香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

Jellywalker 毅行手記0746

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-8-12 12:15 發表

亞平係著依對所羅門

冇錯~~係我的第二對同一型號不同色的salmon跑山鞋..重量只係重過 rider 13 少少..舊年就係著佢玩毅行的..
    除了操山可著外..第時退役後..當出街鞋著都好型仔架....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-8-12 12:06 發表

係ar..行山ka 咋..係唔係又要buy ar???for 樂善wor......." />" />

5c 喇. 樂善用跑鞋未得lor .....

升級   100%

奮鬥

妖, 你使唔使咁快出現呀

升級   0%

該用戶從未簽到

好野sue ctse  + 平CHING~又出沒la..
    我其實有樣野唔明..係唔係開始train 就著同一對到比賽會好d ka??? 我e + 果對係”LIKELY” 來的…我都唔知佢O 唔OK KA~不過我見佢黑媽媽..又係GORETEX 面…COME DIRTY MA~

升級   0%

該用戶從未簽到

用跑SHOES 會唔會好 SIT 底AR.???
    12月樂善到2月渣行..佢頂唔頂得到呢???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-8-12 12:22 發表

冇錯~~係我的第二對同一型號不同色的salmon跑山鞋..重量只係重過 rider 13 少少..舊年就係著佢玩毅行的..
    除了操山可著外..第時退役後..當出街鞋著都好型仔架....

平兄 .我果對真係5太食底wor . 係未 model 5同 都有分別呢 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-8-12 12:28 發表
    用跑SHOES 會唔會好 SIT 底AR.???
    12月樂善到2月渣行..佢頂唔頂得到呢???

樂善你又5係跑. 你急步行者..我覺得okay wor ......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-8-12 12:27 發表
    好野sue ctse  + 平CHING~又出沒la.." />" />" />" />" />jhk
    我其實有樣野唔明..係唔係開始train 就著同一對到比賽會好d ka??? 我e + 果對係”LIKELY” 來的…我都唔知佢O 唔OK KA~不過我見佢黑媽媽..又係GORETEX 面…COME DIRT ...

vv, 你對奶茄咪就係for越野囉......唔洗又買啦~~~
    買咗新你都未必著得慣....我舊年樂善都係用厚底跑鞋咋

升級   0%

該用戶從未簽到

咁會唔會D避震差左KA..I MEAN..跑完山..又全馬..用同一對~加上TRAINING..
    心急人上~

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲..咁TRAINING 係唔係照著..到比賽都無問題KA LA??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-12 12:29 發表

平兄 .我果對真係5太食底wor . 係未 model 5同 都有分別呢 ?" />" />

有機會是的....我對salmon可以應付所有路面情況..俾左我好大的安全感..
    所以我著來著去都是同一個model...唔駛再花時間同佢建立互信關係..

升級   100%

奮鬥

通常練習慣佐果對, 比賽就果對, 當然, 你比賽當日唔好著對新鞋啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-8-12 12:26 發表
    妖, 你使唔使咁快出現呀

你講我對鞋喎...我梗要入來昅下你有冇講 salomon壞話...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-8-12 12:35 發表

有機會是的....我對salmon可以應付所有路面情況..俾左我好大的安全感..
    所以我著來著去都是同一個model...唔駛再花時間同佢建立互信關係..

係 ?? 甘我要 考慮下喇... THANKS 平兄   
    幾$ AR ???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-8-12 12:32 發表
    咁會唔會D避震差左KA..I MEAN..跑完山..又全馬..用同一對~加上TRAINING.." />" />
    心急人上~

全馬你都諗住用果對咩
    講真我對厚底, 用來旅行行山+埋長課, 都算几come玩~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

講到咁正咁既

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2010-8-12 12:37 發表

你講我對鞋喎...我梗要入來昅下你有冇講 salomon壞話...

係喇, 知你係所羅門宗實粉絲
    btw, 你同所羅門總公司提議出底褲未呀

升級   100%

奮鬥

佢漏佐一句 "以上純粹個人意見"

升級   0%

該用戶從未簽到

所羅門或山鞋唔係個個夾到嫁...
    即是..農家小子與富家女....又或....鄉下妹與公子哥兒...
    一切要講緣份...有緣份感情有冇得發展落去又係要時間去證實....
    啦...平兄...咪妖我呀....

問我呢...幾款跑鞋輪住試...總會試到一對是最合適...