin返離都會來同你地一齊跑呀!

原來mill姐係edwin既代言人, 唔該晒喎  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-11-16 17:29 發表

我好想跑,又好怕凍。想睇下多唔多ching/ctse 會跑,大家比個精神寄托,互相比個支持

你跑得咁快, 要追住你俾精神寄托都好甘下喎  

我星期六日加埋跑左37K, 年紀大唔襟捱, 今晚點都要抖抖.........

昌哥努力呀 ~ 再唔係 join 星期三約跑啦, 多D人熱鬧D, 包你咁覺凍

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-11-16 17:29 發表

GOGOGO~ 似無雨,我去跑啦
    越怕涷越要出去跑,唔係邊得黎適應(不過跑前跑後保暖就要注意唔好冷親)

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 e.c. 於 16-11-2009 12:28 發表

係呀, 黑衫黑褲
    可惜我見唔到你" />" /> 因為我實在太慢啦, 一路包尾, 今次都唔敢望過去大伙兒果邊, 怕望望下我好快氣餒.
    聽到跑友叫我加油, 俾著之前我會好開心跟住無氣, 今次我冷靜左, 無因為週圍影響到而 ...
    emma 恭喜你完成賽事,lee 個己經係一個好好既開始啦,繼續努力呀你仲有好大進步空間架,加油。

升級   100%

該用戶從未簽到

恭喜晒所有參加 NIKE 10K ge ching/ctse
    取得好時間, UNICEF 繼續努力、加油!

又講番上次FILA 半馬...

根據大會ge 暫時成績嚟計, 成績如下:

第一: T021-025: 3, 4, 5, 13, 29 (54) <== 快到無譜, 跑個人ge  話, 全部都攞獎!!
    第二: T201-205: 11, 25, 36, 62, 69 (203)
    第三: T001-005: 26, 28, 43, 48, 102 (247)
    梗頸: T101-105: 32, 33, 51, 61, 81 (258)
    同第三只係差11個名次...
    若果唔係臨尾2K隻腳痛番, 真係好有機會!

又若果換咗 根 ching, 會變咗 (222) ==> 第三!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

今個星期六, 咁樣 x 3 啦  

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(五) 21/11/2009

注意: 1. 參加者須細閱 page 1 post #1 詳情, 並參考 post #2 資料
             2. 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友;
             3. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
             4. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期:      21 / 11 / 2009 ( 六 )
    集合時間: 7:00am (7:15am準時起跑, 逾時不候)
    集合地點:  TKO運動場外停車場

(沒有沖身及儲物設施, 參加者如有沖身及儲物需要, 請提出)
                    *** 因有可能變更集合地點, 已報名跑友請於20/11中午後覆閱POST#1 公佈 ***

路線 : 將軍澳大圈 x 3
            寶翠公園有食水補充 (另有需要者請自備)
    路程: 約  27K

預計完成時間:3小時內
    難度(5*為最高):** (沿途95%平路)

早餐特訓地點: 地點會因應出席特訓人數及最後集合地點而作出更改

報名方法:  請先copy名單, reply時再加上自己名字, 並註明會否參加特訓
    歡迎任何區域的跑友一齊參予, 實行以跑會友!

21/11報名名單:

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    .............

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 58 天

Just said hello all, I am a new guy and will join chartered half marathon. Base on my existing situation, I can only run about 1 to 2 loops based on the suggestion so I will plan to run by myself on 6.45am

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-11-16 19:11 發表

GOGOGO~ 似無雨,我去跑啦
    越怕涷越要出去跑,唔係邊得黎適應(不過跑前跑後保暖就要注意唔好冷親)

因為你一句"越怕涷越要出去跑", 我睇今個冬天我已比唔到籍口自己,
    剛跑完番黎, 雖然都只係10k. 但係已經好爽, 好滿足了

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-11-16 18:37 發表

你跑得咁快, 要追住你俾精神寄托都好甘下喎  

我星期六日加埋跑左37K, 年紀大唔襟捱, 今晚點都要抖抖.........

昌哥努力呀 ~ 再唔係 join 星期三約跑啦, 多D人熱鬧D, 包你咁覺凍

快慢只不過係一個榮虛呢這, 長久先至係實際, 你睇我次次都係跑得最少個個, 唉~~都仲係擔心個20k
    況且, 你地個個都將speed收收埋埋, 如果唔係, 我就

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-11-16 22:09 發表
    恭喜晒所有參加 NIKE 10K ge ching/ctse
    取得好時間, UNICEF 繼續努力、加油!

又講番上次FILA 半馬...

根據大會ge 暫時成績嚟計, 成績如下:

第一: T021- ...

其實係點睇嫁, 雖然可能得我一個唔明, 但係橫睇掂睇都唔識

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ktluk 於 2009-11-16 23:05 發表
    Just said hello all, I am a new guy and will join chartered half marathon. Base on my existing situation, I can only run about 1 to 2 loops based on the suggestion so I will plan to run by myself on 6 ...

Hi ktluk, very nice to meet you.......