香港長跑網  - 長跑長友

樓主: sleung2002hk
打印 上一主題 下一主題

sleung2002hk"凡事有可能"日誌

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 pwong5618 於 2009-2-9 11:24 發表
    恭喜亞鵬兄 pb 能sub 3 成功!

休息一排係時候,諗吓自已有咩跑步計劃,唔好浪費自己的天賦條件。
    另外你果日8/2 食早餐,食得夠唔夠?

蕉一隻~~~我食得多野會跑得唔好~憤左喇
    黎緊既計劃~我都諗緊

升級   0%

該用戶從未簽到

梁兄小鵬哥,唔駛3小時跑完全馬,你簡直就係我心目中既英雄!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-2-9 12:18 發表

蕉一隻~~~我食得多野會跑得唔好~憤左喇
    黎緊既計劃~我都諗緊

我都估你早餐食唔夠,你過駱克道時睇你個樣咁辛苦,唔係你里數唔夠,或其它問題,我估係體儲存能量不夠所引起,你食早餐食咁少應該要改吓呢個習慣。

升級   0%

該用戶從未簽到

梁兄 !! 弓喜你SUB 3 之內 !!!!

升級   100%

開心

原帖由 pwong5618 於 2009-2-9 12:31 發表

我都估你早餐食唔夠,你過駱克道時睇你個樣咁辛苦,唔係你里數唔夠,或其它問題,我估係體儲存能量不夠所引起,你食早餐食咁少應該要改吓呢個習慣。

我係前一個星期同前一晚都食左好多野~~~起身個時又覺得個肚好漲~所以食得好少
    加上水站都飲得夠水,運動飲品,power j~你見到我咁辛苦係因wai尾段岩岩好sub3~沖得太緊之故

升級   100%

開心

原帖由 亞平 於 2009-2-9 12:21 發表
    梁兄小鵬哥,唔駛3小時跑完全馬,你簡直就係我心目中既英雄!

平兄都跑得唔錯丫~~~~有心~你下年都可以sub3架

升級   100%

開心

原帖由 快活人 於 2009-2-9 12:45 發表
    梁兄 !! 弓喜你SUB 3 之內 !!!!

多謝多謝~~不過小弟好似未同你傾過計~可惜

升級   27.6%

該用戶從未簽到

梁兄真係好勁!
    恭喜 sub3 成功!

長跑網的驕傲!
    我心目中既偶像!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

CHING 太強啦...
    上次"終極去馬之老渣全馬/半馬賽前特訓 (37K及20K長課)  " ..我跑20K,你就37K..我係上梅子林前跟到你...隨尾回馬鞍山一段已經比人放笠....
    當時已經覺得以ching的體力/速度去全馬sub 3... 沒問題.

強強強 !

升級   100%

開心

原帖由 Patrick 於 2009-2-9 15:57 發表
    梁兄真係好勁!
    恭喜 sub3 成功!

長跑網的驕傲!
    我心目中既偶像!!!

冇咁誇張掛~~我都係普通人一個
    好多人快過我
    只要有心~你都得架

升級   100%

開心

原帖由 TerrySze 於 2009-2-9 16:19 發表
    CHING 太強啦...
    上次"終極去馬之老渣全馬/半馬賽前特訓 (37K及20K長課)  " ..我跑20K,你就37K..我係上梅子林前跟到你...隨尾回馬鞍山一段已經比人放笠....
    當時已經覺得以ching的體力/速度去全馬sub 3... 沒問題. ...

其實個次上梅子林已經爆爆~最後都係死頂返去

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-2-9 17:02 發表

冇咁誇張掛~~我都係普通人一個
    好多人快過我
    只要有心~你都得架

白頭兄、米拿兄及梁兄都係小弟的偶像~

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

恭喜小鵬成功全馬Sub3!
    平日係街見你練跑咁專心, 次次迎面都見人唔到, 心如止水, 專心一致, 佩服.
    昨日迎面見你係全馬大軍的位置都幾前, 小妹離遠已經望住你跑嚟, 一路釘住你又唔敢叫你, 想不到梁兄同小妹打氣, 超開心!

小妹跑完半馬一組已經九點幾, 沖完涼冇去食早餐, 快快腳趕去駱克道等你地全馬番, 好彩趕得切見證你sub3, 你好勁啊!

升級   100%

開心

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-9 18:03 發表
    恭喜小鵬成功全馬Sub3!
    平日係街見你練跑咁專心, 次次迎面都見人唔到, 心如止水, 專心一致, 佩服.
    昨日迎面見你係全馬大軍的位置都幾前, 小妹離遠已經望住你跑嚟, 一路釘住你又唔敢叫你, 想不 ...

哈~我多謝你地咁多位就真~早餐都未食就要趕黎~下次call我~外賣早餐俾你地
    其實平時自己返完工冇耐就去練跑~條路又熟跑左好多年都係個條路線~通常跑唔夠幾耐就進入發緊夢既狀態
    絕對唔係咩專心~ctse莫見怪

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

恭喜鵬仔!! 你可以做得更好架!繼續努力!

升級   54.21%

該用戶從未簽到

睇ching個頭像就覺得fit到漏油咯。。真系猛將兄啊!

升級   100%

開心

渣打後recover第一激~鄧記

今日玩200快200慢x5,300快100慢x5 兩組(總共20set)

日諗住落黎recover~由於遲到~唔知佢地練咩

開頭以為佢地200快慢300快慢各5組~~~等我沖得鬼死咁快~~聽到大師兄最後一set
    係咁沖~沖完~佢同我講~~好 跟住200 之後都miss左好多set~~~

有好多冇計時
    200m~32"
    300m 59" 55" 55" 55" 49"
    200m 36" 36" 35" 33"
    300m 46"  
    冇寫個d就係miss個d

諗住今日黎渣流攤~~~~點知沖得咁鬼勁~~
    最後休左咁耐個300m~~~諗住今次仲唔有機界到大師兄
    點知最後都係輸左隻手..........渣打第3名,厲害厲害

711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到