流星 發表於 2009-6-26 18:36:34

流星...(每日更新)再次起步的訓練日誌~請各位比d意見

年齡:25
體重:130BL
身高:172CM
今年第5年跑步了(不計受傷或停練多於半年)...因腳傷(膝蓋)停跑了半年(08-09年)有多...

練習內容轉為回覆

比賽成績(時間由遠到近):
渣馬10K----------------------43'16
美津濃半馬-------------------1'25'48
1月1500M-------------------4'50
NIKE 10K--------------------38'42
2月5000M-------------------17'48
3月3000M+1500M---------10'02+4'42
4月5000M-------------------17'30
10年
4月份5000M-----------------18'48
中興杯------------------------45'42
北京馬拉松-------------------2'58'58
11年
長洲元旦10K-----------------45'39
馬鞍山長跑--------------------28'54
渣打10K----------------------36'23
NIKE LUNAR4K初賽---------14'02
中興杯-------------------------40'23
GETGA SPORT越野----------36'34
韓國中央日報馬拉松----------2'53'42

ChARsoN 發表於 2009-6-26 19:33:29

歡迎& 開blog 大吉~hgjugyyytu
請問閣下年齡? 跑齡? 身高? 體重?
我今年就19歲 跑了6年多 173.2cm 56.8kg

sleung2002hk 發表於 2009-6-26 19:54:58

再次起步??師兄好耐冇跑喇~~?

叮叮噹 發表於 2009-6-26 22:00:52

hjhj01218hjhj 開blog大吉, 長跑長有, 長寫長有.
介紹吓自己啦!

=chairman= 發表於 2009-6-26 22:01:17

恭喜開 blog 大吉!hg036bnvbn

流星 發表於 2009-6-27 01:56:28

重新起身...好辛苦....仲要夏天....成身汗/___\

bryant0722 發表於 2009-6-27 03:01:07

師兄!你好..
5k時間都好快下....加油加油!!:)

流星 發表於 2009-6-27 10:30:29

我原先諗住係跑1個10k....點之上左岸...所以跑左2個5000當一個10000m

流星 發表於 2009-6-27 20:01:27

我最好的時間是10k跑38'03(nike2008)

sleung2002hk 發表於 2009-6-27 21:52:56

原帖由 流星 於 2009-6-27 20:01 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
我最好的時間是10k跑38'03(nike2008)
08年nike我又係38分@@

神童威威 發表於 2009-6-27 22:38:58

原帖由 sleung2002hk 於 2009-6-27 21:52 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

08年nike我又係38分@@

梁兄,你又多一個對手喇!
流星ching,你真你好好好勁喎:L :L :L !

流星 發表於 2009-6-28 01:32:38

不是呢...我上年的半馬個時間..我覺得好d的..美津農半馬,我跑1'25'xx

sleung2002hk 發表於 2009-6-28 10:31:27

原帖由 流星 於 2009-6-28 01:32 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
不是呢...我上年的半馬個時間..我覺得好d的..美津農半馬,我跑1'25'xx
呵~呢個我快d

流星 發表於 2009-6-29 15:56:39

我的目標係渣打2010 10k跑到36分頭

sleung2002hk 發表於 2009-6-29 22:40:07

各自努力~戰場再聚:lol

流星 發表於 2009-6-30 02:39:16

今日真係好辛苦...成身汗...
jog完...一身汗....練完一身汗....之後做完體能又一身汗..../_\

sleung2002hk 發表於 2009-6-30 23:46:42

師兄跑開邊到??得閒一齊練習下

流星 發表於 2009-7-2 03:07:18

青衣場~1,3,5
jog就青衣海旁

你呢~c hing

bryant0722 發表於 2009-7-2 15:28:29

我都有到青衣海旁及青衣運動場跑!!^^有時會跑青衣一週:)

流星 發表於 2009-7-2 22:36:14

我星期一三五都係青衣場....其他日子就青衣海旁
頁: [1] 2
查看完整版本: 流星...(每日更新)再次起步的訓練日誌~請各位比d意見

香港長跑網