香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-6 23:26 發表

1•咁5:59:59...得唔得先." />" />
2•如果D水站...變成「哈勤大」補給站就「VERY骨」 " />" />

3•小二需要你和Kenny師兄...為小二進行「特訓」wor...得唔得先?" />" />

1. OK!
2. 有難度,係進食困難,妳試過跑全馬就知,分秒必爭,跑到咁慶,點得閒食雪糕呀?
3. 要問Kenny啦! 不過佢話要先跑100K(12個鐘),問妳驚未? HeHe!

升級   98.95%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2012-2-6 23:35 發表

係呀! 全世界只有跑完42.195公里才是馬拉松,其他甚麼半馬、10K都唔算馬拉松的,所以只有在指定時間完成全馬才有一個獎牌上面刻上"Marathon Finisher"字樣的。今年的完成獎牌見附件

好想自己完成賽事得到一個呀~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 3619# 的帖子

登錄/註冊後可看大圖

有相睇呀JANJAN...

我知我跑慢左少少,又無箸網衫你咪認我唔到囉...

升級   0%

開心

個banner 超正!

升級   98.95%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-6 23:43 發表

" />" /> 無乜特別...只係有個傻妹... 不停舉牌...唔記得放低手休息...搞到隻手仔..麻痺..及「加拿大」硬左軑..." />" />

小二遲D call你一起和我地約跑...因為妳都係癲既...哈哈哈!

手仔麻痺.........咁你可以叫癲友們比塊 "殺龍巴 D" 你丫, 貼下會快D好的~~ 不過千其唔好貼響加拿大位wor, 我驚...........

我昨天又係影到頸都梗埋.......因為幾個鐘保持同一post --- 面向左邊及撫身終前, 昨晚貼左塊大會送的禮物, 頭先又落街買左一包黎貼~ 依家好好多了~

我不是癲的......不過我精神有少少問題姐..........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 janjan 於 2012-2-6 23:37 發表

我賽事前一天唔係好掂呀.........整晚都訓唔倒, 跑到一半重有一下暈暈地.........所以咪放慢d跑囉~ 跑完去麥記"對"左個早餐就落記利佐治街開工~ 我留守到1:20pm 到最後一位健兒我先放工呀~~

我見到好多著網衫的跑手, 不過見唔倒根拿s......又捉唔垣克 (但我原來影倒佢的~)及荃新癲地的c兄, 不過我見倒亮哥呀.......因為佢上次比網衫我時我問佐佢咩野時間回程同著咩野衫, 所以好認好多~~ 我重好大聲叫佢加油添bor~~

唔知有無人影倒你舉牌的相?? 因為我好想睇下呀..........
    另外我pm 比電話no. 你丫~ 我相信不久的將來我會 join 你地跑番一轉~~

哈哈哈! 我爆左啦! 希望妳無映到我屎下屎下行緊好樣衰個樣啦! 妳加油既說話我都記唔到,當時心諗,我著住領跑員既衫,又無人俾我領跑,重要行,咪好失禮人! 所以見到有人既地方都係跑、跑、跑,但係雙腳因為著了新買的壓力衭,抽筋到面容扭曲也要裝作若無其事的,以免污辱了"領跑員"的名聲。
    Anyway,好appriciate your hardwork! Thank you!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 janjan 於 2012-2-6 23:47 發表

好想自己完成賽事得到一個呀~" />" />

只要有夢想,凡事可成真!

升級   0%

該用戶從未簽到

噢! 掘泥了! (good night)

升級   98.95%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-2-6 23:50 發表

登錄/註冊後可看大圖

有相睇呀JANJAN..." />" />

我知我跑慢左少少,又無箸網衫你咪認我唔到囉..." />" />ghj

個牌加埋小二真係好正呀~~~ 十個讚~

坦克兄........我差d捉你唔住, 好彩都影倒你~

登錄/註冊後可看大圖

升級   89.25%

該用戶從未簽到

janjan, 你一邊張相最右白色是我支遮光罩......

升級   98.95%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2012-2-7 00:03 發表

哈哈哈! 我爆左啦! 希望妳無映到我屎下屎下行緊好樣衰個樣啦! 妳加油既說話我都記唔到,當時心諗,我著住領跑員既衫,又無人俾我領跑,重要行,咪好失禮人! 所以見到有人既地方都係跑、跑、跑,但係雙腳因為著了新 ...

原來你跑爆左呀!!??...........不過你都可以在預期的差不多時間回來~~
    亮哥我攝影技術差.......補捉唔倒你最靚仔的一刻......真係唔好意思啦.......

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   98.95%

該用戶從未簽到

原帖由 hcli 於 2012-2-7 00:24 發表
    janjan, 你一邊張相最右白色是我支遮光罩......

咁我又去玩下認人遊戲先, 我一定影倒你的~~
    我等間要分好d相upload上網啦~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

" />" /> 早晨癲友!小二今日心情好興奮....發夢...發到你地每人請我食「大盒裝」哈勤大...." />" />

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=16757&extra=page%3D1

這是癲友「凌晨出沒A」為大家在渣馬「中環區」拍攝的照片!
    請各位癲友「搵下自己個....癲樣」

Andy:多謝你來和小二一起打氣...我負責舉牌、負責狂嗌,你負責拍攝,我地雙劍合壁!果然係好拍檔!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

發夢都掛住食,月巴C妳呀

升級   100%

慵懶

多謝晒....凌晨出沒A...的靚相,仲幫我個張整埋effect添...

升級   4.55%

該用戶從未簽到

多謝晒你呀Andy
    我收唔切部電話添 XDD
    可以問你拎原相嘛 ?

升級   4.55%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2012-2-6 23:08 發表

sorry! 以下內容太三級,女仕不要睇!

又唔可以咁講!
    CWX係只有鬼佬size,好似我咁標準既身形(重過考警察既要求體重),男裝都無我個碼,要我扮女人著女裝,no way! 不過最後我都係買左女裝XS碼,佢d剪裁真係好 ...

可能自己先入為住, 我見大家都著開2XU , 所以自己一直都係著呢隻

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-2-7 08:50 發表
    發夢都掛住食,月巴C妳呀" />" /> " />" />

「食朱古力和雪糕」係小二跑步既動力...我真係發夢見到水站變晒「哈勤大」補給站

仲有呀...個完成牌係...哈勤大既logo...「憑此完成牌,可無限食哈勤大」....開心到我屎!

今日上磅...又回復番肚苛前的磅數,5X kg (X > 5) !!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-2-7 09:24 發表
    多謝晒....凌晨出沒A...的靚相,仲幫我個張整埋effect添...

好迷人既....招牌笑容...小二發現你係咁多張相...係去到中環打氣區...笑得特別開心!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-7 10:02 發表

「食朱古力和雪糕」係小二跑步既動力...我真係發夢見到水站變晒「哈勤大」補給站!

仲有呀...個完成牌係...哈勤大既logo...「憑此完成牌,可無限食哈勤大」....開心到我屎!" />" />

今日上磅...又回復番肚苛前的磅數,5X kg (X > 5) !!

X=9.9