香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

Jellywalker 毅行手記0746

升級   0%

該用戶從未簽到

wowo..我唔好意思就真LA.....
..要個病人同我揹個BAG....仲一路行一路咳....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-8-9 15:54 發表

wowo..我唔好意思就真LA.....
" />" /> ..要個病人同我揹個BAG....仲一路行一路咳....

好神奇揹完之後, 咳小左好多wor ~~~~
你果個係咩袋來ka

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 快活人 於 2010-8-9 16:09 發表

你果個係咩袋來ka

活活, 睇黎超負重, 責住個肺先得喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-9 16:09 發表

你果個係咩袋來ka

唔係我個bag 神奇~~係你個肺神奇….你要快d醫好佢la…

仲有件悲劇…..
    我我我..sat 行山….又唔見左頂帽la……鳴鳴鳴..
    現在~~~2 roro 在家~頂帽又不知所終好傷心ar…..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-8-9 16:10 發表

活活, 睇黎超負重, 責住個肺先得喎

kakak~~~可能係ar . 自己頂自己個肺
    sue 姐 say 開我對8仔 之前只用來跑過幾次步 . 用作 run 全馬都無痛
    但果日 落山跑d 石屎路腳板就痛la... 點會甘呢 ?

升級   100%

奮鬥

原帖由 快活人 於 2010-8-9 16:25 發表

kakak~~~可能係ar . 自己頂自己個肺
    sue 姐 say 開我對8仔 之前只用來跑過幾次步 . 用作 run 全馬都無痛
    但果日 落山跑d 石屎路腳板就痛la... 點會甘呢 ?

傻妹, 跑街又點同跑山呢?
    成日可以俾車行果d路, 唔會斜得去邊架
    而且, 跑山要不時轉肌肉, 如果用死一組肌肉, 好傷架

升級   100%

奮鬥

原帖由 vhtober 於 2010-8-9 16:22 發表

唔係我個bag 神奇~~係你個肺神奇….你要快d醫好佢la…

仲有件悲劇…..
    現在~~~有2 個roro 在家~頂帽又不知所終…好傷心ar….." />" />  

點解會唔見架, 你放低過 定係俾風吹佐呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-8-9 16:22 發表

仲有件悲劇…..
    現在~~~有2 個roro 在家~頂帽又不知所終…好傷心ar….." />" />  

你係邊到5見架, 明明你一路都有帶住架 .
    仲有去沖身時己提你記得執齊晒d野 ...
    你點攪ar ...係未留左係架車上

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-8-9 16:41 發表

傻妹, 跑街又點同跑山呢?
    成日可以俾車行果d路, 唔會斜得去邊架
    而且, 跑山要不時轉肌肉, 如果用死一組肌肉, 好傷架  

係未等於我對腳仍然用得來跑山呢 ?
    改改落斜姿態就okay ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-8-9 16:43 發表

點解會唔見架, 你放低過 定係俾風吹佐呀  

sue 姐你5c問la.. 佢成鬼日都係5見野ka...

升級   0%

該用戶從未簽到

sue ctse. + honey 活...我都唔係好記得...
    鳴鳴鳴....我明明離開浴室時look 過ka...
    都唔知幾時唔見....

升級   100%

奮鬥

原帖由 vhtober 於 2010-8-9 16:58 發表
    sue ctse. + honey 活...我都唔係好記得...
    鳴鳴鳴....我明明離開浴室時look 過ka...
    都唔知幾時唔見...." />" />

咁真係幫唔到你

升級   100%

奮鬥

原帖由 快活人 於 2010-8-9 16:54 發表

冇話唔玩得既, 練下就冇問題架喇

升級   0%

該用戶從未簽到

我禽日有practice sue ctse 果招斜斜腳法ar~
    e +行得順暢左..又無交叉腳la~
    唔知係唔係因此..腳掌無事呢?...好神奇ar.....

又唔知係唔係無提腿關係小腿比大比累好多ar…

升級   0%

該用戶從未簽到

vv又唔見嘢??
    每次跟我地行都有損失, 咁大濟?
    我今次小腿都攰呀, 咁就係因為上草山同大帽山果d石屎斜路囉....
    我覺得小腿會扯多咗~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

你對腳點會唔用得來跑山呢~~~
    我覺得未必關對鞋事, 其實我著厚底/跑山鞋,
    腳版底踩得啲凹凸不平石仔多都會"yuen"架
    但又未至於痛囉~~~

升級   100%

奮鬥

原帖由 vhtober 於 2010-8-9 17:04 發表

我禽日有practice sue ctse 果招斜斜腳法ar~
    " />" />" />" /> " />" />" />" />e +行得順暢左..又無交叉腳la~

又唔知係唔係無提腿關係…小腿比大比累好多ar…
    原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-9 17:24 發表
    " />" /> vv又唔見野??
    每次跟我地行都有損失, 咁大濟?
    我今次小腿都累呀, 咁就係因為上草山同大帽山果d石屎斜路o囉...
    我覺得小腿會扯多左~~~

小腿累, 可能係上山時用佐腳尖, 冇用全掌
    大脾咁大舊雞肉唔用, 用小腿果舊, 唔累就奇

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-8-9 16:22 發表 唔係我個bag 神奇~~係你個肺神奇….你要快d醫好佢la… 仲有件悲劇…..我我我..sat 行山….又唔見左頂帽la……鳴鳴鳴..現在~~~有2 個roro 在家~頂帽又不知所終…好傷心ar…..  

甘未有機會比妳買過頂囉~~  又可以SHOPPING~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-8-9 17:30 發表

小腿累, 可能係上山時用佐腳尖, 冇用全掌
    大脾咁大舊雞肉唔用, 用小腿果舊, 唔累就奇

係喎, 下次記住要留意下先~~~
    記住全腳掌落地

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-8-9 17:04 發表

" />" /> " />" />e +行得順暢左..又無交叉腳la~

又唔知係唔係無提腿關係…小腿比大比累好多ar…

甘我只是hip 位有d 累 , 大小腿都okay 無事wor .