香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Tarry
打印 上一主題 下一主題

Tarry跑步日誌~分享

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 Tarry 於 17-2-2010 15:03 發表
    傷後復操第一課
    1. 柏麗灣碼頭 - 公園出口      09"2844
    2. 公園出口 - 帝都                  14"1356
    3. 帝都 - 公園出口                  13"4844
    4. 公園出口 - 柏麗灣碼頭      10"2 ...
    Tarry d 時間好好喎,年初三我跑 8.8k 都要成58:xx 呀,你lee 個時間我 10k pb 都做唔到呀!加油呀。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-2-17 15:03 發表
    傷後復操第一課
    2. 公園出口 - 帝都                  14"1356
    3. 帝都 - 公園出口                  13"4844

5'20"/k喎..停左咁耐...腳傷又剛剛好番..就跑得咁快~

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-2-17 15:03 發表
    傷後復操第一課

TARRY, 跑完腳無問題嗎? 記住跑完之後處理下腳仔, 拉多D 筋, "FULL" 下冰, 下星期日一定可以比賽架啦

升級   56.2%

該用戶從未簽到

恭喜晒可以復出~~ 渣馬努力~~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 batigoal 於 2010-2-18 14:32 發表
    恭喜晒可以復出~~ 渣馬努力~~~" />" />

batbat, 多謝, 我好期待你又一次輕鬆PB跑番終點 , 你都加油ar~~~

升級   100%

奮鬥

原帖由 schnix 於 2010-2-18 02:12 發表

TARRY, 跑完腳無問題嗎? 記住跑完之後處理下腳仔, 拉多D 筋, "FULL" 下冰, 下星期日一定可以比賽架啦

Schnix, 妳有心la, 多謝提醒, 我會ga la, e+每次跑完之後都用好多時間拉筋, 由其膝頭.....等等, 番到屋企會冰full, 唔好俾隻腳仔投訴ar ma, 渣馬加油ar, 祝妳PB跑番終點

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2010-2-17 20:36 發表
    Tarry 財散人安樂呀,起碼知道冇乜大礙咁就可以放心啦,最緊要長跑長有喎,加油呀。渣打你係咪報半馬挑戰組呀?係就到時見啦。

jogging_cat , e+我用好多時間拉筋, 由其係膝頭, 真係唔敢偷懶ga, 有時間響屋企都拉吓, 無謂隻腳仔投訴la, 祝妳輕鬆PB跑番終點, 唔洗等我la, 我有排都未返 , 約定妳祝捷聚餐見la.

升級   100%

奮鬥

[quote]原帖由 jogging_cat 於 2010-2-17 20:42 發表
    Tarry d 時間好好喎,年初三我跑 8.8k 都要成58:xx 呀,你lee 個時間我 10k pb 都做唔到呀!加油呀。 [/quote

jogging_cat, 妳咪笑我la, 偶有佳作姐, 因為好耐無跑, 一跑就好開心la, 一邊跑見隻腳無投訴, 卒知越跑越快, 平路咋wor, 不過跑完都幾開心, 唔係跑得快, 而係可以跑番, 我真係餓咗好耐ar ma, 又可能一個人跑會專心d, 仲有果日我好似包咗青公咁樣, 都無人跑

升級   100%

奮鬥

原帖由 cc 於 2010-2-17 22:11 發表

恭喜tartar無咩大礙~~
    不過記得唔好太急呀...........

cc, 多謝提醒, 我會ga la, 妳真係夠細心ga jet, 妳好似報咗10K wor, 妳都要加油ar~~~~~

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2010-2-18 00:44 發表

5'20"/k喎..停左咁耐...腳傷又剛剛好番..就跑得咁快~

平兄, 多謝提醒, 我真係餓咗好耐ar ma, 果日一個人跑會專心d,  又唔洗避人, 打橫跑都得,咪越跑越快, 我已經好克制ga la, 醫生叫我跑10K ga,下次跑番慢d la  

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

重咩走堂呀???????
    冇口齒! 妳乖啦!

升級   100%

奮鬥

原帖由 叮叮噹 於 2010-3-10 18:56 發表
    重咩走堂呀???????
    冇口齒! 妳乖啦!

叮叮噹, 好對唔住ar, 其實我星期一我響大西北已留咗言, 果晚真係好凍 , 真係好爭扎ar

升級   0%

難過

開心見妳歸隊,昨晚好玩嗎??
    一大班人練習幾好玩, 又冇咁容易懶散.

升級   100%

奮鬥

補交功課

8/3/2010青公跑
    1. 柏麗灣碼頭 - 公園出口                     14"1360
    2. 公園出口 - 帝都                                11"0538
    3. 帝都 - 公園入口                                 11"1325
    4.  公園出口 - 柏麗灣碼頭           15"4503
    8.8k total: 51"7726

18/3/2010青公跑
    1. 柏麗灣碼頭 - 公園出口         11"1030
    2. 公園出口 - 帝都                              14"5871
    3. 帝都 - 嘉頓                              11"3490
    4. 嘉頓 - 帝都                             12"3297
    5. 帝都 - 公園入口                              14"4790
    6. 公園出口 - 柏麗灣碼頭         10"4198
    11.5k  total:74.2676

25/3/2010青公跑
    1. 柏麗灣碼頭 - 公園出口         11"0653
    2. 公園出口 - 帝都                              15"5646
    3. 帝都 - 嘉頓                                11"5670
    4. 嘉頓 - 帝都                               13"0527
    5. 帝都 - 公園入口                               15"1316
    6. 公園出口 - 柏麗灣碼頭前300米         08"3128
    11.k total:74.694

3/4/2010沙田食梅
    1. 運動場門口 - 雙子橋                       18"2507
    2. 雙子橋 - 梅子林指示牌            10"0669
    3. 梅子林 - 閘口                      14"4495
    4 閘口 - 梅子林指示牌 〈步行〉        -
    5 梅子林指示牌 - 雙子橋        17"3576
    6. 雙子橋 - 體院                             05"2301
    7. 體院 - 伐艇中心                             04"3319
    8. 伐艇中心 - 運動場門口        04"3319
    10k total:72"9030

好嘢有時間補交晒功課lu

升級   0%

該用戶從未簽到

tartar好勤力交功課, 繼續加油呀~~~

升級   100%

奮鬥

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-4-7 12:52 發表
    tartar好勤力交功課, 繼續加油呀~~~

謝謝菲菲 , 係ar之前好忙, 無時間交功課, e+無咁忙la

升級   0%

難過

勤力!

升級   100%

奮鬥

原帖由 叮叮噹 於 2010-4-7 16:10 發表
    " />" /> 勤力!

haha~~叮叮噹, 彼此彼此ar, 大家都要加油ar

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

Tarry 繼續努力加油呀