香港長跑網  - 長跑長友

樓主: spmho
打印 上一主題 下一主題

08年12月13日 網友約跑- 炒蝦拆蟹尖鼻咀 晚餐將會到流浮山嘆海鮮

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

報名17km殿後

BUT
    17km未必跑到+未必去食海鮮

要看狀態如何(體力+食力)

Kin in Running

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2008-12-8 18:12 發表
    Kenneth and 大圍兄, 小弟當天會揸架"錢七"去 support 你地, 停車埸水站就交俾我啦.
    該有 2 個吉位; 如果想來又唔跑得的Ching Ctse, 可以留位or PM Me. 行程大约 如下:
    13:15 屯門出血買M記.
    14:00 屯 ...

唔該使wayne兄,如果你當天唔踩單車,唔知我可唔可以有個要求呢?
    你都見我果日架單車幾唔掂啦,本來我諗住果日可能係天水圍租車仲好d,如果方便既睇吓可唔可以借你架車比我踩啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

多左好多師兄師姐報名,到時一定好熱鬧

升級   0%

該用戶從未簽到

初步單車支援安排:
    小弟當日將盡可能預早到達天水圍租單車及設置各路線指示牌,然後再到天水圍運動場會合大隊出發。

小弟將沿途帶領/指示28K路線跑手同時作緊急補給及支援,其餘兩組跑手將由以下兩位單車手負責:
    叮叮噹 ctse   - 帶領23K路線跑手及作緊急補給,跟蹤跑手於尖咀鼻保護區尾折回點折返。

kenneth朋友 - 帶領17K路線跑手及作緊急補給,或需於17K折回點跟隨跑手們折返。

P.S. 各位如對此安排有任何意見,請提出以作改善。

升級   100%

該用戶從未簽到

711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-9 12:05 發表

唔該使wayne兄,如果你當天唔踩單車,唔知我可唔可以有個要求呢?
    你都見我果日架單車幾唔掂啦,本來我諗住果日可能係天水圍租車仲好d,如果方便既睇吓可唔可以借你架車比我踩啦。

安排有困難,小弟住元朗, 當天往屯門取車,可能趕不及兜你返元朗取單車,我諗天水圍租車好d, 見諒。

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2008-12-9 14:02 發表

安排有困難,小弟住元朗, 當天往屯門取車,可能趕不及兜你返元朗取單車,我諗天水圍租車好d, 見諒。

登錄/註冊後可看大圖

冇問題冇問題....本身我都係諗住租車,請問kenneth兄係咪天恆邨有單車租?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-12-9 13:27 發表

大圍兄,小弟朋友帶23K都可以的,太短佢唔夠玩。

kenneth兄:
    因為叮叮噹ctse都會想踩埋入保護區尾,如果由她帶17K可能冇機會入去,不過其實如果踩得快可以踩到入去再出返來追返23K果組都得,呢樣可以到時我地再研究。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-12-9 14:19 發表

咁算吧,或許閣下整張17k折反的紙,到時貼於橋邊算了。

都好,17K組應該都唔使點支援....
    其實17K折返係鐵橋定石屎橋?過咗定未過?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

辛苦晒 幾位帶跑車手啦.... X 2

升級   97.05%

該用戶從未簽到

各單車支援隊友,多謝你們!

但大家千萬要注意安全!!!

升級   11.35%

該用戶從未簽到

嘩真係唔該晒咁多位支援隊員!

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝各支援部隊勞心勞力! 認真唔話得!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-12-9 15:18 發表
    各位支援隊及跑友,當日努力,另外注意安全,部份路段是馬路來的。注意﹗" />" />

x 2
    特別是單車支援隊,有需要時應該停底比d車過咗先。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-9 13:17 發表
    初步單車支援安排:
    小弟當日將盡可能預早到達天水圍租單車及設置各路線指示牌,然後再到天水圍運動場會合大隊出發。

小弟將沿途帶領/指示28K路線跑手同時作緊急補給及支援,其餘兩組跑手將由以下兩位單車手負責 ...

大圍師兄,原來閣下負責28k支援,你要睇住小弟,小弟唔係好熟路天水圍路,又將會係
    包尾個位,唔好比我落單,我驚搵唔番天水圍運動場,就跑回屯門.

(返屯門小弟最熟啦!)

感謝所有支援組既師兄/姐們!