香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 8)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-25 09:51 發表

如果你要跟我地租艇出旅程玩,就一定at least有3星...
1星有無反艇我唔記得啦....但學到3星就一定要識反艇...

of course 戴帽啦,會曬"loan"架....我呢,會全身用防曬lotion,加長袖既防晒衣及長防晒褲,戴帽戴超 ...

1星耍學翻艇後作適當處理(拍艇, 撥垃圾, 由艇艙內轉身出水面)~~

哇全身搽lotion再加防晒衫褲, catcat你之前係咪真係咁搽法先? 我著咗防晒衫褲就只係搽頸面, 費時浪費lotion, 同時費時件防晒衫褲染晒lotion成浸味, 染得多就洗都洗唔走~~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-25 10:23 發表

超...我都要~" />" />

仲有..佢地d 防晒3~係好似蛙人晒ka~~~係唔係ar , catcat 同 joejoe???

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-25 10:35 發表
[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-25 10:23 發表

登錄/註冊後可看大圖

超...我都要~
仲有..佢地d 防晒3~係好似蛙人晒ka~~~係唔係ar , catcat 同 joejoe ...

係呀~~成個潛水人甘架~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-2-25 10:34 發表

1星耍學翻艇後作適當處理(拍艇, 撥垃圾, 由艇艙內轉身出水面)~~

哇全身搽lotion再加防晒衫褲, catcat你之前係咪真係咁搽法先? 我著咗防晒衫褲就只係搽頸面, 費時浪費lotion, 同時費時件防晒衫褲染晒lot ...

我都係ONLY搽面頭,手背~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-25 10:23 發表

我想問防晒衣係咪好似行山果啲恤衫咁呀? 定係點架?
我想買返幅超用來運動添呀~~~有冇好介紹呀?

防晒衣最好買水上活動著果種, 薄而貼身, 最好長袖(如果唔係會晒到你D手手腳腳半截色), 各潛水店及運動用品店都有好多選擇~~

Catcat應該知道呢D店舖位置嘞, 唔好一陣又話唔記得晒呀~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-25 10:23 發表

應該質地差唔多呱~~

你去運動鋪問下人水上運動用既"防晒衣"及褲就岩啦~~
我件防晒衣,好似$200 (應該$1xx左右都有啦~),而褲就應該貴d,但我係係佢減價是買既,好似都係$1xx左右,抵!!

而我幅超就係旺角"x成"買既,係專用作水上運動既~超級大差唔多成個面既上半part都包晒~~十足盲俠甘款...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

To : Batbat

皇上昨晚交我錶一只
    今晚給你

Kin in Running

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-25 10:43 發表

係呀~~成個潛水人甘架~~

係呀, 著咗仲好型仔添, 著咗周圍D人就會眼甘甘咁望住你, 望住你, 望住你~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲帶超....一定好型女。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-2-25 10:45 發表

防晒衣最好買水上活動著果種, 薄而貼身, 最好長袖(如果唔係會晒到你D手手腳腳半截色), 各潛水店及運動用品店都有好多選擇~~

Catcat應該知道呢D店舖位置嘞, 唔好一陣又話唔記得晒呀~~...

我認得點去,旺角波鞋街入面......但唔知咩街名喎....
    有間叫"x洋"既水上用品店,我有vip咭,買野有9折....邊個要可以問我借~~~

仲有,唔記得講,我地都會買埋對私家水上活動鞋(有長筒及短筒既),price平既$100以內都有...唔會著白反魚~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-25 10:48 發表

應該質地差唔多呱~~

你去運動鋪問下人水上運動用既"防晒衣"及褲就岩啦~~
    我件防晒衣,好似$200 (應該$1xx左右都有啦~),而褲就應該貴d,但我係係佢減價是買既,好似都係$1xx左右,抵!!

而我幅超就係旺角"x成"買 ...

你講的防晒衫褲同超都好似好啱我喎, 揾日你帶埋我同vv一齊去出血啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-25 10:52 發表

我認得點去,旺角波鞋街入面......但唔知咩街名喎....
    有間叫"x洋"既水上用品店,我有vip咭,買野有9折....邊個要可以問我借~~~

仲有,唔記得講,我地都會買埋對私家水上活動鞋(有長筒及短筒既),price平既$100以內 ...

呢間我知响邊喎, 等我得閒行開果頭去睇下先~~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-2-25 10:51 發表
    To : Batbat

皇上昨晚交我錶一只
    今晚給你

Kin in Running

唔該晒kinkin!!!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-25 10:53 發表

你講的防晒衫褲同超都好似好啱我喎, 揾日你帶埋我同vv一齊去出血啦~~~

我想買超好耐啦!預埋我呀唔該!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-25 10:52 發表

菲菲帶超....一定好型女" />" />

唔駛帶都型啦~~~帶埋仲唔型爆

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-2-25 10:45 發表

防晒衣最好買水上活動著果種, 薄而貼身, 最好長袖(如果唔係會晒到你D手手腳腳半截色), 各潛水店及運動用品店都有好多選擇~~" />" />

Catcat應該知道呢D店舖位置嘞, 唔好一陣又話唔記得晒呀~~fhdfhd ...

joejoe:
    死啦....我咩都冇wor, 係咪一定要買架?

升級   100%

該用戶從未簽到

不如搵日搞個獨木舟shopping +開會團...?
    大家一齊shopping買平野...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-25 10:57 發表

唔駛帶都型啦~~~帶埋仲唔型爆

我又要型....幾時大家一齊去出血呀?

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-25 10:59 發表
    不如搵日搞個獨木舟shopping +開會團...?
    大家一齊shopping買平野...

開會團?真係開會個d?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-25 10:58 發表

joejoe:
    死啦....我咩都冇wor, 係咪一定要買架?

唔係一定既~~
    1. 防晒衫 + 褲好多人都無著架~
    2. 帽 + 超: 個人喜好
    3. 鞋: 可以著白反魚