stephenyau 發表於 2010-9-14 01:04:24

有限生命無限人生

感謝主!

在離開香港前就在此先開blog....請各chingctse多多指教....

先自我介紹...我叫stephen

此刻不會寫甚麼在此...因還未構思如何寫...

曾承諾會大家會開blog當中除分享我在一個地方叫BOTSWANA的生活/工作以及我個人一些感受, 一些過去, 一些人與事, 當然少不了自己的信仰....

在TKO不經不覺正正9個月了, 是自己一種福份, 一種恩賜能認識很多很好的CHINGCTSE, 真可說是不枉此生!!!

allanccl 發表於 2010-9-14 01:11:59

hjhj01218hjhj恭喜Stephen開Blog大吉!hjhj01218hjhj

非比 發表於 2010-9-14 02:17:58

恭喜stephen開blog, 祝你一路順風, 工作, 生活, 跑步, 樣樣愉快!

kan0902 發表於 2010-9-14 07:44:56

恭喜
stephen開blog大吉
一路順風ar:lol

228華 發表於 2010-9-14 08:05:13

恭喜stephen yau開卜,多謝分享,祝身體健康,事事如意!

711MF 發表於 2010-9-14 09:32:07

schnix 發表於 2010-9-14 09:58:52

恭喜stephen 開 blogimages/smilies/monkey1/01218.gif 一路順風啦!

GRACE@ 發表於 2010-9-14 11:07:10

恭喜Stephen開Blog大吉!ghfghfjgf

有空記得多多update 呀~~

mill 發表於 2010-9-14 11:16:30

hjhjD165hjhj 恭喜Stephen開Blog大吉, 出外遇貴人, 順順利利, 身體健康, 長跑長有/友~

swtcheng 發表於 2010-9-14 11:19:29

要多多update...

我會幫手推......

iceberg99 發表於 2010-9-14 12:00:23

hjhj01218hjhj恭喜Stephen開Blog大吉! hjhj01218hjhj
祝你一路順風, 生活愉快 hjhjD102hjhj

掃場掃場 fghgfhgfh

wongc 發表於 2010-9-14 12:23:16

留返個腳印先.hgj091ghjghj

Stephen, 一路順風.hgjD121ghjghj 去到搵到地方跑步, 影D相放上來比我地睇下.

亞平 發表於 2010-9-14 12:27:31

史教頭開blog,恭喜恭喜..

stephenyau 發表於 2010-9-14 12:54:59

凈下不到12小時便天各一方了.我想同時會開設診症室以本人之愚見和大家分享一些運動上的心得如技巧, 傷患, 心理, 數據.大家可隨時問我, 希望能盡力分享到給大家...:loveliness:

其實現在的我真係有d傷, 一定要好好休養吓才可以重新練習!

最近多多少少用咗一d時間赤腳jog (通常跑完後)...覺得多少有點幫助...遲點和大家分享...大家也可以發表吓意見!

monsterjoe 發表於 2010-9-14 13:00:43

恭喜Stephen開Blog大吉! 祝一路順風, 工作順順利利!!fgfgtk_03fgfg

kuk11840 發表於 2010-9-14 13:04:09

恭喜Stephen開Blog大吉!hjhj01218hjhj

田中雅茂 發表於 2010-9-14 13:06:11

Stephen 新舖開張諸事大桔哦!hjhj01218hjhj

快活人 發表於 2010-9-14 13:33:23

stephen, 得閒就寫多d你係果邊ge 生活及有趣ge野比我地知...
至於傷患 ,好似你同我的傷患都是一樣? 赤腳jog真是好d 嗎 ?

edithchow711 發表於 2010-9-14 13:34:13

史教頭,開BLOG大吉,祝你工作順順利利,係遠方開創美好生活!!個Blog長寫長有.ftytfufgh
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 有限生命無限人生

香港長跑網