香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   13%

該用戶從未簽到

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 Jacky 於 2012-1-6 13:38 發表
    不需多講~~: 祝大家都能享受比賽,PB成功~~!

x2

升級   69.25%

該用戶從未簽到

小二回來啦...今日「突擊」去左青公...睇下班癲友係咪跑步...
    果然...坦克兄、凌晨出沒A、大頭蝦、大B哥和Eddy兄,仲有堅堅都好乖....

小二都好叻呀...急步行去到青公(橙色橋)底就調頭...仲諗住同大家食飯飯....
    因為小二全日未食過野...點知...最後剩番三丁食...

本月小二共跑了27km

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-6 22:26 發表
    小二回來啦...今日「突擊」去左青公...睇下班癲友係咪跑步...
    果然...坦克兄、凌晨出沒A、大頭蝦、大B哥和Eddy兄,仲有堅堅都好乖....

小二都好叻呀...急步行去到青公(橙色橋)底就調頭 ...

點算呀 我今個月仲係0...未有功課交

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2012-1-6 22:38 發表

點算呀 我今個月仲係0...未有功課交" />" />" />" />" />" />

咁你今個月有無報比賽呀?
    其實我地癲友應該要整番個「每月成績表」...哈哈哈!

你下星期來跑青公lor...容乜易又13km...15km...20km呀...哈哈哈!
    小二逢星期二、五會跑青公...星期二係俾自己練習用...星期五係見下大家柴娃娃...

ps:你要參加渣打...小二陪你練習啦...反正小二都無報名!
    小二踩單車,你追到我既單車,咁你就可以sub 330 全馬ga la~~加油呀!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-6 22:43 發表

咁你今個月有無報比賽呀?
    其實我地癲友應該要整番個「每月成績表」...哈哈哈!

你下星期來跑青公lor...容乜易又13km...15km...20km呀...哈哈哈!
    小二逢星期二、五會跑青公... ...

明天會補課荃灣入tuen mun 19k la....下星期ccm 半馬...

你應該去開個blog la>..

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2012-1-6 22:47 發表

明天會補課荃灣入tuen mun 19k la....下星期ccm 半馬...

車~~你都有報比賽...咁即係...小二又排最尾啦....
    19k +ccm 42k...=61km...(小二都係27k)

乜你唔係食緊火鍋咩...點解可以上網既~~?

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-6 23:03 發表

車~~你都有報比賽...咁即係...小二又排最尾啦....
    19k +ccm 42k...=61km...(小二都係27k)

乜你唔係食緊火鍋咩...點解可以上網既~~?

ccm 半馬jer...幾時話我食緊火鍋=.=....

咁你報左咩比賽呢

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2012-1-6 23:04 發表

ccm 半馬jer...幾時話我食緊火鍋=.=....

咁你報左咩比賽呢

咁你又話今晚來不到...係因為打邊爐...大頭蝦仲笑你唔好食咁多TIM
    ....唔通小二記錯左?

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-6 23:24 發表

咁你又話今晚來不到...係因為打邊爐...大頭蝦仲笑你唔好食咁多TIM
    ....唔通小二記錯左?

好明顯係你記錯喇

我係聽日要去tuen mun 燒野食所以順便跑入去ja

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2012-1-6 23:30 發表

好明顯係你記錯喇

我係聽日要去tuen mun 燒野食所以順便跑入去ja

係WOR...小二記得啦,....呵呵!唔巧意思呀...

ccm半馬呀...小二入唔到來為你地影相相呀...不過渣打我會訓身支持你地啦

我見到你上次去大東山d相...點解用cook set 煮到通粉?...通粉好難熟ga...

你咪要用好多gas屎!?

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-6 23:36 發表

係WOR...小二記得啦,....呵呵!唔巧意思呀...

ccm半馬呀...小二入唔到來為你地影相相呀...不過渣打我會訓身支持你地啦

我見到你上次去大東山d相...點解用cook set 煮到通粉?...通粉好難熟ga ...

係山上面又凍又大風.....mud 叉都食落肚喇
    點解煮唔到=.=......一支GAS都唔駛用曬

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2012-1-6 23:38 發表

係山上面又凍又大風.....mud 叉都食落肚喇
    點解煮唔到=.=......一支GAS都唔駛用曬

我以前煮過通粉...痴晒底lor...係無得食...烚隻旦都唔熟...

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-6 23:53 發表

我以前煮過通粉...痴晒底lor...係無得食...烚隻旦都唔熟...

哈,唔知邊個好細個就開始煮飯,仲話自己煮嘢好叻ge

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-1-7 00:03 發表

哈,唔知邊個好細個就開始煮飯,仲話自己煮嘢好叻ge" />" />jhlkj" />" />" />jhlkj" />

根拿屎!小二在家用煤氣爐...如果用野外cookset煮...係煮唔到....
    小二好細個學煮飯..蒸腸仔撈屎油,....咁就一餐ga la
    所以大個左...好怕食腸仔....

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-7 00:06 發表

根拿屎!小二在家用煤氣爐...如果用野外cookset煮...係煮唔到....
    小二好細個學煮飯..蒸腸仔撈屎油,....咁就一餐ga la
    所以大個左...好怕食腸仔....

升級   69.25%

該用戶從未簽到

小二既童年就係咁......

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

hello,各位癫友,我返来啦~~

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2012-1-7 00:23 發表
    hello,各位癫友,我返来啦~~

你好呀,大頭蝦先生,剛放工??

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-1-7 00:24 發表

你好呀,大頭蝦先生,剛放工??

根拿屎!大頭蝦同我地跑完青公,再直踩打波呀....