香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

Jellywalker 毅行手記0746

升級   61.1%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

yeah...今日行完...終於可以食個綿綿冰...............好開心!

升級   0%

該用戶從未簽到

今日著住短袖3去........唔記得會著背心跑....成條arm 無搽防晒.....e + 膊頭晒到又紅又興.... ...激死!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

唔錯噃, 大家加油呀

升級   0%

該用戶從未簽到

今日著對8仔行 5多掂ar.跑落斜 腳板及腳跟位痛  ~~~sue 姐你果對係咩. 一定要再buy過

升級   100%

奮鬥

原帖由 快活人 於 2010-8-8 00:12 發表
    今日著對8仔行 5多掂ar.跑落斜 腳板及腳跟位痛  ~~~sue 姐你果對係咩. 一定要再buy過

rider 13, 避震好過aero, 但重小小

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-8-8 00:14 發表

rider 13, 避震好過aero, 但重小小

重小小好過腳板痛 . thanks 你ar sue姐

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-8-7 23:57 發表
    今日著住短袖3去........唔記得會著背心跑....成條arm 無搽防晒.....e + 膊頭晒到又紅又興....hgjD092" />" />hj ...激死!

但係你臨落山搽落手個2 "pat" 大 "pat" 到搽埋腳都仲得 

升級   61.1%

該用戶從未簽到

參考左擒晚TKO K隊既驚險情節之後, 我有咁既看法:

過往我地操山, 注意力似乎太過集中係原定路線上面, 對各條退出路線的認識都唔算太多.
    當遇到好次K隊既情況時, 未必可以快速果段地作出正確決定.

不過暫時我地都算行運!

所以, 下一課開始, 一知道要行邊段, 我會盡快做個jpg地圖擺出來, 用唔同色筆劃出可能撤出路線, 大家都可以睇下!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-8 00:24 發表

o...8仔都腳板痛ar?係唔係太新咋..
    查實....我對aero 7~~~我都係著到腳跛..之後無著佢跑lu~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-8-8 09:12 發表

但係你臨落山搽落手個2 "pat" 大 "pat" 到搽埋腳都仲得

第8段晒到痛至搽~~搽1L 都無用LA~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-8-8 21:47 發表
    參考左擒晚TKO K隊既驚險情節之後, 我有咁既看法:

過往我地操山, 注意力似乎太過集中係原定路線上面, 對各條退出路線的認識都唔算太多.
    當遇到好次K隊既情況時, 未必可以快速果段地作出正確決定.

不過暫時我 ...

我今日明白......退出路線有幾緊要LA... ...
    我下午..又走左行6-8段
    我以為....我以為.........禽日行完..都好似好易認之嘛條路...
    點知~~6段都走錯左3次丫...
    搞下搞下...行到7段都成6點LA..
    見咁晏~咪跟D 去"城門主霸"既牌行LAW...以為好快走到..
    WOOW..好似去左迷宮咁~行來行去都見個去"往鉛礦X"個牌..又見唔到麥徑果個石牌仔WOR..
    好在最後行到成7點半至出到VAN 仔站~
    第1次帶隊就咁~~~下次都無人吼我D 團LA~

升級   100%

奮鬥

唔水客氣

升級   100%

奮鬥

原帖由 快活人 於 2010-8-8 00:12 發表
    原帖由 vhtober 於 2010-8-9 00:17 發表

o...8仔都腳板痛ar?係唔係太新咋..
    查實....我對aero 7~~~我都係著到腳跛..之後無著佢跑lu~

其實又唔使咁快打入冷宮既
    可以響黎做慢跑 / 冬天時著, 因為冬天對腳冇咁漲 (冷縮熱漲 )

升級   100%

該用戶從未簽到

活活你成日都腳板痛.......

升級   100%

該用戶從未簽到

jelly仔早晨啦~~~

星期六個個都行得好好呀,sue sue特登出黎過料真係唔話得啦~
    老麥第8段上大霧山波波個條路,真係唔係人甘品................

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-8-9 09:03 發表
    jelly仔早晨啦~~~

星期六個個都行得好好呀,sue sue特登出黎過料真係唔話得啦~" />" />
    老麥第8段上大霧山波波個條路,真係唔係人甘品................
    " />" />

早ar jelly 仔..
    我反而覺得7段金d wor!
    果個針山...上到頂再望落山..有d 似坐過山車

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-8-9 09:15 發表

早ar jelly 仔..
    我反而覺得7段金d wor!
    果個針山...上到頂再望落山..有d 似坐過山車" />" />

早ar ~~~~~jelly 仔
    針山斜只是視覺效果者....
    vv 你果日同cat都 好叻ar . 都無咩點大休.勁

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-9 09:33 發表

早ar ~~~~~jelly 仔
    針山斜只是視覺效果者....
    vv 你果日同cat都 好叻ar . 都無咩點大休.勁

x 2
    我都覺針山唔係好斜咋wor,行完都唔覺好大問題..
    反面上大霧山個條斜路好甘好長

升級   100%

奮鬥

原帖由 witchycatcat 於 2010-8-9 09:03 發表

" />" />

我個人最憎石屎路上斜