tslney 發表於 2008-5-11 22:57:23

原帖由 ChARsoN 於 2008-5-11 21:47 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
都係果句....
practise makes perfect.....yuikjmhkhjk
55...
你付出幾多, 你收入就一定係咁多 tyuytuyiuo

tslney 發表於 2008-5-11 23:21:09

11/5

i have a rest today tyuytuyiuo

隻腳趾好痛, 流左D水出黎 kuoiuoyuiytu

件事係咁:
之前跑步戈陣有幾日唔記得換stock同鞋就去跑
結果隻左腳ge無名腳趾ge腳甲後面生左個水泡
當時唔知咩事
按落去個腳趾有少少痛
又ok唔舒服
跟住發覺隻腳甲原來已經甩左一半....
用指甲夾夾下夾下唔知係咪夾到入面個水泡(當時唔知入面有水泡)
流左D水出黎
跟住索性成隻拔左佢出黎
原來之前隻腳甲可能kick到野,
差唔多甩出黎
入面已經有另一隻爆緊出黎
加左跑步戈陣up壞左, 入面生左個水泡

/// 省略掉///

尋日我按落去個腳甲度已經feel到痛....
跟住夾左少少腳甲出黎... 佢又標水
今日又搵唔到個指甲夾....
唯有間硬按落去個腳甲度濟D水出黎/.....
我而家唔知夾唔夾曬個腳甲出黎
因為驚佢唔會生番

tslney 發表於 2008-6-13 22:52:01

long time no see
休息左成個月
今日可想而知 ghughufgj
5k 分開左黎跑..... 唯有加多1k落去 ghjghjgh
又有排操啦 nmkjhkuyiuy

cloud, light rain, cool- a little bit hot

kenneth 發表於 2008-6-14 11:21:57

tslney 發表於 2008-6-16 19:53:49

呢幾日成隻ant 咁
都係咪提啦ghughufgj

總之每日大約5-6 k度.....
時間就,.... ghjhgjghjgghjhgjghjg

tslney 發表於 2008-6-17 18:32:21

今朝起身跑步
一開始仲係細雨
跑左一陣就大雨, 迫我停左向度幾分鐘再跑埋佢
成個湖都冇人跑, 個feel好正 yuiyuiyuiyuity

本身冧住下午再跑
但係個天落到而家都唔捨得停 uiujhijhkjhk
跑步先黎落雨, 唔通連個天都唔鍾意我? hjkjhbgh

tslney 發表於 2009-6-18 23:10:41

哈哈, 停左一年
再繼續

sleung2002hk 發表於 2009-6-18 23:24:24

跑下停下係好難進步既~~加油啦

叮叮噹 發表於 2009-6-19 00:22:51

原帖由 tslney 於 2009-6-18 23:10 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
哈哈, 停左一年
再繼續

再接再厲, 長跑長有,
加油!hgonion_icon_107ghgh 努力!hgonion_icon_105ghgh

tslney 發表於 2009-6-20 22:37:00

原帖由 sleung2002hk 於 2009-6-18 23:24 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
跑下停下係好難進步既~~加油啦
我無停a. 我呢一年黎不停艱苦practice
只不過完全遺忘左呢個網, (根本就無時間上網)
既然係咁
我就係咁講下啦
呢一年黎, 我每一日都好辛苦,
又要practice, 又要溫書,
尤期係第一段戈陣, 更是畢業班最大壓力時間!
雖然我有幾個competition 都win唔到
但係呢個時間都係我努力爭取番黎
1500 5''07
1700( 松山圈 ) 5''43
1700( 松山圈 ) 5''43 呢個時間我已經盡左力, 同第一ge爭2秒, 都輸得心服口服, 呢個時間已經係pb再pb 了!

tslney 發表於 2009-6-20 22:38:13

原帖由 kenneth 於 2008-6-14 11:21 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

ching 如果閣下休咗成個月,開頭兩三次盡量慢跑,跑長返d個距離,應該好快就可以回復到以前狀態。
唔知呢一年長跑網變左D咩le? :o

tslney 發表於 2009-6-20 22:42:04

;睇下個目標, 實左太易啦, 已逹成!
目標更新!

tslney 發表於 2009-6-20 22:45:23

6 月 20 日

今日真係好q熱啊
朝早訓唔着(無啦啦6點失眼)
咁就出去跑番轉啦!
跑左兩個西灣湖圈 (5k)
跟住個靚仔跑, 哈哈
本身想跑7 k 條路跑, 但係有人跟緊係跟啦,
有人一齊跑真係易D ga, 中間又落雨la, 次次都係咁, 我唔出去佢都唔落
so唔理佢, 但係個靚仔就走左佬lu , haha. 咁唯有自己跑埋佢 , 哈

tslney 發表於 2009-6-22 13:47:26

6 月21 日

今日個太陽太熱啦! 又係夏至
唯有改夜晚跑
7.5 k 度啦
太耐無跑咁長, 辛苦...

tslney 發表於 2009-7-1 10:43:49

6/30

澳門西灣湖之前真係鬼都唔多隻, 有人都係慢跑
又唔想自己一個跑, 又無人跟

呢排多左D ching 跑
今晚6點零有幾位有番D速度ge ching 跑步, 二話不說即刻跟佢,
跟左佢一個圈無跑, 始終太耐無真正practice 過

總共跑左 4k 度, 好爽

tslney 發表於 2009-7-1 10:47:58

1/7

今朝早去左跑
又俾我搵到一位ching跟, haha
跑左一個圈無氣,
朝早永遠係我最大弱點 hfghfghhfghfghhfghfgh
頁: 1 [2]
查看完整版本: tslney 的跑步日誌

香港長跑網