香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

大家早晨, 今日我又要返公司O.T了, .. OT的工作就是全日上網喇!

升級   100%

慵懶

升級   100%

慵懶

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-14 00:43 發表

大頭蝦....咁係咪由你來跳舞呀.... (你今日跳左1秒...班長已經放過你!)

查實...你跑完步再打波...你對腳仲有「力水」跑去接波???

不過小二跑完步後....對腳唔係 ...

係啦小二, 大頭蝦尋晚都無跳舞, 下次要佢表演吓啦!
    至於下星期5晚你地想搞搞新意思就去搞啦!  我無意見...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-1-14 09:54 發表
    大家早晨, 今日我又要返公司O.T了, .. OT的工作就是全日上網喇!

mil姐,請問OT 係咪有錢俾ga?如果有...全日上網都唔錯...妳係時候「爬下」我地既吹水會...

我睇完都O...O晒咀....我地講野及回應好快...最搞笑係...癲友已達到「癲瘋」境界!哈哈哈!

我地個POST開左唔夠一個月....人氣屎數都算高...

一會小二去「滴屎....黎」(睇下有禮物...我想下星期和坦克兄...搞下D「小作仔」)

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

下星期五既小攪作,不如玩"消耗大作戰"吖,不過要各位唔介意公開體重先玩得!
    我地出發時跑去西約體育館先用那裡的磅磅重,到回程時再磅多次,比例輕左最多果四位有獎囉又^^

升級   100%

慵懶

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-14 10:03 發表

mil姐,請問OT 係咪有錢俾ga?如果有...全日上網都唔錯...妳係時候「爬下」我地既吹水會...
    ga
    我睇完都O...O晒咀....我地講野及回應好快...最搞笑係...癲友已達到「癲瘋」境界!哈哈哈!

我地個POST開左唔夠 ...

小二, 比番一日假我咁囉! (但第日如果我唔起呢間公司做...而我又仲有大假在手的話, 佢又會補番大假ga錢比我)
    今日除左我返公司全日上網外, 我仲帶埋我兩隻寶貝蒼鼠返公司玩吓! (我覺得成日困住佢地起個龍入面好慘..所以有嬤會都會帶埋佢地去街街的)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-1-14 10:31 發表
    下星期五既小攪作,不如玩"消耗大作戰"吖,不過要各位唔介意公開體重先玩得!
    我地出發時跑去西約體育館先用那裡的磅磅重,到回程時再磅多次,比例輕左最多果四位有獎囉又^^

好呀!小二班長贊成!2012青公癲友~~「消耗大作戰」暨「年夜飯」!!唔知癲友有無意見~!!

ps: 坦克師兄...係咪流多D汗...飲少D水...跑前唔食野...會輕多D....(小二今次要得獎!!)

不過荃灣西約個磅....準唔準....?我地是否跑到去嘉頓回程,再返西約磅重?(會唔會有癲友....可以提供輕便電子磅?係更衣室出面磅??)

升級   100%

慵懶

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-14 10:03 發表

我地個POST開左唔夠一個月....人氣屎數都算高...

一會小二去「滴屎....黎」(睇下有禮物...我想下星期和坦克兄...搞下D「小作仔」)

小二, 這裡都係多得大家幫忙這樣的成績, 我們的班長當然係最功不可沒啦!
    好啦! 你去迪迪尼玩得開心d, 辛苦晒你地成日同我地癲友諗埋小搞作~~~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-1-14 10:43 發表

小二, 這裡都係多得大家幫忙這樣的成績, 我們的班長當然係最功不可沒啦!
    好啦! 你去迪迪尼玩得開心d, 辛苦晒你地成日同我地癲友諗埋小搞作~~~

MIL姐,我未出發去「滴屎」呀... (由屋企出發好快到...我想同妳傾多一陣... )
    妳帶兩隻「倉老鼠」返工工?妳唔怕一開個老鼠籠,佢地會偷走...因為可以脫苦海!

到時你又要CALL咪...叫佢地回籠wor...到時仲激氣!!

ps:妳個肥囡...喜歡「咩路D」嗎?(粉紅色既兔仔)...小二有些女孩子文具小禮物....

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-14 09:44 發表

根拿屎 你出現啦...班長真係有好野益你...(你唔好成日以為班長...淨係打你、炳你、車你啦....)班長都有溫柔既一面...

屋企電腦扭計,話要放假喎,所以決定炒左佢 ,遲d請過個新ge

班長有好嘢益我,但呀媽同我講:「便宜莫貪喎」

升級   37.6%

該用戶從未簽到

下星期要回家團年...你地玩得開心d~~

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-1-14 10:37 發表

小二, 比番一日假我咁囉! (但第日如果我唔起呢間公司做...而我又仲有大假在手的話, 佢又會補番大假ga錢比我)
    今日除左我返公司全日上網外, 我仲帶埋我兩隻寶貝蒼鼠返公司玩吓! (我覺得成日困住佢地起個 ...

喵姐,下次帶埋兩隻鼠鼠跑青公咪得囉

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1786 天

[LV.Master]伴壇終老

Re 班長,我冇用xxx,妳扭罷......當然當然,跑步怎會給自己壓力?!
    Re 坦克兄,我本身身輕,咁咪輸硬?!計百分比好一些。

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-1-14 10:52 發表

喵姐,下次帶埋兩隻鼠鼠跑青公咪得囉

根拿屎!節儉係美德呀!小二好節儉ga!
    你叫mil姐帶埋2位「新跑友」....佢地跑得快過你wor....

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1786 天

[LV.Master]伴壇終老

Re Mill 姐,我今天也是ot,整天上網及睡。

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 seablack 於 2012-1-14 10:53 發表
    Re 班長,我冇用xxx,妳扭罷......當然當然,跑步怎會給自己壓力?!
    Re 坦克兄,我本身身輕,咁咪輸硬?!計百分比好一些。

seablack師兄:你真係抵打wor...無用XXX...唔扭甩你耳仔(因為甩左耳仔...仲會聽班長講野 ...),一於「車」扁你就算!!

不過你明天跑CCM...今日要「全天侯」休息呀!....有D跑友(非癲友)成日比壓力自己,跑慢少少會有點唔開心....其實跑步是享受!好開心呀!

不過小二跑步...從來唔理時間,最緊要跑完成...(另,請問師兄係咪玩開單車?踩過青公未?)

升級   89.25%

該用戶從未簽到

原帖由 seablack 於 2012-1-14 10:54 發表 Re Mill 姐,我今天也是ot,整天上網及睡。

我宜家係大陸廠坐等呀!還好可上網。
    等一下去沙田睇下壓力褲,人生要有目標才可,12快些到吧!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 hcli 於 2012-1-14 11:13 發表

我宜家係大陸廠坐等呀!還好可上網。
    等一下去沙田睇下壓力褲,人生要有目標才可,12快些到吧!

阿全師兄:你今日收12點呀?大陸有無下雨呀?小心凍親呀...
    你明天還有比賽呀!加油呀!

下星期五我地有「消耗大作戰」暨「年夜飯」呀...來唔來呀!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

" />" />"" />" />" 各位癲友!小二報告時間" />" />" " />" />"

下星期五(2012年1月20日) 舉辦「2012青公癲友~~「消耗大作戰」暨「年夜飯」  

【消耗大作戰】時間:7:00-9:00pm

比賽規則:大家出發時,先跑去西約體育館磅體重,到回程時再上磅​。比例輕左最多果四位有獎!【不過各位唔介意公開體重】

獎品(4份):小二會個別聯絡癲友提供!(^^哈!==>唔知joe師兄兩塊羽球拍...仲有無...小二好想要...)

******************************​*****************************
    【癲友年夜飯】時間:9:00pm

地點:澳門.....豬骨 (楊屋道)【大家可以給予意見】

如有興趣既癲友,歡迎向小二班長報名!多謝大家!(可跑唔食!可食唔跑!任君選擇!)  

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=16045&page=45&extra=  (#899)

升級   100%

慵懶

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-14 10:49 發表

MIL姐,我未出發去「滴屎」呀... (由屋企出發好快到...我想同妳傾多一陣... )
    妳帶兩隻「倉老鼠」返工工?妳唔怕一開個老鼠籠,佢地會偷走...因為可以脫苦海!

到時你又要CALL咪...叫 ...

小二, 我帶倉鼠返公司後, 放左佢地起個高身的大箱中, 開埋個籠比佢地出來玩, 佢地都爬唔倒出來的, 放心啦!
    我最主要係比佢地走吓..唔好成日困住佢地起籠入面, 等佢地可以生活得開心D