香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   98.9%

該用戶從未簽到

早晨喵姐,今日咪無皇管

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2012-1-7 00:31 發表 狡兔三窟,我有幾個花名的喔

遲d會唔叫埋長腳蟹啊

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2012-1-6 13:26 發表 癲友今星期有以下賽事,請大家互相支持!鼓勵!
7/1(六):成成(廈門國際馬拉松)
8/1(日):大B哥(山野之王)
                坦克車 + 金金(離島區長跑比賽)
                ADD文 + 阿全 + paul (香港糖尿聯會健康長跑2012)
                pepper(心晴行動飛躍海洋公園慈善跑)

加油呀,癲友們

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

大家早晨
    答翻小二先:

有一天
    小吉食了天神村全部的鐵
    搞大左個肚
    睡了幾天
    第二天醒來
    就有2隻小吉了

Kin in Running

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 Gunners 於 2012-1-7 10:46 發表 早晨喵姐,今日咪無皇管
    根拿兄早晨啊! 我今日全日工作就係上網, 食飯再等d人大清潔完就走得~~~不過要成5:00先走得..因為公司的地方大...我好慘呀! 自味精濃都宜家我一日都未跑過..下次跑青公實比你地介屎我..

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 1845# 的帖子

我呢個月都係跑過一次咁大把咋,都係一隻半馬,不相伯仲啦

升級   100%

慵懶

原帖由 Gunners 於 2012-1-7 11:20 發表 我呢個月都係跑過一次咁大把咋,都係一隻半馬,不相伯仲啦
    你仲咩唔跑呀? (係咪返夜所以無跑?) 咁我下星期5晚青公就搵你做目標..睇吓追唔追到你先~~~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

各位癲友!早晨呀!今日小二天氣報告,係好凍...大家保重身子呀!
    【以下回覆...排名不分"癲"後】

坦克兄:(你現在應該出左去練操...)明早凍屎...點好?真係要全身貼晒「暖貼」or「穿防寒外衣」?

大B哥:(你現在都應該和lulu姐練長課....)明早你既山野之王,努力呀!不過係山頭會好凍...小二一定流晒鼻水 (不過小二星期一去長州行...家樂徑)

Joe兄+carman姐:昨晚工作忙碌哩...所以趕不切回香港,不知道你們是否今天已平安到香港?明天你們跑「海洋」(加油呀...小二在另一個角落「用心支持」你們...(唔巧意思...小二來不到為你們影相相...)..不過,明天(1月8日)好多癲友參加不同比賽...(仲有...小二很掛念carman姐...請告訴她..."小二miss屎妳!有兩星期無見妳啦....)

paul 師兄:糖尿賽加油呀!記得學坦克...跑既時候諗定「賽後分享!」哈哈哈!昨晚跑青公凍屎左...你在課堂上堂一定暖笠笠

kevin::早晨啦!你都應該出發去左跑屯門...然後bb燒 ...唔知你仲記唔記得...「煨粟米」俾小二食呢?

ADD文兄::你昨早跑青公,一定好凍呢?明天跑糖尿,你要努力呀!只要你記住...你係「癲」既!咁你就可以跑好快ga la...小二會默默係另一個地方「精神上」支持你!

根拿屎::早晨呀!辛苦你了!昨晚食左($300)... 小二昨晚「突擊探班」...諗住給他們一個驚喜...原來癲友係無乜反應...而且剩下3丁食粉粉($30以下)...無左你..總是有點冷清...

大頭蝦::小二真係諗住和你一起食少少野,不過我都知道你直踩兩場...d時間都好趕...不過你真係要護住對腳呀...唔好白費小二晨早入來渣打為你打氣呀!

3M班主任(Miss Mil Mil)::小二昨晚無跑青公,因為趕唔切,不過我用急步行...哈哈哈!原先想買d雞旦仔及格仔餅探班...但又怕佢地跑完...所以只帶兩梳香蕉探班!

eddy師兄::你昨晚跑得好快啦...小二在青公想見下你...但見唔到你...可能你已經在沖身了 ...無緣見你tim~(好失落)

凌晨出沒A::其實昨晚小二都唔巧意思,好似趕羊仔咁叫你地起程食飯...搞到你趕頭趕命,不過總有機會同枱食飯的!年廿七你要公幹呀...那你小心自身安全啦!(仲有...你換左頭像相片...你終於俾人影番「你影相個樣」...都好型呀...awesome~~!!!!)

堅堅師兄::首先謝謝你的回覆!咁點解小吉有唔同顏色既頭髮?有綠色和黃色?? 另,昨晚很高興可以和你食飯及分享交流,小二唔係好識講野,請多多包涵!有機會多D來跑青公及入來吹水啦!隨時歡迎你!CCM 加油呀!

阿全師兄(hcli)::雖然昨晚未能在青公見面,你明天比賽努力呀!小二及眾癲友支持你!記得穿多件衫,明早都應該好凍!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-7 11:33 發表
    各位癲友!早晨呀!今日小二天氣報告,係好凍...大家保重身子呀!
    【以下回覆...排名不分"癲"後】

坦克兄:(你現在應該出左去練操...)明早凍屎...點好?真係要全身貼晒「暖貼」or「穿 ...

上班中....下午先跑...晚上先燒~~~你唔好轉喇 好頭暈=.=

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2012-1-7 11:42 發表

上班中....下午先跑...晚上先燒~~~你唔好轉喇 好頭暈=.=" />" />

考慮下啦...不過你今日唔好bb燒啦...你今早好燥wor...連班長都咁打==>

3M 班主任~~Kevin..「炳」小二呀....小二只係想減肥..轉下身..扭腰...佢就炳我啦

(不過小二....係會「還拖」既~~ 癲馬流星拳!~~)

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

升級   69.25%

該用戶從未簽到

大頭蝦!你見到小二班長都唔講午安...一陣lunch時間,班長「唔派飯盒」你食!!
    (你成日扮路過...唔幫拖....kevin會好傷心ga..話晒大家都係癲友兄弟......)

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 1845# 的帖子

mill姐你公司咁大咪喺公司裡面慢跑囉

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-1-7 12:02 發表
    mill姐你公司咁大咪喺公司裡面慢跑囉" />" />

x 2

升級   100%

擦汗

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-7 11:57 發表 大頭蝦!你見到小二班長都唔講午安...一陣lunch時間,班長「唔派飯盒」你食!!(你成日扮路過...唔幫拖....kevin會好傷心ga..話晒大家都係癲友兄弟..... ...
    午安班長.......,昨晚我跑回荃灣碰到你,你有没有看見我两眼有淚光,由内心多謝班長探班。。

升級   100%

擦汗

原帖由 tank1438 於 2012-1-7 12:02 發表 mill姐你公司咁大咪喺公司裡面慢跑囉
    X 3

升級   100%

擦汗

聽朝有無癫友跑青公?

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2012-1-7 12:07 發表
    午安班長.......,昨晚我跑回荃灣碰到你,你有没有看見我两眼有淚光,由内心多謝班長探班。。

大頭蝦!!咁你「屎唔屎」喊成咁===> (好委屈既喊wor...仲要震晒....)

其實......小二班長「最錫」大頭蝦...唔好喊啦....乖啦! (班長要派飯盒俾大家食啦...俾你「簡」先啦!)

升級   100%

慵懶

原帖由 tank1438 於 2012-1-7 12:02 發表 mill姐你公司咁大咪喺公司裡面慢跑囉

坦克 & 小二 沿路咁多傢C阻住..點跑呀? 仲係雲石地tim
    小二成日講食左咩!食左咩..下次要買D比我嘆吓先得架!
    成日講飲講食..尋晚又偽跑, 咪好易變肥妹仔喇!

升級   100%

慵懶

原帖由 Jacky 於 2012-1-7 12:11 發表 聽朝有無癫友跑青公?
    講到我心郁郁tim, 跑幾點呀細路 ?