香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Parco爸
打印 上一主題 下一主題

開開心心祝捷會

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 imchristy 於 2010-3-7 22:29 發表
    多謝咁多位勞苦功高既籌委,攝影師,義工....辛苦哂~

升級   100%

鬱悶

原帖由 imchristy 於 2010-3-7 22:29 發表
    多謝咁多位勞苦功高既籌委,攝影師,義工....辛苦哂~

X 3

升級   0%

該用戶從未簽到

首先真係要多謝各籌委、攝影師、義工等...辛苦哂大家~
    第二要嗚謝各支持單位及贊助商;
    第三要感謝各會員積極支持及參與...
    第四要謝謝 Maria c-tse 在我被法法欺凌時不單止唔救我,重加入並助法法挫弱扶強,Thank You 呀!
    總之,祝捷會昨日實在太高興啦,
    搞到我成身都香汗淋漓先番到屋企,
    家人重以為我去左跑步添!

升級   100%

擦汗

特別鳴謝所有送出抽獎禮物的跑友,
    ....收到禮物極多,不能盡錄...

升級   100%

鬱悶

原帖由 cu83 於 2010-3-8 10:46 發表
    第四要謝謝 Maria c-tse 在我被法法欺凌時不單止唔救我 ...

CU,我實在無能唯力,怎敵得過法法同肥哥哥兩個壯男呀!我唯有睇住你如果有乜三長兩短,
    幫你call白車同埋做證人啦!  點知狗哥又唔蝕底嚟抽埋一份啫!

升級   0%

該用戶從未簽到

Thank you bello!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

衷心感謝各位籌委及義工,你們的辛勞為我們帶來了一個非常参成功和開心的捉捷會。
    辛苦晒!

升級   0%

該用戶從未簽到

很幸運地抽中了一個背囊...應該是某位網友捐出來的...很想同佢講聱多謝!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2010-3-8 11:35 發表

CU,我實在無能唯力,怎敵得過法法同肥哥哥兩個壯男呀!我唯有睇住你如果有乜三長兩短,
    幫你call白車同埋做證人啦!  點知狗哥又唔蝕底嚟抽埋一份啫!  

當其時,我一碌木咁企係度睇人抽獎......
    突然間...看到一大班俊男美女面帶笑容不約而同地圍住傳說中渣灘神功練到出神入化既傳奇人物抽水,

我內心正義既一面即刻驅使我......必須出手......抽多兩下,唔係對唔住自己

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2010-3-8 10:46 發表
    第四要謝謝 Maria c-tse 在我被法法欺凌時不單止唔救我,重加入並助法法挫弱扶強,Thank You 呀!
    總之,祝捷會昨日實在太高興啦,
    搞到我成身都香汗淋漓先番到屋企,
    家人重以為我去左跑步添!

此言差矣, 你又名CU強, 你何弱之有? Maria ctse 只係挫強扶弱!!
    香汗淋漓 ...

仲有尋日真係玩得好開心, 要多謝各位勞苦功高既執委和幫手的ching , ctse 們

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 亞平 於 2010-3-8 12:32 發表
    很幸運地抽中了一個背囊...應該是某位網友捐出來的...很想同佢講聱多謝!

"好似"係壞人送出來.

升級   100%

該用戶從未簽到

如果是樂善鼠年包包的話係我送出
    平哥抽到就o岩晒, 可以毅行操山用, 創造更好成績

尋日玩得好開心, 多謝皇王, Kin kin & 各位攪手, 攪一個咁大型活動並非易事
    一次過見到好多網友, 雖然有部份不認識, 但只要係同道中人就得啦

再次多謝

升級   86.84%

該用戶從未簽到

好開心可以同各位跑友一齊食食食, 唔知幾時有相睇呢?

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 草兄弟 於 2010-3-8 20:48 發表

睇啦!------>    https://www.longrun.hk/forum/forumdisplay.php?fid=39

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 草兄弟 於 2010-3-8 20:48 發表

去以下長跑影集搵下啦,唔知有無映到妳喎!
            長跑影集 » 賽事相片/報告分享區
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=9129&extra=page%3D1

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-3-8 18:23 發表

"好似"係壞人送出來的.

今晚見到壞人,忘了問佢..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 山海赤子 於 2010-3-8 19:02 發表
    如果是樂善鼠年包包的話係我送出
    平哥抽到就o岩晒, 可以毅行操山用, 創造更好成績

尋日玩得好開心, 多謝皇王, Kin kin & 各位攪手, 攪一個咁大型活動並非易事
    一次過見到好多網友, 雖然有部份不認識, 但只要係同 ...

是的,是樂善鼠年背囊..謝謝赤子!
    今年已決定會再玩毅行,此背囊正好可用..多謝晒~
    係呢,赤子今年會唔會再玩毅行?

升級   100%

開心

原帖由 wongc 於 2010-3-7 22:34 發表

X2

辛苦哂.

x1000000

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-3-8 22:19 發表

是的,是樂善鼠年背囊..謝謝赤子!
    今年已決定會再玩毅行,此背囊正好可用..多謝晒~
    係呢,赤子今年會唔會再玩毅行?

係咪原班人馬上陣? 你地有機會做 S team o架

我會照入紙抽, 抽到就玩