香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

一入來就見到大家的祝福..真係好開心~~~
    成個人都精神晒! 小二班長, 你唔洗出街拜年咩?
    mill姐會留番封利是比小二.
    係喎...這個星期5我唔跑喇! 你地跑唔跑呢 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

祝大家龍精虎猛,身體健康,PB不停,長跑長有。

落街跑左一轉,凍+下著雨=金! 好金呀! 夠晒好意頭! 正!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-1-23 12:04 發表
    一入來就見到大家的祝福..真係好開心~~~
    成個人都精神晒! 小二班長, 你唔洗出街拜年咩?
    mill姐會留番封利是比小二.
    係喎...這個星期5我唔跑喇! 你地跑唔跑呢 ?

MIL姐:祝你身體健康!小二無拜年習俗好多年啦

小二星期五會跑呀,所以請妳照出Post!就算無人報名,..仍然照有「定時定點」青公約跑。
    (最基本坦克和小二一定會跑...)

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 493 天

今早出去浦崗村跑得幾K就下雨無得跑,去了吃早餐
    今早跑的有皇上,大力,LULU,跟跟,波波

升級   69.25%

該用戶從未簽到

請問....點解在頂部顯示....「本主題由 allanccl 於 2012-1-23 12:08 分割」?是什麼意思?

升級   100%

慵懶

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-23 12:41 發表

MIL姐:祝你身體健康!小二無拜年習俗好多年啦

小二星期五會跑呀,所以請妳照出Post!就算無人報名,..仍然照有「定時定點」青公約跑。
    (最基本坦克和小二一定會跑...)

小二我出唔到post呀!  (我copy唔到新的poost) 但你可去post #1 同我再copy再出一次啦!都是一樣的.

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-1-23 13:37 發表

小二我出唔到post呀!  (我copy唔到新的poost) 但你可去post #1 同我再copy再出一次啦!都是一樣的.

MIL姐,我已經出左約跑post 請問....點解在頂部顯示....「本主題由 allanccl 於 2012-1-23 12:08 分割」?是什麼意思?

點解要分割...切肉不離皮....我地咁乖乖...仲乜割我地呀?

升級   100%

慵懶

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-23 13:48 發表

MIL姐,我已經出左約跑post, 請問....點解在頂部顯示....「本主題由 allanccl 於 2012-1-23 12:08 分割」?是什麼意思?

點解要分割...切肉不離皮....我地咁乖乖...仲乜割我地呀?

我都見唔到ga...我都唔知點解會出現呢句說話, 下次問吓亮哥啦!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-1-23 14:11 發表

" />" />" />" />我都見唔到ga...我都唔知點解會出現呢句說話, 下次問吓亮哥啦!

MIL姐,小二知道亮哥搞乜冬冬啦!哈哈哈! (係小二太緊張...)

亮哥很有心地...將Kenny師兄教小二如何量度跑步里數既對話「分割」,然後「移動」至數碼廣場
    https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=16588&goto=lastpost#lastpost

希望有更多跑友知道量度里數的方法....

亮哥!你真係用心良苦!小二錫晒你

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-23 13:12 發表
    請問....點解在頂部顯示....「本主題由 allanccl 於 2012-1-23 12:08 分割」?是什麼意思?

煮左飯,一家人食了開年飯,食了兩隻鮑魚(一罐得六隻,我食多d),好飽啊!

係咁既,見到kennysze師兄條link教人點樣知道跑左幾遠(度距離),用過覺得好有用,所以將佢個post分割出來變成另外一個貼,如果唔係,幾日後呢度過左幾版後,無人再見到呢個咁有用的Link囉!
    分割左出來係對本來既貼無映響,不過會打番曾經分割過咁囉。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-23 14:30 發表

MIL姐,小二知道亮哥搞乜冬冬啦!哈哈哈! (係小二太緊張...)

亮哥很有心地...將Kenny師兄教小二如何量度跑步里數既對話「分割」,然後「移動」至數碼廣場
    https://www.longrun.hk/forum/redirect.p ...

哈哈哈! 咁客氣呀!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2012-1-23 14:53 發表

煮左飯,一家人食了開年飯,食了兩隻鮑魚(一罐得六隻,我食多d),好飽啊!

係咁既,見到kennysze師兄條link教人點樣知道跑左幾遠(度距離),用過覺得好有用,所以將佢個post分割出來變成另外一個貼,如果唔係,幾 ...

亮哥:小二花左1小時...都研究唔到點用呀...好複雜....不如...星期五叫坦克兄...帶電腦出來...再由亮哥教我點用

PS:如果星期五只有我地幾丁,小二可以早D跑,.,..唔洗等7pm

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

唔該晒亮哥,在北京馬拉松見過亮哥一次,希望有機會再見!!

原帖由 allanccl 於 2012-1-23 14:53 發表

係咁既,見到kennysze師兄條link教人點樣知道跑左幾遠(度距離),用過覺得好有用,所以將佢個post分割出來變成另外一個貼,如果唔係,幾 ...

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

班長,你邊個位唔明?  不如我今晚整個教學POST,等大家都知點用啦!

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-23 15:01 發表

亮哥:小二花左1小時...都研究唔到點用呀...好複雜....不如...星期五叫坦克兄...帶電腦出來...再由亮哥教我點用

PS:如果星期五只有我地幾丁,小二可以早D跑,.,..唔洗等7pm

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-1-23 15:29 發表
    班長,你邊個位唔明?  不如我今晚整個教學POST,等大家都知點用啦!

Kenny親自教我地,實在太好啦! 請去呢度講:
    https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=16588&goto=lastpost#lastpost

咁就唔會咁快沉底,呢度唔黎一日就追唔切post。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-1-23 15:27 發表
    唔該晒亮哥,在北京馬拉松見過亮哥一次,希望有機會再見!!

乜北京見過我? 好彩我係拖住個男的,原來咁多線眼,哈哈哈!
    北京係果個視障運動員的第一次,佢第一目標係完成,第二目標係Sub4,我地跑左3:46(大會時間,自己個錶3:45),總算合格咁囉! 你跑幾多呀?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

祝各位荃新"癲"友 龍馬精神~身體健康~長跑長友~恭喜,恭喜~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2012-1-23 17:25 發表
    祝各位荃新"癲"友 龍馬精神~身體健康~長跑長友~恭喜,恭喜~   

lulu姐...小二也祝你們蒲友~~身體健康!場場PB!心想事成!龍馬精神!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-1-23 15:29 發表

kenny師兄:可能全人類只有...小二唔識用... (小二去左數碼廣場...post左問題啦...)
    煩請你方便...教教小二....辛苦你了!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

小二終於識用個map啦...足足頭尾花左3.5小時...原來我唔識用mouse...點點點點...

以下係小二既作品~~叻唔叻呀~~用左3.5小時整ga!(大家快D讚下我啦!)