香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 janjan 於 2012-1-2 15:28 發表

我咪一直茂左響終點位囉...........茂到大鐘過左2小時30分鐘~ 人地都拆野我先離開果個位呀~

我都好鬼凍呀, 剛剛煲左杯熱奶飲先成身暖曬~ 依家去睡了..........因為昨晚沒有訓過呀~ 訓醒要跑番轉呀~~" />" />
    ...

janjan辛苦晒你來同我地影相.
    你又幾時得閒來同我地跑番轉青公呀 ?

升級   100%

慵懶

原帖由 di692 於 2012-1-2 13:00 發表

恭喜各ching/ctse們,
    剛剛回來,正upload相片上網,看看有沒有影到你們呢!!

睇左啦.....有一張影到我..

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2012-1-2 15:52 發表

初初唔覺凍架,因我由起點行去大約1 km附近搵靚位影,沿途唔係上斜就係落斜,仲見到夢離ching一早搵左個靚位,行到滾鬼晒,做晒熱身,除埋外套影,但一企定定,就開始越來越寒囉,我無帶手套,結果變了雪條,但都堅 ...

di692師兄!小二同你一樣,又係凍到薑晒...(小二食緊蕃薯薑湯水...你要唔要D呀...我有暖壺...可以俾D你試下剩番幾啖仔 )
    今日我地都有幾位青公癲友做二公wor...di692~~skyline(Andy)~~小二班長~~阿全師兄~~亮哥....另外仲有火哥哥及夢璃!
    其實做二公真係好開心、很有滿足感...因為自己唔跑得...但可以為長跑網出一份綿力!

下次我地搞「癲友bb燒」,等小二班長親自「燒」D...芝士腸俾二公「試食」先 當作慰勞大家!辛苦晒!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-1-2 16:07 發表

janjan辛苦晒你來同我地影相.
    你又幾時得閒來同我地跑番轉青公呀 ? " />" />

mil姐,小二班長已經簡單介紹過逢星期五青公約跑既內容、路線俾janjan知ga la...
    相信janjan 遲些會成為我地一份子ga la...
    (小二會好好照顧新加入的癲友,包佢地「試跑」完青公,立即跑上癮)

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 10 天

小二,辛苦晒!成朝係度吹風幫手影相!感激!
    坦克,你真係好快!頭2km已經唔見你尾燈 !抵你pb左成32min。

升級   98.9%

該用戶從未簽到

恭喜坦克pb成功,,仲要32分鐘添

升級   98.9%

該用戶從未簽到

大力時間都唔錯吖

升級   6.67%

該用戶從未簽到

坦克我同你個步速都差吾多(道路賽)..我睇反錶今朝跑1:34...渣馬可以拍住跑咼!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 ccomeout 於 2012-1-2 16:34 發表
    小二,辛苦晒!成朝係度吹風幫手影相!感激!
    坦克,你真係好快!頭2km已經唔見你尾燈hgjD088" />" />hj !抵你pb左成32min。

大力師兄!小二一D都唔辛苦...只係企係度成碌木咁!定晒鏡咁狂影...哈哈哈!
    反而你地辛苦D...又上斜又下斜...足足跑21km wor...小二睇見你地都辛苦!所以小二加左好多肉緊...狂影...

坦克師兄個尾燈無開到呀!因為今日係早上跑...唔需要開腳眼個「腳帶+燈」(慳電呀MA~~哈哈哈!)

根拿兄!你有無掛住小二班長呀!?小二今日坐火車...見到「粉X」站,即刻諗起你呀!(感唔感動呀?)
    今日小二現場訪問...坦克師兄有關成功PB既感受...佢話...上年無練習

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 1488# 的帖子

大B哥,我慢係4分幾喎,你唔厭我慢就拍住你架喇...多謝先喇...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 henrykyho 於 2012-1-2 16:42 發表
    坦克我同你個步速都差吾多(道路賽)..我睇反錶今朝跑1:34...渣馬可以拍住跑咼!!

好呀!好呀!大B哥和坦克兄「拍住」跑...咁小二沿途「拍攝」你地都方便D...可以打孖上!

你地想小二係渣打「邊一段路」為大家影相...記得通知小二!小二要為大家留....倩影....

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 1489# 的帖子

上年無練習...所以我連沙田半馬全平路都要2:10先完成,我當日跑完失望到想喊架...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-1-2 16:56 發表
    上年無練習...所以我連沙田半馬全平路都要2:10先完成,我當日跑完失望到想喊架...

2012年唔洗喊啦...你既「黑人牙膏」招牌笑容又入左鏡啦!仲有呀...原來離島每組只有4個獎...灰晒...

升級   6.67%

該用戶從未簽到

回覆坦克

差4分鐘都唔夠1km...
    我而家跑道路賽都跑到冇咩感覺...我睇反我舊年味精濃半馬成績都係同今年差吾多..今年都係快分零鐘..但係我由11月開始就冇咩跑個道路...d肌肉都變晒做跑山肌..
    如果大家拍住跑分分鐘可以快少少吾出奇!!

升級   100%

慵懶

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-2 16:18 發表

mil姐,小二班長已經簡單介紹過逢星期五青公約跑既內容、路線俾janjan知ga la...
    相信janjan 遲些會成為我地一份子ga la...
    (小二會好好照顧新加入的癲友,包佢地「試跑」完青公, ...

我們的班長真係好掂! 辛苦晒你了...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-1-2 17:15 發表

我們的班長真係好掂! 辛苦晒你了...

都要有你呢位Miss Mil Mil (3M) 班主任領導有方...
    不過今星期五6/1(五)既約跑...就交給隊長(坦克師兄)負責... (小二盡人事7:15pm撲過來...超hea hea跑)

查實...係咪有一副兒童棋叫...戰鬥棋...有好多乜野「隊長、排長、連長、司長、軍長、班長、組長、科長」

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

各位癲友, 我都返來, 我自己時間1'42:35, pb佐5分鐘.
    多謝長跑網攝影義工, 沿途好多長跑網ching, ctse跑手尤其癲友叫我加油, 我都跑到神志不清, 都未能回應, sorry.

升級   6.67%

該用戶從未簽到

成成我跑緊見到你兩次!!!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 henrykyho 於 2012-1-2 18:00 發表
    成成我跑緊見到你兩次!!!

那裏?

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2012-1-2 17:50 發表
    各位癲友, 我都返來, 我自己時間1'42:35, pb佐5分鐘. " />" />
    多謝長跑網攝影義工, 沿途好多長跑網ching, ctse跑手尤其癲友叫我加油, 我都跑到神志不清, 都未能回應, sorry." />" />hjfghft" />

成成!歡迎你回來呀!~~~沿途真係好多癲友為你打氣呀...andy仲跑到上堤壩再上D既位置影大家呀!
    你係星期五跑青公...記得啜啖佢呀  ...(因為佢隻右小腿其實仲抽緊...都唔係太舒服..仲要去到咁遠.. (小二班長服左佢!)

最後,恭喜你PB成功!加油呀!但...小二今日全程見唔到你...