香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 Bonsir 於 2012-1-2 11:58 發表
    啱啱好1:59完成,算有交代了" />" />hk跑壩果段路真係好甘,係咁嗌"頂住"黎跑 XD
    見到好多青公癲友~ 不過大家應該唔知我係邊個 XDD
    坦克兄你跑得好快呀" />" />

恭喜各ching/ctse們,
    剛剛回來,正upload相片上網,看看有沒有影到你們呢!!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 1460# 的帖子

段路無預計咁甘,所以咁d路程跑快左,條壩唔係甘,係跑極都係咁,好似無跑過咁啫;-)

升級   100%

慵懶

回復 1461# 的帖子

Thanks, ching,有無影到我先

升級   100%

開心

原帖由 tank1438 於 2012-1-2 13:57 發表
    Thanks, ching,有無影到我先

坦克ching,
    有無PB呀!!
    依家UPLOAD緊,等等啦

升級   100%

慵懶

回復 1464# 的帖子

我好耐無跑過半馬,所以有d誇張地pb左32分鍾

升級   100%

開心

原帖由 tank1438 於 2012-1-2 14:04 發表
    我好耐無跑過半馬,所以有d誇張地pb左32分鍾

嘩,PB 32分鐘,超勁勁勁勁
    比一百個LIKE你

升級   100%

開心

有相睇了,去相片區啦!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

小二返來啦! 今日小二非常欣賞長跑網的義工們(亮哥、阿全、堅堅、夢璃、Andy、火兄、junjun,仲有di692師兄)
    他們很有心去為大家(癲友)影相!其實停下來影相係好凍ga...全身及雙手凍到震晒..硬晒!所以辛苦晒!好多謝你地呀!~~

最後,恭喜癲友坦克師兄PB成功 !大B哥!皇上!mil姐!PCK師兄!thomas師兄!大力師兄及各位長跑網會員...今日辛苦晒!繼續努力!加油呀!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Princess 於 2012-1-2 01:31 發表
    請問你是否那位帶住cap嗰位小姐,你大約在7點鐘在做cool down

哈哈哈!公主,我唔係小姐....我係「小二」.....哈哈哈!
    小二大約6:45左右cool down...莫非妳就是...穿黑色長褲與另一位男跑友一起0個位小姐?

原來坦克師兄都識妳ga!你叫公主...不如你同我地跑青公,公主可以做副班長

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 hcli 於 2012-1-2 04:15 發表
    唉!去影相仲緊張過自己跑,竟然玩失眠!?
    執嘢換衫準備坐頭班小巴!

阿全師兄!今日辛苦你了 !好多謝你入來為我地(癲友)打氣!
    最開心係令小二...欣賞到你既...超級大炮....好長既鏡頭呀.... (小二第一次見)
    回家後快d飲杯暖水啦 ...見你影到最後,你戴晒手套...堤霸個邊好凍!!

多謝你呀!祝你在未來參加的幾場賽事,成功PB!渣打再見啦~~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 janjan 於 2012-1-2 04:40 發表

我都係!!!
    與其訓唔著不如早d起身食個靚早餐出門口~

janjan...我和你在最後失散左...你去左邊度呀?
    我去左領取紀念品處,舉橫額,然後亮哥和義工們一起離開及用膳...
    真的不意思,因為小二沒有妳的電話#,所以未能成功尋找妳!
    今日辛苦你了!大家都凍到「鵬鵬震」 !大家努力呀!
    你有時間歡迎來青公約跑,小二會帶路及保護妳,妳不用怕太黑及危險!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Bonsir 於 2012-1-2 05:21 發表

係呀,被點相了" />" />" />" />
    沿路你應該仲會見到一大班龍友同一隻白雪雪既狗" />" />" />" />

bonsir...你既真人和你張相好唔同wor...(你影相既時候...就係小二跑緊青公初段...)
    小二同你有2秒眼神既接觸 ...總之我穿長跑網 T 啦...

下次我吊住個牌係心口....寫住「長跑網癲友--小二班長」...

ps:今日美精濃,小二和「凌晨出沒A」係「小二公」,參加的癲友有...「坦克、大B哥、大力、thomas師兄等等...」(總之join過青公約跑,就自動成為癲友一份子!keke)

升級   100%

慵懶

辛苦晒咁多位2公^^

升級   69.25%

該用戶從未簽到

di692師兄!你是否去左新娘潭附近影相相?你個邊凍唔凍呀!? 辛苦晒!
    小二和junjun個邊...凍到手震、腳震...我都唔好意思...d相係影到震晒...

升級   98.95%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-2 15:10 發表

janjan...我和你在最後失散左...你去左邊度呀?
    我去左領取紀念品處,舉橫額,然後亮哥和義工們一起離開及用膳...
    真的不意思,因為小二沒有妳的電話#,所以未能成功尋找妳!
    今日 ...

我咪一直茂左響終點位囉...........茂到大鐘過左2小時30分鐘~ 人地都拆野我先離開果個位呀~

我都好鬼凍呀, 剛剛煲左杯熱奶飲先成身暖曬~ 依家去睡了..........因為昨晚沒有訓過呀~ 訓醒要跑番轉呀~~
    好開心今日同你一齊影相呀~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 janjan 於 2012-1-2 15:28 發表

我咪一直茂左響終點位囉...........茂到大鐘過左2小時30分鐘~ 人地都拆野我先離開果個位呀~

我都好鬼凍呀, 剛剛煲左杯熱奶飲先成身暖曬~ 依家去睡了..........因為昨晚沒有訓過呀~ 訓醒要跑番轉呀~~" />" />
    ...

janjan 雖然我地凍到震,但小二都好開心認識你!哈哈!你要好好休息!大家努力 !有機會再見~~!!

升級   6.67%

該用戶從未簽到

今朝真唔好意思小二!!

升級   100%

開心

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-2 15:27 發表
    di692師兄!你是否去左新娘潭附近影相相?你個邊凍唔凍呀!? 辛苦晒!
    小二和junjun個邊...凍到手震、腳震...我都唔好意思...d相係影到震晒...

初初唔覺凍架,因我由起點行去大約1 km附近搵靚位影,沿途唔係上斜就係落斜,仲見到夢離ching一早搵左個靚位,行到滾鬼晒,做晒熱身,除埋外套影,但一企定定,就開始越來越寒囉,我無帶手套,結果變了雪條,但都堅持差唔多九成跑手來回經過我個影相位,我先走人返去終點再影過!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 henrykyho 於 2012-1-2 15:51 發表
    今朝真唔好意思小二!!

哎呀呀~~大B哥!你唔好咁講啦...你係我地「癲友」一份子,千祈唔好講「唔好意思」 ,小二會唔開心ga!苛K?
    下次我地「癲友BB燒」...你「煨粟米」俾小二食啦!(我唔要燶ga、走牛油...唔該~~!)

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 Princess 於 2012-1-2 01:31 發表
    請問你是否那位帶住cap嗰位小姐,你大約在7點鐘在做cool down

公主, 好耐無見你喇!跑左去邊呀?
    今日好多謝咁多位來為大家拍照, 今日都幾凍, 辛苦晒大家了. 謝謝!