香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

Jellywalker 毅行手記0746

升級   20.35%

該用戶從未簽到

TKO `~有空我都會來吖·
不過···有私人事忙緊·最近^^實有機會既··希望在明天·

升級   20.35%

該用戶從未簽到

隊長依家有得上網了??

升級   6.85%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 witchycatcat 於 2010-8-29 00:17 發表
    waaaa...............
    小華d相好正呀~影足全程....

仲有露點寫真~~~hahahah

俾我揾到啦
    http://picasaweb.google.com/a02121985/20100828#5510490537446254162
    真係好sexy boo...

升級   0%

該用戶從未簽到

vv ~~~~琴日call你好幾次睇下你地 jelly 仔女平5平安.你一個電話都無接. 嚇c 我la. 好在call 亞4 搵到你地. 下次5該覆番我.5係我會call 999 .......

升級   61.1%

該用戶從未簽到

佢個電話攝左落個”新袋”袋底,梗係聽唔到啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-8-29 11:30 發表
    佢個電話攝左落個”新袋”袋底,梗係聽唔到啦!

∼∼∼∼∼ 

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2010-8-29 00:24 發表

okok ,等你AR 小華

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2010-8-29 00:24 發表

THX 小華~~~多謝你禽日把遮~仲有同我地一齊行兼任我地隨隊野地記者..........d 相好正ar~~~ ..真係.......10分sexy...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-29 11:37 發表

" />" /> " />" />   ∼∼∼∼∼ 

新袋ma....d 間隔比較多d..
    我聽到電話嚮至記得忘了熄機..但又唔知放左去邊wor..
    如果果時巢.1來會濕la....2來.又雷又雨咁~我怕我會比雷劈c wor~~~~hohoohoo

btw~~唔知點解.....落雨行山會喉嚨痛既???

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-8-29 16:32 發表

" />" /> 新袋ma....d 間隔比較多d..
    如果果時巢.1來會濕la....2來.又雷又雨咁~我怕我會比雷劈c wor~~~~hohoohoo

btw~~唔知點解.....落雨行山會喉嚨痛既 ...

你條友仔~~~去到運動場都識覆la....5知人家擔心你地
    下次都係call 菲菲好d . 佢一定覆

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩...你地咁了能去左河背村個小巴站撤退.....

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝晒各位support team的相同帶補給俾jelly仔~~~
    開頭行7-8段好晒好熱 , 比較上兩次行7-8都辛苦
    最後全team大約3:45完成7-8
    去到荃錦坳, 首先買咗500ml可樂, 跟住我仲買咗冰條食 (果支菠蘿青檸冰好好味)
    之後support team來到, 每人食半盒叉燒飯, 食爽甜既梨,
    操山有咁多嘢食咁多補給都係第一次, 諗住有氣有力走埋第9-10段....
    點知, 行左無耐就開始天陰落雨, 仲愈落愈大, 最終行左9k左右, 將到大欖涌水塘時有漁護署的兩架van仔, 載晒我地10人出河背村坐van仔走~~~真係好好彩, 唔係最少淋雨淋多個鐘

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-8-29 21:48 發表
    嘩...你地咁了能去左河背村個小巴站撤退.....  

kaka, 我地難得有van仔坐, 佢車到去冰咪去冰囉
    去到河背等左唔夠10min就有van仔, 真好彩

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-29 21:13 發表

你條友仔~~~去到運動場都識覆la....5知人家擔心你地jg" />" />h
    下次都係call 菲菲好d . 佢一定覆g" />" />jhlkj

我都唔敢包我一定覆....因為我果陣電話都無開
    如果你知我地果陣几咁狼狽 , 你唔會怪vv既, 佢咁既身世, 行行下拖鞋都甩埋, 又抽住對波鞋
    响toliet攪緊嘢時大家都一頭煙咁~~~cc個電話响佢都好燥咁話 "冰個呀, 唔得閒呀"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-8-29 16:32 發表

" />" /> 新袋ma....d 間隔比較多d..

btw~~唔知點解.....落雨行山會喉嚨痛既 ...

係咪冷親呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-8-29 20:59 發表

vv...........你就好喇,淨係喉嚨痛,我就周身都痛............

我條腰同patpat都有d酸痛

升級   61.1%

該用戶從未簽到

淋完雨之後食辣麵,驅完寒梗有d副作用啦!

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-30 10:34 發表 係咪冷親呀

升級   0%

該用戶從未簽到

早ar jelly 仔~~
    我好番好多la…但係我都無食辣麵 wor~~~~
    e + 唔係喉嚨痛la..係手痛~禽晚爬爬整到爆左缸~真係太論盡…好在有馬王頂住~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-30 10:32 發表

" />" />" />" /> 我都唔敢包我一定覆....因為我果陣電話都無開" />" />" />" />
    如果你知我地果陣几咁狼狽" />" />" />" /> , 你唔會怪vv既, 佢咁既身世, 行行下拖鞋都甩埋, 又抽住對波鞋

鳴鳴..係law係law...好狼狽ar~~~~~
    雖然我地偶到幾位好心人..載我地去van 仔站~元朗運動場..成個水塘咁..
    我以為好醒學小華韃拖..點知比唔知咩 "click" 一 "click"...拖都甩埋...
    你last 一個call 時.我在白白中..一出來.你丫4已經馬上找我來聽la..kekek.佢服務真有效率!