香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 亞平
打印 上一主題 下一主題

[平平無奇] --- 用心跑、隨意寫跑步日記

升級   0%

該用戶從未簽到

我俾你睇個舊黑色野....其實我睇唔清..因為唔似上次個隻野咁大隻...手手腳腳都睇得好清楚....

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-5-17 14:29 發表

but 你唔係走來回咩??邊有時間食??

我跟大隊架....佢地好似講跑完仲有節目...應該不會跑來回掛...今晚問下黃三爺先...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Samuel 於 2010-5-17 14:33 發表

你想搵我過橋做你既掩護姐....

傻啦..我不嬲都好張揚下既....冇需搵野做掩護啦..何況你家陣愈來愈縮水...遮唔晒..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-5-17 14:34 發表

閣下是鐵人,怎會咁易死﹗﹗

咪玩啦...其實昨日都有去玩禍甘甘地既..回唔及...今晚要諗計出古滑先得~~

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 4938# 的帖子

E, 吾錯, 吾錯. 其實我地似鬼多d

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-5-17 14:37 發表

我跟大隊架....佢地好似講跑完仲有節目...應該不會跑來回掛...今晚問下黃三爺先...

嗱..平平..得一日機會有得用$20架咋...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-5-17 15:20 發表
E, 吾錯, 吾錯. 其實我地似鬼多d

其實果晚真的有鬼都怕左我地呢班嘩鬼啦....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-5-17 15:26 發表

嗱..平平..得一日機會有得用$20架咋..." />" />

我係唔會錯過機會的...就算要跑來回...都食飽飽先跑~~

升級   0%

該用戶從未簽到

2010.05.16 08:30 大東山+鳳凰徑

上午9時多些,在東涌用過早餐後,開始去尋找黃龍坑郊遊徑入口,同行者全都沒有走過大東山,而黃龍坑郊遊徑則是通往大東山的,在還沒有找到黃龍坑郊遊徑入口前,我們需要找到赤蠟角新村,這條村因赤蠟角改建為國際機場而遷至現址,村莊旁邊便是黃龍坑道。不太難找,正如那位富有行山經驗的朋友說,路在口邊,我們就是靠她之前在網上搜集的資料,加上一把口,再加上一點冒險精神,於是取消了原本的西貢蚺蛇尖之行,改為今天的大東山+鳳凰徑。

升級   0%

該用戶從未簽到

2010.05.17 19:00 屯門鄧兆堅運動場(62)

今晚鍊習2K X 4組,時間如下 :

01'39"38 01'43"24 01'44"33 01'43"23 01'44"82 = AVG 01'43"00 TOT 08'35"00
01'43"78 01'45"92 01'47"23 01'46"56 01'41"28 = AVG 01'44"23 TOT 08'44"77
01'45"26 01'46"92 01'46"50 01'48"35 01'44"86 = AVG 01'46"37 TOT 08'51"89
01'48"04 01'48"30 01'49"70 01'48"20 01'40"15 = AVG 01'46"87 TOT 08'54"39

是日共跑 8K  本月累積 114.50K

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-5-18 00:43 發表
2010.05.16 08:30 大東山+鳳凰徑

上午9時多些,在東涌用過早餐後,開始去尋找黃龍坑郊遊徑入口,同行者全都沒有走過大東山,而黃龍坑郊遊徑則是通往大東山的,在還沒有找到黃龍坑郊遊徑入口前,我們需要找到赤蠟角 ...

平兄上次話想行上鳯頂, 咁快就實行咗, 好嘢~~~
我3月尾夜行睇日出果次同一路線, 慢你好多, 之後patpat同大脾仲酸痛几日添
黃龍坑真係好甘, 我停咗無數次, 差啲想打退堂鼓返東涌

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-5-18 14:09 發表

平兄上次話想行上鳯頂, 咁快就實行咗, 好嘢~~~
我3月尾夜行睇日出果次同一路線, 慢你好多, 之後patpat同大脾仲酸痛几日添
黃龍坑真係好甘, 我停咗無數次, 差啲想打 ...

鳳凰山講左好耐想行喇...今次終於賞願....其實我仲有好多山想去...不過遲些開始要操山..恐怕要等明年啦~~
黃龍坑係好甘...仲甘過上鳯頂..果日初頭都好熱好曬..行得唔快..亦有停過1-2次先上到去。

升級   0%

該用戶從未簽到

其實老平買張郊遊地圖啦. 買大嶼山 同西貢的已經差不多了. 攀山有得買的

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 4981# 的帖子

你行的依條線都夠操啦, 如吾夠口重可以加操觀音山, 羌山去大澳

升級   0%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

依隻, 西貢部分最底平的, 大嶼山都好似一張過

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-5-18 16:46 發表
....地圖?鳯凰徑...小弟又有喎....要唔要??

鳳徑我有呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-5-18 16:49 發表
你行的依條線都夠操啦, 如吾夠口重可以加操觀音山, 羌山去大澳

夠玩有突啦..如果才行快D...都好甘下架~~
下次想落南山...試下新路~