香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 3)

關閉 [複製鏈接]

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-12 00:27 發表

我都有nds呀, 不過無玩好耐~~~打籃球我都得~~~不過依加少打了, 因為我怕打籃球會整傷腳, 有時d野好難講呀...到時不能比賽就會好可憐呀, 所以依加停打籃球. 游水我都ok~~~其實我係一個水怪~~~

咁夏天一定要約你去李鄭屋操下水

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 runningmonkey 於 2008-12-12 00:58 發表
Lung Lung & Yung Yung: NDS...yeah! Next time bring out to play Mario Kart bah! Treat us a warm up before running, hahaha~

Lung Lung: I also think you look like a swimmer ar~are you good at swimming ...

What 新科技 do you playing now ar? 呢題咁難答既,可唔可以轉做選擇題呀ching??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-12 01:05 發表
今晚SSP街坊隊嚮Catcat組長缺席下依然成團。Yungyung 下晏原來唔聲唔聲己經跑jjar一轉(佢自已話) 。龍龍用佢摩打腳帶頭快放,Yungyung緊守第二位,我就用急速的呼吸聲從後畀壓力Yungyung。3個圈後Tartar, Bonbon,同VV就 偷懶,我同龍龍衝10個圈,佢地只跑7個就收工。Chengcc2008 ctse咁arm又嚮處,畀佢地捉住傾jar 陣。換衫後去jar譚仔記食野。Yungyung表演有中國特色既52 --- 碗米線食極都有。星期六日各適其式跑天水圍或參加比賽。下個星期二再以跑會友。

...

00...報錯料...我跑左4個~~~bonbon 同 tartar跑左6個ar~~~~唉~~~~~算口一d 都唔精~

升級   97.33%

該用戶從未簽到

to 00:

你今晚到底up乜鬼? 咩馬鞍山同我一隊? 明明女子組我果隊無你份架喎.... 加上你又唔係女子? 你都係快d執好野,明天等我黎接你啦

仲有你星期日係咪想跑大埔呀? 九點起跑呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-12 01:11 發表

咁夏天一定要約你去李鄭屋操下水

yungyung 係游咩式ka?.係咪快游人來ka??..我係蛙式咋~仲係好慢好慢好慢的蛙~成日見d 人 "fitfit"聱游左去...都好羨慕!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-12 01:18 發表
to 00:

你今晚到底up乜鬼? 咩馬鞍山同我一隊? 明明女子組我果隊無你份架喎.... 加上你又唔係女子? 你都係快d執好野,明天等我黎接你啦

唔係fa~原來佢ee哦哦..係話同你同組ar~~~my god~~佢會唔會以為自己著左同bonbon 同一件3 就係bonbon ar...哎呀~會唔會係早期分裂症ar~ 好令人擔心~~~~00~記著要帶牙刷同"郎"口"中" ar~~~~yungyung 會來接你ka la

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-12 01:20 發表

yungyung 係游咩式ka?.係咪快游人來ka??..我係蛙式咋~仲係好慢好慢好慢的蛙~成日見d 人 "fitfit"聱游左去...都好羨慕!

我淨係識自由,蛙,背...其餘唔識... 我唔快架,不過前年開始練習,夏天會每星期游兩至三次,而家平均都可以游十幾轉既

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-12 01:24 發表

唔係fa~原來佢ee哦哦..係話同你同組ar~~~my god~~佢會唔會以為自己著左同bonbon 同一件3 就係bonbon ar...哎呀~會唔會係早期分裂症ar~ 好令人擔心~~~~00~記著要帶牙刷同"郎"口"中" ar~~~~yungyung  ...

唉,咪係囉... 完全聽唔明... 00快d食藥快d瞓, 明天清醒d再話比姐姐聽呀下

係喎,明天要去睇下美記d鞋,抄返個number比vv... 22.5 多謝龍龍....kakakakkakaka

升級   74.74%

該用戶從未簽到

回復 422# 的帖子

errr........Notebook? MID? Handphone?

升級   74.74%

該用戶從未簽到

回復 427# 的帖子

我淨係識自由,蛙,背...其餘唔識....

Only left Butterfly jar wor....

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 runningmonkey 於 2008-12-12 01:29 發表
errr........Notebook? MID? Handphone?

早前買了MACBOOK+IPOD TOUCH, MID沒有玩, HANDPHONE想買你果部 ,上星期買了IMINI RAINBOW, 而家想買相機但無晒錢

咁你呢??

升級   74.74%

該用戶從未簽到

wah............u r really Pro wor. For Handphone, fast fast buy my one la, it is really good~~
Wat is IMINI Rainbow??
I have ipod mini but mainly for running purpose...MACBOOk...is it Air?

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 runningmonkey 於 2008-12-12 01:42 發表
wah............u r really Pro wor. For Handphone, fast fast buy my one la, it is really good~~
Wat is IMINI Rainbow??
I have ipod mini but mainly for running purpose...MACBOOk...is it Air?

無你咁pro,IT奇才
唔係AIR ar,之前有學界優惠所以兩樣一齊買, imini係插ipod的喇叭仔+鬧鐘,會變色架,靚~

我買左而家部手機無幾耐,你果部先至出  我夠知好啦, WAHAHA

升級   74.74%

該用戶從未簽到

回復 433# 的帖子

What is your current phone model? Is the IMINI Rainbow good? Have pictures?

升級   56.95%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 yungyung 於 2008-12-12 01:18 發表
    to 00:

我問你係咪同Chengcc2008 ctse一隊跑馬鞍山(盃)呀!!

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 runningmonkey 於 2008-12-12 01:56 發表
    What is your current phone model? Is the IMINI Rainbow good? Have pictures?

http://www.thinkinggroup.com/services/eshop/main.php?action=details&CatType=Category&CatID=5&II=104&lang=us

用緊LG KS20,係咪想交換呀

升級   74.74%

該用戶從未簽到

回復 436# 的帖子

nice ar~! LG KS20 also..which Phone Service provider you are joining?

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 runningmonkey 於 2008-12-12 02:03 發表
    nice ar~! LG KS20 also..which Phone Service provider you are joining?

PCCW,咩事啊? 你PART TIME SALE屎黎架, 想叫我轉... 我仲有約架喎

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-12 01:58 發表

我問你係咪同Chengcc2008 ctse一隊跑馬鞍山(盃)呀!!

此CC應該不是彼CC

升級   100%

該用戶從未簽到

大家昨晚都好開心下喎....不過00話vv +bonbon偷懶....究竟有無d甘既事...?