香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

升級   6.67%

該用戶從未簽到

回復 3598# 的帖子

亮哥..你太耐冇食d新品種野(cw-x)...今次心急食左....

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-6 22:52 發表
    " />" />" />" /> " />" />" />" /> " />" />" />" /> 坦克師兄、kenny師兄...咁係咪小二跑完全馬(5:59:59)都可以有10筒(大筒裝--哈勤大)先?" />" />" />" /> 唔准講大話呃小二ga..." />" />" />" /> ...

半馬無ga~~你今日都差不多跑左個半馬喇~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2012-2-6 23:00 發表

半馬無ga~~你今日都差不多跑左個半馬喇~

今日係小二無食藥...發左癲咁跑...撞彩!

升級   89.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-2-6 22:48 發表 阿全,正如我飲茶時講..TIGHT對短於半馬的距離,其實作用唔多大的..!!

心理作用大過生理作用?

至少似個runner rather than a walker at 東區走廊。

升級   89.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2012-2-6 22:53 發表 加埋我~~

大多你一筒,2013班長上全馬!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Bonsir 於 2012-2-6 22:08 發表

言下之意CWX無2XU咁好 ? 我本身諗住去日本買番條.......

sorry! 以下內容太三級,女仕不要睇!

又唔可以咁講!
    CWX係只有鬼佬size,好似我咁標準既身形(重過考警察既要求體重),男裝都無我個碼,要我扮女人著女裝,no way! 不過最後我都係買左女裝XS碼,佢d剪裁真係好難頂,女裝即是女裝,都無預到男人那特別部位,磨得好辛苦,跑跑下做乜有反應呀弟弟? 如果你好似大B哥咁高大威猛,可以著男裝就揀CWX吧,佢的PerformX係專for 保護ITB,我著過覺得係work既,不過以你既身形,建議你考慮2XU吧。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2012-2-6 22:33 發表

簡單d講就係未人褲合一吧" />" />

是的是的!  哈哈!  有點似武合片!  人劍合一!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

hgjD124" />" />hj 【小二報告】

最近有三位新朋友剛加入長跑網做網友,他們均住在荃葵青/屯門區,請各位癲友立即行動,熱情地與新朋友打個招呼,苛畸?go~~!!

[url=https://www.longrun.hk/forum/forumdisplay.php?fid=8&page=1]https://www.longrun.hk/forum/forumdisplay.php?fid=8&page=1[/url]

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 3604# 的帖子

小二要6小時內完成全馬先有架...上次黎跑過青公果個肥佬FD..佢跑6:14...無牌攞呀...!!

果10筒哈根大要攞個完成牌黎同我地一齊慶功時先買俾你架!!

半馬都無完成牌就緊係無架喇...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hcli 於 2012-2-6 22:39 發表

咦,我無有知死新買返來,星期六晚著住睡,跑時腳唔覺倦,只是唔夠氣。心想: 正貨! (不過我買大B哥介紹嗰個牌子)

唉也!  我明啦!  原來我無同佢上床!  真失策!  這是關鍵,我記住了!  今日跑完而家洗左,聽晚等佢乾左先同佢睡,一定要試清楚!  佢俾我既感與係.....好掂!  雙腳好似上了夾板般保護住,著了佢,連護膝(軟骨帶)也不用帶上,這給我好大的錯覺,以為佢好幫得手,總之......是我太傻了!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 3610# 的帖子

可能出年改七個鐘呢

升級   98.95%

該用戶從未簽到

原帖由 seablack 於 2012-2-6 06:58 發表
    janjan在那兒影相?!

我在全c兄的斜對面........即記利佐治街~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-2-6 23:19 發表
    小二要6小時內完成全馬先有架...上次黎跑過青公果個肥佬FD..佢跑6:14...無牌攞呀...!!

果10筒哈根大要攞個完成牌黎同我地一齊慶功時先買俾你架!!" />" />

半馬都無完成牌就緊係無架喇...fghjugjg ...

1•咁5:59:59...得唔得先.
    2•如果D水站...變成「哈勤大」補給站就「VERY骨」

3•小二需要你和Kenny師兄...為小二進行「特訓」wor...得唔得先?

升級   6.67%

該用戶從未簽到

回復 3611# 的帖子

哈哈!!我一早講左啦!..除左訓o向隔離可以換之外....咩都唔換得麻!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 3614# 的帖子

有完成牌就得喇... 特訓就青公跑時跟到我尾咪掂晒喇...!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-2-6 23:32 發表
    有完成牌就得喇..." />" /> 特訓就青公跑時跟到我尾咪掂晒喇...!!j" />" />jk

「睇」到你尾...好似易過「跟」住你尾...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-2-6 23:19 發表

果10筒哈根大要攞個完成牌黎同我地一齊慶功時先買俾你架!!

登錄/註冊後可看大圖

半馬都無完成牌就緊係無架喇...

登錄/註冊後可看大圖

係呀! 全世界只有跑完42.195公里才是馬拉松,其他甚麼半馬、10K都唔算馬拉松的,所以只有在指定時間完成全馬才有一個獎牌上面刻上"Marathon Finisher"字樣的。今年的完成獎牌見附件

升級   98.95%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-6 11:19 發表
    hgjD124" />" />hj queenie師姐:小二一直好欣賞你既努力及堅持跑步,小二既尖叫打氣聲無嚇親你嗎?我見到妳當時低下頭,突然抬頭望住個癲友牌,會唔會太大塊...嚇親妳....哈哈哈!

hgj091" />" />hj  jeff師兄:多謝你去 ...

我賽事前一天唔係好掂呀.........整晚都訓唔倒, 跑到一半重有一下暈暈地.........所以咪放慢d跑囉~ 跑完去麥記"對"左個早餐就落記利佐治街開工~ 我留守到1:20pm 到最後一位健兒我先放工呀~~

我見到好多著網衫的跑手, 不過見唔倒根拿s......又捉唔垣克 (但我原來影倒佢的~)及荃新癲地的c兄, 不過我見倒亮哥呀.......因為佢上次比網衫我時我問佐佢咩野時間回程同著咩野衫, 所以好認好多~~ 我重好大聲叫佢加油添bor~~

唔知有無人影倒你舉牌的相?? 因為我好想睇下呀..........
    另外我pm 比電話no. 你丫~ 我相信不久的將來我會 join 你地跑番一轉~~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 janjan 於 2012-2-6 23:37 發表

唔知有無人影倒你舉牌的相?? 因為我好想睇下呀.......... ...

無乜特別...只係有個傻妹... 不停舉牌...唔記得放低手休息...搞到隻手仔..麻痺..及「加拿大」硬左軑...

小二遲D call你一起和我地約跑...因為妳都係癲既...哈哈哈!