Left3 發表於 2009-11-24 16:02:35

回復 80# 的帖子

Yes!
我地做4个钟ge 无名香港代表!一齐起步,一齐完,一齐吾上车!!!
长跑长有!!!

cu83 發表於 2009-11-24 16:05:34

Left 兄,加油呀!
Sub 4 你都得啦!

sealion 發表於 2009-11-24 16:06:51

加油呀! 各ching !!ng009hgh ng009hgh ng009hgh

TerrySze 發表於 2009-11-24 16:07:43

死都吾上车 !!!! ...............(最多搭地鐵)

Left3 發表於 2009-11-24 18:31:01

下!仲有地鐵??我唔知ge?
太大的誘惑!!:lol :lol :lol 点算!

CU sir
十4 is not possible for me.... I enjoy running....but
我其實係一個幾懶惰ge人......除左個日跑到 high 左之外,我都唔会想PB....

最緊要跑跑得happy...無傷無痛就Ok!
不過著得件 Longrun.hk 網衣,點都唔會太hea ge........:lol :lol :lol

allanccl 發表於 2009-11-24 22:12:28

回復 81# 的帖子

堅持=勝利:victory:

oscar 發表於 2009-11-24 22:25:05

allanccl 發表於 2009-11-24 22:29:20

原帖由 oscar 於 2009-11-24 22:25 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
咁多位上海全馬師兄,加油呀!terrysze師兄,你都加油,盡力而為,跑得開開心心!亮哥都係,玩得開心啲!
oscar兄,小弟無報上馬呀! 澳馬會開心跑架啦!

oscar 發表於 2009-11-24 22:39:13

Harvey 發表於 2009-11-24 22:46:58

祝Terry 、Alfred、 Left3 三位師兄順利完成比賽!hgonion_icon_107ghgh

allanccl 發表於 2009-11-24 22:47:10

咁到時一齊開心跑啦!

TerrySze 發表於 2009-11-25 00:44:57

多謝 大家打氣,,,我地會整整齊齊死捱...死捱...死捱...返終點
oscar師兄...一邊跑一邊影片都係今年頭見你甘做.而家有樣學樣.

alfredyu 發表於 2009-11-25 09:04:30

多謝各位大氣,我今日去上海了,希望能適應一下氣候。

sealion 發表於 2009-11-25 09:40:39

Alfred, 昨天晚上仲咁勤力操練.gfuhguhgiuy 等你賽後報告,PB成功!

Left3 發表於 2009-11-25 13:34:41

Sealion C-tse,亮哥, Harvey Ching Oscar Ching and 各位!
我地會盡力呀啦!

我要搭5點飛機番香港!
所以一定會快!

祝大家 聯合國兒童基金會慈善跑成功!!!

sealion 發表於 2009-11-25 14:45:06

原帖由 Left3 於 2009-11-25 13:34 發表 http://202.123.213.5/~longrun/forum/images/common/back.gif
我要搭5點飛機番香港!
所以一定會快!

呢個都糸一個唔錯的動力hgjD115ghjghj

TerrySze 發表於 2009-11-26 09:18:53

原帖由 Left3 於 2009-11-25 13:34 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
Sealion C-tse,亮哥, Harvey Ching Oscar Ching and 各位!
我地會盡力呀啦!

我要搭5點飛機番香港!
所以一定會快!

祝大家 聯合國兒童基金會慈善跑成功!!!

CHING .. 我都係5點飛機番香港 !!
東方航空...你呢 ?
原帖由 sealion 於 2009-11-25 14:45 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

呢個都糸一個唔錯的動力hgjD115ghjg" />" />hj

7點半開跑...最多6個鐘跑..跑到1點半....吃野+洗白白...3:30要去到機埸....時間正好...

sealion 發表於 2009-11-26 13:04:49

Wow!tytfuhgv 米玩啦Terry 屍兄 gvhjhi ”7點半開跑.跑到1點半”

Left3 發表於 2009-11-26 13:21:59

我上海office同事講,終點站離中心區都幾遠,我住響老友屋企,華山路,可能要成個鍾先番到去。如果12點跑完,可能點幾番到去,沖涼,食野,230閃,一個鐘到機場,時間都有D緊。

terry ching, 我搭dragonair....530起飛,星期一仲有早會,大獲!

allanccl 發表於 2009-11-26 14:05:38

原帖由 Left3 於 2009-11-26 13:21 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
我上海office同事講,終點站離中心區都幾遠,我住響老友屋企,華山路,可能要成個鍾先番到去。如果12點跑完,可能點幾番到去,沖涼,食野,230閃,一個鐘到機場,時間都有D緊。

terry ching, 我搭dragonair....53 ...
Left3 師兄,記住拿証書唔好排隊,小弟試過排左兩個鐘頭都無郁過,原來所有上海人排隊係由前面插入,最後小弟都無排,直接去隊頭部電腦前,用英文(閣下可以用廣東話,總之係佢地唔識既語言)講,加埋手勢,話趕時間去機場搭飛機,佢就即時處理,如果唔係,一定趕唔切搭飛機架! 切記!
加油啊!
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
查看完整版本: 上海国际马拉松

香港長跑網