香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

升級   4.55%

該用戶從未簽到

回復 2360# 的帖子

下星期啦 , 我都希望好天跑多一次

升級   4.55%

該用戶從未簽到

回復 2361# 的帖子

好呀, Thanks  
    幸會了

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 2362# 的帖子

咁下星期見喇bonsir,今晚有事未能出席與你緣慳一面!

升級   4.55%

該用戶從未簽到

回復 2364# 的帖子

一於咁話了坦克兄

升級   69.25%

該用戶從未簽到

查實....小二班長日日都好似「回信」咁留言俾大家,大家習唔習慣呢?
    add文兄:你跑跑下去左邊呀....我地去到更衣室...「狂刮」你wor...你無事ar ma..如你收到此信息,請聯絡「癲友校務處」!

凌晨出沒A:你今日個樣...真係好殘,好累...搞到小二都好心痛...小二又唔好意思call你(問候你),臨近新年,工作多數推機,你又要四圍撲...保重身子呀....(你好似愈來愈瘦!)

大頭蝦:今日好多謝你的利是封,不過小二用唔到...但可以用來擺朱古力!呵呵!你今日跳左1秒既singing in the rain(青公版),都唔錯...下次...就跳...singing in the night (你仲唔屎...kekeke...因為我地係晚上約跑...)

mil姐(班主任):多謝妳的利是封...下星期跑完食年夜飯...不如搞搞新意思....(等小二邀請坦克師兄拋d意見!)

坦克師兄: 小二今日和癲友提過,去楊屋道既澳門豬骨...請問需要訂位嗎?仲有呀...carman師姐問...年初三係咪跑山呀(joe+carman預留左時間,大家當真!)
    因為你是發起人呀...哈哈哈!年初三跑山行大運...(如果條路可以...小二慢慢行都得既...)

seablack師兄:我地癲友好高興可以認識你呀...雖然你星期五要打機,但如果可以「抽點時間」來一起跑,會仲開心!好似「大頭蝦」...跑完直踩打羽毛球...你都可以跑完直踩!
    祝星期日比賽順利!加油呀!如果下雨...就慢慢跑啦...你個膝蓋仲痛緊....勤力D用「喜x妥」啦!

BONSIR:如果你下星期來跑...我地去食「癲友年夜飯」,來唔來癲?哈哈!不過你今日第一次來跑,已經自動入左癲會,歡迎你既加入!!(飲杯~~)

成成:,你今天沒有跑,是否廈馬後...仲賣緊老抽呀...用下「喜x妥」...保重呀!!

joe師兄+carman師姐:小二好開心可以再見到你地...好似好耐無見咁...當joe師兄讚我好叻既時候...小二真係跑快左...(呵呵)...下星期五晚,小二和大家食一起飯飯...(又會重多2磅lu...)

亮哥:多謝你既「甘莎」,小二好開心,今晚已經食左一粒,我會每次跑完青公後,就會食一粒獎勵自己!小二會努力ga la..今日小二係嘉頓門口「索左30秒面包味」...正呀!

kevin:你都瘦左呀?是否工作忙到嘔呀...星期日ccm半馬加油呀!唔洗急呀...慢慢跑...苛畸??

eddy師兄::星期日加油呀!小二今晚見到你跑上嘉頓條斜路...你跑得好輕鬆lor...唔見你「抖大氣」...有乜秘訣?(小二跑到扯晒蝦...想屎)

根拿屎:你去左邊呀...班長好掛住你...班長有「好野」益你!(come on~~~!)

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

根拿屎:你去左邊呀...班長好掛住你...班長有「好野」益你!(come on~~~!) 哈哈~~

升級   100%

擦汗

大家好啊~我终於打完球返到屋企了~~快虚脱了

升級   100%

擦汗

班長将来可以搞個癫友卡拉OK聚会喔,你黎唱:singing in the rain

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2012-1-14 00:36 發表
    班長将来可以搞個癫友卡拉OK聚会喔,你黎唱:singing in the rain

大頭蝦....咁係咪由你來跳舞呀.... (你今日跳左1秒...班長已經放過你!)

查實...你跑完步再打波...你對腳仲有「力水」跑去接波???

不過小二跑完步後....對腳唔係自己ga...要休息2天,然後才可以跑.....

你知唔知根拿屎去左邊....班長真係有野益佢(係...明益佢)

升級   100%

擦汗

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-14 00:43 發表 大頭蝦....咁係咪由你來跳舞呀.... (你今日跳左1秒...班長已經放過你!)查實...你跑完步再打波...你對腳仲有「力水」跑去接波???不過小二跑完步後....對腳唔係 ...
    根拿sir一係就係屋企一係就返緊工。。。要睡了,晚安~!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2012-1-14 00:51 發表
    根拿sir一係就係屋企一係就返緊工。。。要睡了,晚安~!

係人都知啦...哈哈!掘泥啦!小二明天去迪豬尼玩...正呀

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1786 天

[LV.Master]伴壇終老

今晚第一次見癲友,感覺很不錯。
    20或27一定會跟跑,到時見!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-13 23:35 發表
    根拿屎:你去左邊呀...班長好掛住你...班長有「好野」益你!(come on~~~!)

早晨呀班長,我係樹呀,係咪有錢派先

升級   98.9%

該用戶從未簽到

早晨呀癲友

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

早晨大家好!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 Gunners 於 2012-1-14 07:43 發表 早晨呀班長,我係樹呀,係咪有錢派先
    根拿兄,你估班長有咩會益你呢?

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2012-1-14 08:28 發表
    根拿兄,你估班長有咩會益你呢?

我諗都係

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 493 天

早晨

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 seablack 於 2012-1-14 07:18 發表
    今晚第一次見癲友,感覺很不錯。
    20或27一定會跟跑,到時見!

seablack師兄:早晨呀!多謝你昨晚來「探班及入會」!哈哈!既然師兄對我地「感覺不錯」 ,小二衷心誠邀師兄一起來約跑,有時唔需要每星期來,按你既時間表就可以了!
    最緊要「跑步無壓力!約跑無壓力!」唔好為左來約跑....推晒D個人活動、工作呀....(不過小二盡量將星期五留作「癲友約跑」用!始終一星期才見大家一次,小二會好珍惜...)
    ps:咁你有無勤力D用「喜X妥」!(如果你無用...就扭甩你耳仔!哈哈哈!) (講笑)

以下是我地「癲友既少少活動「歷屎回顧」
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=16385&pid=946877&page=67&extra  (#1328)  ==>青公癲友隊跑友

我地除左「淨跑」,每月會加插一些「小搞作」
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=16385&extra=&page=40  (#798)==>癲友精準賽 (贏左係有禮物!)

ADD文兄 昨晚班長好擔心你...你跑跑下去左邊...班長留左言俾你(你仲係排第一個)...我叫你收到信息,去「癲友校務處」報到... (你無事呀ma...)?

根拿屎 你出現啦...班長真係有好野益你...(你唔好成日以為班長...淨係打你、炳你、車你啦....)班長都有溫柔既一面...

波波:早安!小二一會去「跌屎你」玩...(睬~~)應該係...「滴事妮」(小二要去玩反斗)~~正呀~~(我會影d相俾大家睇下...班長係癲既...)