kokyan_lam 發表於 2013-11-4 08:31:45

阿業 發表於 2013-11-3 13:25
3/11綠色半馬

今場首隻半馬作為第一年嘅總結 幸好成績都尚 算滿意一年前為左過下癮跑返步 仲計劃逐步 ...

痴線既,咁鬼快既?!恭喜!

阿業 發表於 2013-11-4 08:54:27

3/11綠色半馬

今場首隻半馬作為第一年嘅總結 幸好成績都尚 算滿意一年前為左過下癮跑返步 仲計劃逐步 ...

RINGO兄多謝咁睇得起小弟 但首馬(CCM)要做到sub4真係無咩信心 傳聞CCM賽道比綠色半馬更恐怖 所以會同尋日一樣會依足賽前步處再加後期應變完成 如果預算用咩時間完成 依家仲言之過早 始終未試過跑30+ 唔知自己耐力去到邊 皇者半馬過後先會安排係柏架山練30+ 因為近依兩個禮拜會去沙田或馬鞍山衝10k想總結依一年10k跑到咩時間

阿業 發表於 2013-11-4 09:24:57

3/11綠色半馬

花師兄 賽後我都諗過頭10k如果用(85~87)11~15k用(87~92)究竟會快左定爆左無人知 既然跑出黎個時間滿意 無再諗有無貨淨了

momolone 發表於 2013-11-4 10:02:35

ching跑得咁快,尾燈都見唔到﹗:L

阿業 發表於 2013-11-7 10:28:11

成績出左啦 激氣分組第六 第五有獎盃

阿業 發表於 2013-11-7 11:10:34

阿業 發表於 2013-11-7 10:28
成績出左啦 激氣分組第六 第五有獎盃

多謝 雀兄鼓勵 下年努力

榮哥 味精濃好大機會唔跑lu 果段時間應該會習中係柏架山走長課30+ 如果唔係CCM實失禮死人

allmyfriend 發表於 2013-11-7 11:23:30

阿業, CCM我完成便算, 目標放渣打:)

阿業 發表於 2013-11-7 13:09:13

阿業 發表於 2013-11-4 08:54
RINGO兄多謝咁睇得起小弟 但首馬(CCM)要做到sub4真係無咩信心 傳聞CCM賽道比綠色半馬更恐怖 所以會同尋日 ...

Ringo兄 經過今場後黎緊所有賽事都會用Negative Split 但頭段唔會再咁hea了

阿業 發表於 2013-11-9 19:11:14

07/11RR65~75Zone 尖咀>賈炳達道公園 8.82K

綠馬過左幾日對腳仲有啲緊跑返個RR鬆鬆先可能臨近渣馬及天氣開始轉涼收工無跑一排海傍比一個月前多左好多人跑跑友加遊客海傍越黎越迫了

Duration: 46:01

Avg HR:148

Max HR:156

Avg Pace:5:12

阿業 發表於 2013-11-10 12:44:24

10/11 RR 65~75Zone (137~151) 柏架山 6.21k

原定今日去衝10k為皇者定下策略但一早起床已經開始落雨而且綠馬在最後衝刺時輕微拉傷 所以都係返柏架山搵師傅 單程上斜已經要40分做個幾另類RR

Duration: 45:04

Avg HR:144

Max HR:155

Avg Pace:7:15

阿業 發表於 2013-11-13 09:55:39

岩岩去左田總   傻吓傻吓又跟大隊去報味精濃ghjhgj

阿業 發表於 2013-11-13 10:28:20

阿業 發表於 2013-11-10 12:44
10/11 RR 65~75Zone (137~151) 柏架山 6.21k

原定今日去衝10k為皇者定下策略但一早起床已經開始落雨而且綠 ...

榮哥 我想試下平路應該用咩速度先捱得晒全程

阿業 發表於 2013-11-13 10:38:41

阿業 發表於 2013-11-13 09:55
岩岩去左田總   傻吓傻吓又跟大隊去報味精濃

其實都未必跑 但報左先算 因為都係睇石崗30k攪唔攪得成 攪得成跑完石崗先再算

jpg_chu 發表於 2013-11-13 10:54:27

阿業 發表於 2013-11-13 10:38
其實都未必跑 但報左先算 因為都係睇石崗30k攪唔攪得成 攪得成跑完石崗先再算 ...

石崗我上年跑過丶非常甘!但啱晒你!

makiofai 發表於 2013-11-13 15:46:16

kokyan_lam 發表於 2013-11-4 08:31
痴線既,咁鬼快既?!恭喜!

真係好快, 天生跑者是也.

阿業 發表於 2013-11-14 09:06:40

makiofai 發表於 2013-11-13 15:46
真係好快, 天生跑者是也.

應該係正宗街童是也到左中學又跑左3年越野賽就算之後無再跑但係廿幾歲又開始踢波司職左右閘防中 可能由細到大都周圍跑所以岩晒我可以滿場飛就算上年先開始跑但個底已經由小五開始累積落黎都算落過下苦功所以未必係天生跑者多謝師兄 你嘅讚賞先

Ah_Wing 發表於 2013-11-16 00:06:33

多謝師兄加我為好友,可惜我個account未夠quali接受呢...... :Q
---> "抱歉,您目前沒有權限添加好友"

往師兄屋企主頁留下以上回覆,又收到
---> "抱歉,您目前沒有權限進行評論" :@

抱歉 :L
頁: 1 2 3 [4]
查看完整版本: 再續長跑夢〜〜廿年後重拾跑鞋

香港長跑網